Hayatla ilgili sohbetler ..

Kuzuuum bizim düğün vardı yineee bu ara düğüncü oldum çıktım heee arada arada girdim baktım daa yazamadım naparsın bakiiim
Bebisim Sen Halaycibasi oldun ciktin haa ne bu dügün bollugu böyle Masallah
Ayni beaa Kuzumm yuvarlanip gidiyorum

Yok canim biz hic görüsmüyoruz yani rahatim o bakimdan
benimki altlı üstlü.. ben çalışıyorum çocuğumu onlar bakiyor.
dün kızımla köpükle oynuyorduk ay yorma burnuna agzina girecek diyor. ben dinlemedim gitmiş eşime şikayet ediyor. eşimde ayni şeyi sölüyor kv dediği bende sinirlendim oynuyoruz ne güzel dedim. engelleme herşeyi.. dedim
oynuyorsak böle engel koymalarina sinir oluyorum.

kaynanam benim hiç dinlemediğimi iyi biliyor eşime diyor öle olursa Ben he derim.
anliyorum işi gücü eşim ben kendim diyorum diyo ayni şeyi kv önce söledi

Bebisim Sen Halaycibasi oldun ciktin haa ne bu dügün bollugu böyle Masallah
Ayni beaa Kuzumm yuvarlanip gidiyorum
Hiiiç sorma inanki her tarafım ağrıyor kuzuum ahh nee güzell ne güzell öyle boş günleri çok arıyorum bu aralar, birazda sağdan birazda soldan yuvarlansam diyorum

Hiiiç sorma inanki her tarafım ağrıyor kuzuum ahh nee güzell ne güzell öyle boş günleri çok arıyorum bu aralar, birazda sağdan birazda soldan yuvarlansam diyorum
Hahah seni iyice bi yogurmak lazimm hamir gibi Guzum
O günlerde gelecek Kuşumm su sinavi hayirlisiyla bi atlatta ben önden arkadasn yukardab asagidan sagdan soldan yuvarlaniyorum evin icinde yakinda kapilardan sigmayacam

En iyisini onlar bilir zaten .. ay sinirler

Hahah seni iyice bi yogurmak lazimm hamir gibi Guzum
O günlerde gelecek Kuşumm su sinavi hayirlisiyla bi atlatta ben önden arkadasn yukardab asagidan sagdan soldan yuvarlaniyorum evin icinde yakinda kapilardan sigmayacam

Kardeşime diyom gel bi sırtıma çık diye Kuzuuum çok teşekkür ederim inşallah inşallah, yoksa ruhumu teslim etcem az kaldı ohhhh birazda sağdan yat birazda soldan yattt ohhhh

Kardeşime diyom gel bi sırtıma çık diye Kuzuuum çok teşekkür ederim inşallah inşallah, yoksa ruhumu teslim etcem az kaldı ohhhh birazda sağdan yat birazda soldan yattt ohhhh
Dur giz ben cikarim sirtina iyice bi ezeyim seni dur dualarimdasin Kuzumm
Ohh yandan yandan

nasıl gelin arıyor biliyormusun?
becerkil olucak.
herşeyi bilecek yapacak.
hiç üşenmeyecek;
anne ben yapayım sen otur diyecek ( ben hiç demem. hiç başlatmadim)
herşeyi koşturacak...;
duyacak anlayacak bir gelin istiyolar.
kocam beni seviyorsa ne yapacak dili tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…