- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.081
Günaydın hoş geldinizevlenince kaynana değişiyor..
ama bi bebek doğurunca bi dünya karışma işine giriyor.
Bebisim Sen Halaycibasi oldun ciktin haa ne bu dügün bollugu böyle MasallahKuzuuum bizim düğün vardı yineee bu ara düğüncü oldum çıktım heee arada arada girdim baktım daa yazamadım naparsın bakiiim
benimki altlı üstlü.. ben çalışıyorum çocuğumu onlar bakiyor.Yok canim biz hic görüsmüyoruz yani rahatim o bakimdan
Hiiiç sorma inanki her tarafım ağrıyor kuzuumBebisim Sen Halaycibasi oldun ciktin haa ne bu dügün bollugu böyle Masallah
Ayni beaa Kuzumm yuvarlanip gidiyorum
Hahah seni iyice bi yogurmak lazimm hamir gibi GuzumHiiiç sorma inanki her tarafım ağrıyor kuzuumahh nee güzell ne güzell öyle boş günleri çok arıyorum bu aralar, birazda sağdan birazda soldan yuvarlansam diyorum
En iyisini onlar bilir zaten .. ay sinirlerbenimki altlı üstlü.. ben çalışıyorum çocuğumu onlar bakiyor.
dün kızımla köpükle oynuyorduk ay yorma burnuna agzina girecek diyor. ben dinlemedim gitmiş eşime şikayet ediyor. eşimde ayni şeyi sölüyor kv dediği bende sinirlendim oynuyoruz ne güzel dedim. engelleme herşeyi.. dedim
oynuyorsak böle engel koymalarina sinir oluyorum.
Tabikii gell :)günaydınlar sohbete katılabilirmiyim?
Sohbetin icine direk baliklama dalis yap sennerden başlıyoruz sohbete
Hahah seni iyice bi yogurmak lazimm hamir gibi Guzum
O günlerde gelecek Kuşumm su sinavi hayirlisiyla bi atlattaben önden arkadasn yukardab asagidan sagdan soldan yuvarlaniyorum evin icinde yakinda kapilardan sigmayacam
yüzme bilmiyorum dalamam ya boğulursamSohbetin icine direk baliklama dalis yap sen
Dur giz ben cikarim sirtina iyice bi ezeyim seni durKardeşime diyom gel bi sırtıma çık diyeKuzuuum çok teşekkür ederim inşallah inşallah, yoksa ruhumu teslim etcem az kaldı ohhhh birazda sağdan yat birazda soldan yattt ohhhh
Burda can kurtaran var sen korkma atla atlayüzme bilmiyorum dalamam ya boğulursam
evet beni hiç bişey bilmiyor saniyor. bal gibi biliyorum da belli etmiyorum.En iyisini onlar bilir zaten .. ay sinirler
Böyle yaw he he diyecen bildigini okuyacan oda sinir olacakevet beni hiç bişey bilmiyor saniyor. bal gibi biliyorum da belli etmiyorum.
öle yapıyorum dinlemediğim için sinir oluyorBöyle yaw he he diyecen bildigini okuyacan oda sinir olacak
Tamam bekleyin beni gitmeyin bir yerlereBurda can kurtaran var sen korkma atla atla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?