Hayatla ilgili sohbetler ..

Ayy hiç memleketimden olan birileriyle denk geleceğimi düşünmemiştim ne mutlu ayçörekciim
Bende Kastamonulu olmak isterdum ya Kastamonuyu cookk seviyorum memleketin çok güzel hayatcimmm sen neredeydin peki İstanbul muu

Bende Kastamonulu olmak isterdum ya Kastamonuyu cookk seviyorum memleketin çok güzel hayatcimmm sen neredeydin peki İstanbul muu
Yok kuzuum İstanbulda değilim, ben de Leyla ile Mecnuna bayılırıımm, kısmet olursa sınavdan sonra oraları gezmeye gitcem. Bir de Gaziantepli bir arkadaşım vardı üni.den çok sevdiğim o günler geldi aklıma

Üniversite zamanında öyle çok izlerdim ki keşke bitmeseydi hiç antebe geldin mi hiç peki benimde arkadaşlarım gelmişti üniversiteden çok güzel eğlenirdik çok güzel zamanlardi insan çok özlüyor büyümek istemiyor

İstanbul u ayrı tutarım bencee hiç gitmek kısmet olmadı ama Leyla ile Mecnun dan dolayı seviyorum İstanbul'u Antep pek sevmem ben çok karmaşa oldu eski memleket kalmadı
ama gercekten istanbul sevilcek gbi deil kalabaligi trafigi herseyi ayri dert bide evim tam cadde ustünde aksama kdar araba korna sesleri beynim davul oluyo resmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…