- 30 Ocak 2017
- 14.919
- 200.467
- 598
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Bence nihal bihterden daha güzeldi ama nihal çok mal gibi davraniyorduSenin yüzünden oldu bihtercimkoymuşsun kadını baş köşeye aklımızdan çıkmaz oldu
Üniversite zamanında öyle çok izlerdim ki keşke bitmeseydi hiç antebe geldin mi hiç peki benimde arkadaşlarım gelmişti üniversiteden çok güzel eğlenirdik çok güzel zamanlardi insan çok özlüyor büyümek istemiyor
O tarz nasihatlarm olacak tabiki çetin beyi kendime yamayana kadar hahahahahaahSen Bihter ziyagilsin aptallik etmee mi diycen kiz
Behlül daha kötüAhahsha dua et behlülü koymadim cörekcibasim
Nihal ve parlaticisiBence nihal bihterden daha güzeldi ama nihal çok mal gibi davraniyordu
Caroil degil de bnm kankam olan B Brunello Cicinelli en yakın arkadansm olurHahhaaa içtiğimiz sodalar onu çarptı sonunda desenecaroil kimdi acaba
Canım biz bir de istanbulun teksas semtinde oturuyoruz. Burada hep silah sesleri kadın çığlıkları gece gece aklımızı aliyorlarama gercekten istanbul sevilcek gbi deil kalabaligi trafigi herseyi ayri dert bide evim tam cadde ustünde aksama kdar araba korna sesleri beynim davul oluyo resmenn
Hahahaha sonra oda basti ama kadina tekmeyiO tarz nasihatlarm olacak tabiki çetin beyi kendime yamayana kadar hahahahahaah
Bunu hic duymadım en iyisi babama söyleyeyim de anneme karşı yeni bir şey bulmuş olsun
Antep çok kalabalık hayatcım öyle kalabalık ki anlatamam ama buralara gelmek istersen Adıyaman'ı şiddetle tavsiye ederim öyle güzeldir ki insanıyla çiğ koftesiyle sakinliği ile coook severim kendisiniHiç gitmedim kuzum o kadar istiyorum kii ben o taraflara gitmek hatta orda yaşamak, çok merak ediyorum. Puan alsam hemen oraları yazcam da
Bihter ayni anasinin kiziydiBehlül daha kötükorkup kacardik herhalde ama bihterde az değil yani
Ahahah evetNihal ve parlaticisi
zaten ora başlı basına bi teksas istanbulun en berbat semtlerinden birisi malesefCanım biz bir de istanbulun teksas semtinde oturuyoruz. Burada hep silah sesleri kadın çığlıkları gece gece aklımızı aliyorlar
Beeeaacch lerdesüle bakem bebeimm nerde aldatcan bbeni
Ay ben onu da çok seviyorum profiline bakınca bir gülme dans edesum geliyor nedense
Bayila bayila usturuplu düsmeyi ögrenmisti artikAhahah evethabire bayılmalar tripler salak salak yürümeler
Tekmeere alışkın bu bedenHahahaha sonra oda basti ama kadina tekmeyi
Sen hızlı koşan atın boku seyrek düşer'i biliyor musunahahasöyle söyle canım, gelirse gelir gelmezse kendi manasında
Nihal koysaydi bir anlamı olmazdı bile benceBence nihal bihterden daha güzeldi ama nihal çok mal gibi davraniyordu
Bidenem çok tatlıdır bnmAy ben onu da çok seviyorum profiline bakınca bir gülme dans edesum geliyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?