Hayatla ilgili sohbetler ..

Yaprak dökümüne girersek hiç çıkamayız bunların senaristi aynı galiba iki dizi de vahşet kardeşe güvenmez ettiler bizi

O da aynı kanaldı dimii kız o kadar atraksiyonu benim ponçik kalbim kaldırmazdı onu izleyememiştm o dönemde bazı replikler benim bile kulağıma kazınmış

Çok rahatız ya kadınların olduğu bir yerde ohhh istediğimiz gibi özgürüz memnun oldum meslektaşlarım bir öğretmenler odası toplantısı yaparız artık
Valla ondan rahat zaten kimsede tanımıyor oh mis yapmayalım bence okuldakiler yetti yazın da götürür bizi

O da aynı kanaldı dimii kız o kadar atraksiyonu benim ponçik kalbim kaldırmazdı onu izleyememiştm o dönemde bazı replikler benim bile kulağıma kazınmış
Ayyy küçüktük o zaman daha yüreğimiz kopardı resmen senin profil resmin için her sabah 7 de 8 de uyanirdik hele o süpürge geçen zaman geri gelse keşke

Caroil degil de bnm kankam olan B Brunello Cicinelli en yakın arkadansm olur
B Brunello Cicinelli @hizuran bunlarda meslektaşımız bizim aman be Kk varken sosyal medyada neymiş
iste geliyoo evet evett oo geliyo veee karsınizda B Brunello Cicinelli bıyıklarıyla bizi cezbeden sarı hatunnn
Etiketleriniz sayesinde te bu pisi pisi gibi totişkom kalktı, bir baktım bir sürü etiket, vov Şimdi benim seksü geyşam evde, wc'ye gitti de o arada bakayım dedim hemen size koştum, krizi fırsata çevirdim Sonra gelip hepinize ayar çekicem tek tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…