- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Gözümde canlanır koskoca maziAhh tam içime bir öküz oturdu bak şimdi kızz
O da uzun kalanlardanmis onu anladıkEtiketleriniz sayesinde te bu pisi pisi gibi totişkom kalktı, bir baktım bir sürü etiket, vovŞimdi benim seksü geyşam evde, wc'ye gitti de o arada bakayım dedim hemen size koştum, krizi fırsata çevirdim Sonra gelip hepinize ayar çekicem tek tek
Ayyy küçüktük o zaman daha yüreğimiz kopardı resmensenin profil resmin için her sabah 7 de 8 de uyanirdik hele o süpürge geçen zaman geri gelse keşke ♥
Ayh deme en korktugm ilkel yontemlilerBuluruz bi gırıkçı çıkıkçı
Totiş kaldırmak bizim işimiz bilirsinEtiketleriniz sayesinde te bu pisi pisi gibi totişkom kalktı, bir baktım bir sürü etiket, vovŞimdi benim seksü geyşam evde, wc'ye gitti de o arada bakayım dedim hemen size koştum, krizi fırsata çevirdim Sonra gelip hepinize ayar çekicem tek tek
Teletabisim nerde ben neredeyiiimGözümde canlanır koskoca mazi
aa ben sok ben iptalllanladın yani
Acımıyacak rossim ben yamacındayuuumAyh deme en korktugm ilkel yontemliler
Zeynammm benim.lilililikilibilyom herkülüm benim
Neyse taht kavgası başlayacak gibi
Yaş büyüdü ayrıldık işteTeletabisim nerde ben neredeyiiim
Gözlerimi kapatayim.bitince uyandır beniAcımıyacak rossim ben yamacındayuuum
Sulumam benim.olmalı demeyin sakinNeyse taht kavgası başlayacak gibi
Haşlanmış mısırın üstüne su içti, artık sittin sene wc'den çıkamaz mecbur orada yaşayacak artıkO da uzun kalanlardanmis onu anladık
Bizsiz duramadn dimi seni gidi seni
Gız güldürme beni yataktayım kocam uyanacak şimdiaa ben sok ben iptalll
saçını basını yolcam senin bak yarısma arkadası dedik bagrimiza bastık dur senin yemegni begenmiyimde gör sen
Yaş büyüdü ayrıldık işteşaka Maka çok güzeldi ya hep bunların annesi yok mu diye düşünürdüm
O günleri keşke tekrar yasayabilseydik şimdi herşey o kadar çok ki tadı yok yüzlerce çizgi film var ne günlerdi ya keşke zaman orada kalsaydıBen en çok teletabisler gibi yemek yemek istiyordum ahh benim çocuk aklım olur sanıyordumyaaa ne güzeldi çok güzeldi çokk bizim çocukluk zamanlarımız gerçekten kıymetliydii...
ahh ahhh gece gece yaktın beniiZeynammm benim.lilililikili
Gara saçına deri kıyafetine kurban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?