- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
WoooowElemtere fiş kem.gözlere sis duymasinlar şimdi sonra gidemiyoruz
Hahahahshs İzmirde gitcz kız
Sabaha kadar hazimsizlik yapmasa bariValla aşkı memnuyu midemize doldurduk gece yatamayacaz
Annem direk "Ayı sensin"babam kiviriyor dansöz gibi kiviriyor
Bende Kastamonulu olmak isterdum ya Kastamonuyu cookk seviyorum memleketin çok güzel hayatcimmm sen neredeydin peki İstanbul muuAyy hiç memleketimden olan birileriyle denk geleceğimi düşünmemiştimne mutlu ayçörekciim
Mide koruyucu içmek lazım benceeSabaha kadar hazimsizlik yapmasa bari
Deme kizzz dur ben bi soda acayim bizeMide koruyucu içmek lazım bencee
Yok kuzuum İstanbulda değilim, ben de Leyla ile Mecnuna bayılırıımm, kısmet olursa sınavdan sonra oraları gezmeye gitcem.Bende Kastamonulu olmak isterdum ya Kastamonuyu cookk seviyorum memleketin çok güzel hayatcimmm sen neredeydin peki İstanbul muu
Karşılıklı içip bütün ziyagil ailesini bağırsağa yollayalimDeme kizzz dur ben bi soda acayim bize
Üniversite zamanında öyle çok izlerdim ki keşke bitmeseydi hiç antebe geldin mi hiç peki benimde arkadaşlarım gelmişti üniversiteden çok güzel eğlenirdik çok güzel zamanlardi insan çok özlüyor büyümek istemiyorYok kuzuum İstanbulda değilim, ben de Leyla ile Mecnuna bayılırıımm, kısmet olursa sınavdan sonra oraları gezmeye gitcem.Bir de Gaziantepli bir arkadaşım vardı üni.den çok sevdiğim o günler geldi aklıma
Hahaha ayy kiz gece gece ne güldüm ya ne ziyagillermis yaKarşılıklı içip bütün ziyagil ailesini bağırsağa yollayalim
Bihterin annesi ben olurumKarşılıklı içip bütün ziyagil ailesini bağırsağa yollayalim
Bunu hic duymadım en iyisi babama söyleyeyim de anneme karşı yeni bir şey bulmuş olsunAyy çok güldüm
Ben en çok gelüse gelü gelmezse kendi bilü kullanırımduydun mu kız bunu
Senin yüzünden oldu bihtercimHahaha ayy kiz gece gece ne güldüm ya ne ziyagillermis ya
ama gercekten istanbul sevilcek gbi deil kalabaligi trafigi herseyi ayri dert bide evim tam cadde ustünde aksama kdar araba korna sesleri beynim davul oluyo resmennİstanbul u ayrı tutarım benceehiç gitmek kısmet olmadı ama Leyla ile Mecnun dan dolayı seviyorum İstanbul'u Antep pek sevmem ben çok karmaşa oldu eski memleket kalmadı
Hahhaaa içtiğimiz sodalar onu çarptı sonunda deseneBihterin annesi ben olurum
Sonunda çarpılıyor gerçi BN şimdiden caroilmisim ahahahha
Sen Bihter ziyagilsin aptallik etmee mi diycen kizBihterin annesi ben olurum
Sonunda çarpılıyor gerçi BN şimdiden caroilmisim ahahahha
süle bakem bebeimm nerde aldatcan bbeniSssssttt gel kulağına diyeyim
Ay onu tahmin ediyorum çok zordur hele de İstanbul da insan pencere acmaya korkarama gercekten istanbul sevilcek gbi deil kalabaligi trafigi herseyi ayri dert bide evim tam cadde ustünde aksama kdar araba korna sesleri beynim davul oluyo resmenn
Ahahsha dua et behlülü koymadim cörekcibasimSenin yüzünden oldu bihtercimkoymuşsun kadını baş köşeye aklımızdan çıkmaz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?