- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Kadinin bütün derdi paraydi para diye diye sonunda felc olduTekmeere alışkın bu beden
Sonunda o da çarpılmasınBihter ayni anasinin kiziydi
denizden yeni cıkmıs kumlara uzanmis günesleniyorsun bitaraftanda buz gbi icinde zeytin bulunan iceceginden yudumlarken o an aklina benmi gelcem birak simdi rossss yapma birbirimizi kandirmayalımBeeeaacch lerde
Ay sana nasıl kiyicam hep aklımda olacaksın
Alacatai çeşme o taraflarda olcaz
Kadinin bütün derdi paraydi para diye diye sonunda felc oldu
Antep çok kalabalık hayatcım öyle kalabalık ki anlatamam ama buralara gelmek istersen Adıyaman'ı şiddetle tavsiye ederim öyle güzeldir ki insanıyla çiğ koftesiyle sakinliği ile coook severim kendisiniİnsAllah nasip olur tez zamanda
Onu behlül öldürdü al dedi silahi dedi öldür kendini dedi sende dedi kurtul dedi bende dediSonunda o da çarpılmasınAdnanin ahi tuttu öldü gitti sonunda
Behlül için nihal ve bihter ayrımı;Nihal koysaydi bir anlamı olmazdı bile bencekızın nişanlisini elinden alıyor ortada yok
Bizm gönlümüze giren kolay kolay çıkmaz bocugummm geçerken seni de goturcegim için aklıma gekmene gerek kalmayacak balımdenizden yeni cıkmıs kumlara uzanmis günesleniyorsun bitaraftanda buz gbi icinde zeytin bulunan iceceginden yudumlarken o an aklina benmi gelcem birak simdi rossss yapma birbirimizi kandirmayalım
Baya yaptı da zaten maşallahBehlül için nihal ve bihter ayrımı;
Bihter: Ağzını öpeyim bihter
Nihal: Ağzına si....yim nihal
benidemi götüryonn hic haberim yoktu bundann benim kız rezil eder bizi ama bak sölim göze alyonmu bunuBizm gönlümüze giren kolay kolay çıkmaz bocugummm geçerken seni de goturcegim için aklıma gekmene gerek kalmayacak balım
O cadidan başka türlü kurtulamazdi zaten Behlüle nolmustu sonrasında ya ben izlemezdim pekOnu behlül öldürdü al dedi silahi dedi öldür kendini dedi sende dedi kurtul dedi bende dedi
Behlül berduş olduO cadidan başka türlü kurtulamazdi zaten Behlüle nolmustu sonrasında ya ben izlemezdim pek
Sokak serserisi olmustu sac sakal birbirine karismis bihterin mezarindaO cadidan başka türlü kurtulamazdi zaten Behlüle nolmustu sonrasında ya ben izlemezdim pek
Behlül berduş oldu
Bakicimiz var bizim sacmalama o kdr paramız var firdevs im benbenidemi götüryonn hic haberim yoktu bundann benim kız rezil eder bizi ama bak sölim göze alyonmu bunu
Kızı öldürüp sonra da berduş oh ya bu senarist ne içmiş te bu katliama sebep olmuş yaBehlül berduş oldu
ozman 3 bakıcı is görür benim kizaBakicimiz var bizim sacmalama o kdr paramız var firdevs im benbir çocuk bakıcısı tutamayacaksak ne anlamı kaldı adanana kiz vermemin
Behlül kurtardı kendiniSokak serserisi olmustu sac sakal birbirine karismis bihterin mezarindaorda bile behlül kacar dedi ya gii
Sen iste hahahahaozman 3 bakıcı is görür benim kiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?