- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
lafmı soktun du bi bakemSen süpzeksin anlamıssındır
Gene ilk 6 inin içinde olurdun bebegmmmmAkrep olmasaydım kim bilir kaçıncı sıraya sutlardın beni
YamacimizaNereye ışınlandım bennn
Yaprak dökümüne girersek hiç çıkamayızbunların senaristi aynı galiba iki dizi de vahşet kardeşe güvenmez ettiler bizi
merak etme sen direk kucagına cumburlop diye düsecemmİhi ihi
Tmama 12 de hazır ol cama çık alaçam seni yalniz atlarken dikkat et çarşafı ski bağla sana birşey olmasın :)
Valla ondan rahat zaten kimsede tanımıyor oh misÇok rahatız ya kadınların olduğu bir yerde ohhh istediğimiz gibi özgürüzmemnun oldum meslektaşlarım bir öğretmenler odası toplantısı yaparız artık
cok rahat olma sen yinede aramizda casuslar olabilirÇok rahatız ya kadınların olduğu bir yerde ohhh istediğimiz gibi özgürüzmemnun oldum meslektaşlarım bir öğretmenler odası toplantısı yaparız artık
Huppp diye tutarm senimerak etme sen direk kucagına cumburlop diye düsecemm
lafmı soktun du bi bakemevet evet azcık öle sanki gel bura bakem senn
Çok rahatız ya kadınların olduğu bir yerde ohhh istediğimiz gibi özgürüzmemnun oldum meslektaşlarım bir öğretmenler odası toplantısı yaparız artık
Ayyy küçüktük o zaman daha yüreğimiz kopardı resmenO da aynı kanaldı dimii kızo kadar atraksiyonu benim ponçik kalbim kaldırmazdı onu izleyememiştm o dönemde bazı replikler benim bile kulağıma kazınmış
Azıcık kaykılın çok yer kaplıyonuz siiüüüz böcüklenYamacimiza
Kendimi zorla beğendirecem nerdeyse yavrum ahahahGene ilk 6 inin içinde olurdun bebegmmmm
Sende begenmiyon birşey
Hahhahaaacok rahat olma sen yinede aramizda casuslar olabilir
Kız yavaş leğen kemigim çıkıyorduAzıcık kaykılın çok yer kaplıyonuz siiüüüz böcüklen(kalça atan emojiiisii)
bilyom herkülüm benimHuppp diye tutarm seni
Ahh tam içime bir öküz oturdu bak şimdi kızzAyyy küçüktük o zaman daha yüreğimiz kopardı resmensenin profil resmin için her sabah 7 de 8 de uyanirdik hele o süpürge geçen zaman geri gelse keşke ♥
Etiketleriniz sayesinde te bu pisi pisi gibi totişkom kalktı, bir baktım bir sürü etiket, voviste geliyoo evet evett oo geliyo veee karsınizda B Brunello Cicinelli bıyıklarıyla bizi cezbeden sarı hatunnn
aynen burada sızıyolarHahhahaaahiç gulesim yoktu casus olmaz mı hiç nereye gitsek rahat yok şu dünyada
Siz hepiniz gnlumun birincisisisinizKendimi zorla beğendirecem nerdeyse yavrum ahahahcanımsın he beğendim de maksat ilk sıraya oturmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?