- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Millet evlilikten korkar oldu bunlar yüzündenKesinlikle canım yaa çok da seviyorum adamcağız nereden bileydiii Behlül hain olacak ahh Bihter bir nesil senden korkar oldu
Benim de hiç sosyal medyam yok burayı çok sever oldumBuralar bizim meslektaşlarla doluben buraya üye olduktan sonra sosyal medyayı bıraktım resmen
Yok iki topiktede birbirinize olan aşkınızdanllahahhahahaha basın döndü dimi hizimizi görünce
Ahhh AhhhMillet evlilikten korkar oldu bunlar yüzündenbende lisede hayraniydim miskinler tekkesi Çalıkuşu yaprak dökümü hepsini okumusumdur böyle sakin adama neler yaptılar neler
aynen insan onu düsünüyo en cokta..İşte insanın evladı olunca.. Allah yaşatmasin
Ahahaha benim birinci askm cici ikinci bocuk üçüncü seksapaliteYok iki topiktede birbirinize olan aşkınızdan
kıskandınmi kız dogru süleYok iki topiktede birbirinize olan aşkınızdan
B Brunello CicinelliBenim de hiç sosyal medyam yok burayı çok sever oldumevet ya öğretmenler kulübü ❤❤
Benim de hiç sosyal medyam yok burayı çok sever oldumevet ya öğretmenler kulübü ❤❤
Bizi kaçıncı sıraya koydun ya laAhahaha benim birinci askm cici ikinci bocuk üçüncü seksapaliteharem kurdum ahahahahahha
He ama hiç çaktırmıyorum değil mikıskandınmi kız dogru süle
İstanbulluyum. Evliyim, 1 erkek çocuğum var. Ünv. Mezunuyum. Halkla ilişkiler...Merhaba arkadaslar ..
Buraya iyiki üye olmusum diyorum gercekten bir derdim oldugunda her zaman destek verdiniz fikirlerinizi sundunuz ..
Simdide aslinda öylesine bi konu aciyorum ..
Nerelisiniz .. mesleginiz ne .. hayatta ki hedefleriniz neler .. böyle bunlar hakkinda hayat hakkinda konusalim sohbet edelim istedim ..
hicc çakmadik rahat olHe ama hiç çaktırmıyorum değil mi
Yaprak dökümüne girersek hiç çıkamayızAhhh Ahhh
Anaaam ali rıza efendi ağzımızın tadı kaçmasın
Sen süpzeksin anlamıssındırhicc çakmadik rahat ol
Çok rahatız ya kadınların olduğu bir yerde ohhh istediğimiz gibi özgürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?