- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Kitabıyla o kadar alakasız kii senaristin hayal gücü süperKızı öldürüp sonra da berduş oh ya bu senarist ne içmiş te bu katliama sebep olmuş yakitabı da mı böyleydi bunun
tmmdir anlastik panpaSen iste hahahaha
Hic bir kitap dizilerle örtüşmüyor yaKitabıyla o kadar alakasız kii senaristin hayal gücü süper
Canım evet biliyorum haberlerde duydum bende. Korkuyorumarkadaslar istanbulda büyük deprem olacak diyorum siz hala behlül ednan diyosunuzzz
Cumartesi saat 12 de hazır ol camına tas firlatmicam zile basicam çünkü gündüz bu sefertmmdir anlastik panpa
Demi yani Reşat Nuri Güntekin genelde çok sakin bir insan bu kadar olayı görse mezarında ters dönerKitabıyla o kadar alakasız kii senaristin hayal gücü süper
bende cok korkuyorum ya pskolojim bozuldu düsunmekten Allah yardimcimiz oldunCanım evet biliyorum haberlerde duydum bende. KorkuyorumAllah yardımcımız olsun O ol demeden olmaz. Dualar ediyorum
Hic bir kitap dizilerle örtüşmüyor ya
yaaaa olmaz ama gece gel ac kollarini ben kucagna atliycam ama bananeeeCumartesi saat 12 de hazır ol camına tas firlatmicam zile basicam çünkü gündüz bu sefer
bende cok korkuyorum ya pskolojim bozuldu düsunmekten Allah yardimcimiz oldun
İhi ihiyaaaa olmaz ama gece gel ac kollarini ben kucagna atliycam ama bananeee
olcakmis ama ne yazikki kacıs yokBen de gördüm o haberi, Allah göstermesin yaa birdaha öyle olmasın inşallah
Demi yani Reşat Nuri Güntekin genelde çok sakin bir insan bu kadar olayı görse mezarında ters döner
İşte insanın evladı olunca.. Allah yaşatmasinbende cok korkuyorum ya pskolojim bozuldu düsunmekten Allah yardimcimiz oldun
Buralar bizim meslektaşlarla doluHoşgeldiniz meslektasim memnun oldum benn ya çok güzel topiclerbütün kafam dağıldı stres kalmadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?