Hayatla ilgili sohbetler ..

O da uzun kalanlardanmis onu anladık
Bizsiz duramadn dimi seni gidi seni

Ayyy küçüktük o zaman daha yüreğimiz kopardı resmen senin profil resmin için her sabah 7 de 8 de uyanirdik hele o süpürge geçen zaman geri gelse keşke ♥

Ben en çok teletabisler gibi yemek yemek istiyordum ahh benim çocuk aklım olur sanıyordum yaaa ne güzeldi çok güzeldi çokk bizim çocukluk zamanlarımız gerçekten kıymetliydii...

Totiş kaldırmak bizim işimiz bilirsin sen geyşanın içeceğine musil katta adam sürekli gitsin de WC ye sende bize uğra işte

Siz hepiniz gnlumun birincisisisiniz
Ama en basta tahta B Brunello Cicinelli mmm var
O da uzun kalanlardanmis onu anladık
Bizsiz duramadn dimi seni gidi seni
Haşlanmış mısırın üstüne su içti, artık sittin sene wc'den çıkamaz mecbur orada yaşayacak artık
Sen benim sadece gönlümün birincisi değil, her yerimin birincisisin, gönlümün sultanısın, iyi geceler demezse uyuyamadığım, günaydın demezse uyanamadığımsın

aa ben sok ben iptalll
saçını basını yolcam senin bak yarısma arkadası dedik bagrimiza bastık dur senin yemegni begenmiyimde gör sen
Gız güldürme beni yataktayım kocam uyanacak şimdi senle biraz daha uğraşırdım da neyse ben şey etmiyim kötü yerden vurdun

Ben en çok teletabisler gibi yemek yemek istiyordum ahh benim çocuk aklım olur sanıyordum yaaa ne güzeldi çok güzeldi çokk bizim çocukluk zamanlarımız gerçekten kıymetliydii...
O günleri keşke tekrar yasayabilseydik şimdi herşey o kadar çok ki tadı yok yüzlerce çizgi film var ne günlerdi ya keşke zaman orada kalsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…