Hayatla ilgili sohbetler ..

Ayy oda ergen derdi çekilmez, gerçi görüşmüyoruz dedin nasıl oldu görüşmeme isi
Ohoo cok uzun hikaye o ama kisaca anlatayim bizim dügünde altinlarimiza ve paramiza cöktüler bi kutu koyup herkese talimat vermisler o kutuya atin diye ben ogluma takilani bilmem bize takilani tanirim demis babasi ve o kutuya atmis herkes bilezikleri altinlari parali ve aldilar gittiler bizim hic biseyden haberimiz yoktu bi baktik taki töreni bile yapilmadi bir tek benim tarafim gelip öyle taktilar .. yani bunun gibi daha neler var hakaretler iftiralar ..

Sizinkiler çok fenaymış canım, altınlara el koydu oğlundan oldu rahatladimi acaba şimdi
Bzmkilerin bos konuşmaları çok öyle fettanlik yapamazlar

Sizinkiler çok fenaymış canım, altınlara el koydu oğlundan oldu rahatladimi acaba şimdi
Bzmkilerin bos konuşmaları çok öyle fettanlik yapamazlar
Hemde nasil daha neler var .. tek tek aramislar herkesi kutuya atin demisler düsünebiliyor musun .. ve bütün herseyi evimizin esyalari dügün bileziklerin hepsini esim kendi yapti ailesinden 5 kurus para almadi aklina gelebilecek herseyi kendi basina yapti ailesi yardim bile teklif etmedi ve takilan para altinlarida caldilar .. var gerisini sen düsün ..

Çok kötü insanlarmış ya nasıl rahat ediyor Acaba içleri insan çocuğuna da bunu yaparsa başkasına neler yapmaz Eşinin sana aldığı bilezikler de mi Onlara gitti

Çok kötü insanlarmış ya nasıl rahat ediyor Acaba içleri insan çocuğuna da bunu yaparsa başkasına neler yapmaz Eşinin sana aldığı bilezikler de mi Onlara gitti
Yok hayir onlari esim bana takmisti zaten ve set takti esim bana kendi anne babasi hic bisey takmadi takmadigi gibi takilanlarida aldilar yani kendi tarafinin taktigi takilari biz taki töreni yapilacak diye beklerken baktik yok artik benim Annemler geldi öylesine takti takilari ama esimin tarafindan herkes o kutuya atmis herseyi ve onlarda almis gitmisler evlerine .. ve herkesede ben oglumun dügününe borc yaptim diye anlatiyorlarmis bizim evimize bir tek igne bile almadilar hepsini benim ailem ve esim yapti esim sanki ailesiz kimsesiz gibi evlendi yani düsün .. anneme hakaret etmeler bana esime iftira atmalar beni kendi aileme kötülemeye calismalar ne cürret dimi ..? Benim evime gelip esim yokken anneme hakaret etti babasi .. nisanliyken kaynana beni azarlamaya calisti anneme bana satasti öyle iste

Neden böyle yaptılar seni istemiyorlar mıydı Bir de nereliler merak ettim Gerçekten

Neden böyle yaptılar seni istemiyorlar mıydı Bir de nereliler merak ettim Gerçekten
Ohh hemde nasil istiyorlardi beni görsen kizim yavrum canim cigerim diye diye gidiyordu kaynana ama bunlar böyleymis iyi görünüp arkadan olmadik seyleri yaparlarmis .. adanalilar .. babasi daha sonra geldi evimize tekrardan evi basimiza yikti gitti ki o zaman bende actim agzimi yumdum gözümü siz kimsiniz dedim ya kimsiniz benim anneme laf ediyorsunuz dönün kendinize bakin siz dedim esimde ayni sekilde .. bi bana degil ki esime onun evinde kaldigi icin borc cikaracakti nerdeyse benim evimde kaldin yedin ictin dedi ve babasi bunu diyen düsünebiliyor musun ..

ben şok,
Uzak olmanız çok çok iyi olmuş adına sevindim umarım birgün bende giderim burdan

ben şok,
Uzak olmanız çok çok iyi olmuş adına sevindim umarım birgün bende giderim burdan
Yaa anlattigim herkes şok oluyor zaten
Evlerimiz yakin ama hic denk gelmedik markette falan bile Rabbim karsilastirmiyor bizi cok sükür .. görümcede onlarin agzina bakiyor gelip gitmiyor abisini silmis zaar benimde isime geliyor acikcasi cokta fifi diyorum

Bence de gelmesin sen de çok meraklı değilsindir ona zaten Adana'da mı yaşıyorsunuz

evlenince kaynana değişiyor..
ama bi bebek doğurunca bi dünya karışma işine giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…