- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.101
Onlar saniyor ki sen sadece tasiyici annesin baska bi yetkin bi kan bagin yok onlarin kafa böyle calisiyoröle yapıyorum dinlemediğim için sinir oluyorçocuk onlarinmiş gibi.
öle kafama göre bildiğim gibi yetiştiremedim zaten.
abowwwnasıl gelin arıyor biliyormusun?
becerkil olucak.
herşeyi bilecek yapacak.
hiç üşenmeyecek;
anne ben yapayım sen otur diyecek ( ben hiç demem. hiç başlatmadim)
herşeyi koşturacak...;
duyacak anlayacak bir gelin istiyolar.
kocam beni seviyorsa ne yapacak dili tutuyor
Ve en önemlisi herseye sus pus olacak ensesine vur ekmegini al olacaknasıl gelin arıyor biliyormusun?
becerkil olucak.
herşeyi bilecek yapacak.
hiç üşenmeyecek;
anne ben yapayım sen otur diyecek ( ben hiç demem. hiç başlatmadim)
herşeyi koşturacak...;
duyacak anlayacak bir gelin istiyolar.
kocam beni seviyorsa ne yapacak dili tutuyor
sohbeti anladım şimdiOnlar saniyor ki sen sadece tasiyici annesin baska bi yetkin bi kan bagin yok onlarin kafa böyle calisiyor
aynen öle...Onlar saniyor ki sen sadece tasiyici annesin baska bi yetkin bi kan bagin yok onlarin kafa böyle calisiyor
Gelin kaynanasohbeti anladım şimdihangi konular
kaynana muhabbetisohbeti anladım şimdihangi konular
Hele hele su isim koyma konularinda ebeler dedelerin atlamasi yok mu bu isim olsun su isim olsun diye yaw size ne ya siz misiniz anasi babasiaynen öle...
çocuğu taşimişim sanki..
yetiştirmesi onlara aitmiş..
sonuç kendi ailelerinden öle görmüş..
bak çoğu insan ailelerden ne gördükçe çocuklarada uyguluyor ben yanlış görüyorumçocuk istemiyosa napacaksin. zorlayamazsin ki.
Sanki çocuğu o dünyaya getirmiş çok biliyorlar yabenimki altlı üstlü.. ben çalışıyorum çocuğumu onlar bakiyor.
dün kızımla köpükle oynuyorduk ay yorma burnuna agzina girecek diyor. ben dinlemedim gitmiş eşime şikayet ediyor. eşimde ayni şeyi sölüyor kv dediği bende sinirlendim oynuyoruz ne güzel dedim. engelleme herşeyi.. dedim
oynuyorsak böle engel koymalarina sinir oluyorum.
ben sus pus durduğum için öle ama dinlemem...Ve en önemlisi herseye sus pus olacak ensesine vur ekmegini al olacak
Merhabalar hosgeldin :)Merhaba Kızlarrrr :)
Ben de İstanbul dan katılıyorum, özel bir şirkette Satın Alma Uzmanıyım.. 29 yaşındayım
Evliyim, 2. evliliğim bu arada ..
İkizlerim vardı hamileydim fakat 20 gün önce karnımda öldüler:/
Hayatta herhangi bir hedefim yok.. Yani çok şükür herşeye sahibim.. Rabbim herkese güzel şeyler nasip etsin çokça amin
Günaydın hoşgeldinizgünaydınlar sohbete katılabilirmiyim?
ben kayınvalidemi seviyorum napcaz şimdikaynana muhabbeti
demi... torunlari çok üstüne düşüyo bi tanecik torunlari var görümce evermedi daha.. evlenmicem diyor. neymiş okuycakmiş. profesör olacakmişSanki çocuğu o dünyaya getirmiş çok biliyorlar ya
Hehe :))) aynı ben münakaşa ya girmiyorum ama dediklerini de yapmamben sus pus durduğum için öle ama dinlemem...
Iyi kadindir o zamanben kayınvalidemi seviyorum napcaz şimdi
Aminn canımm inşallahhhhMerhabalar hosgeldin :)
Basin sagolsun InsAllah tez zamanda bidaha Anne adayi olursun Rabbim kucagini bos birakmasin kimsenin .. Aminnn
günaydınGünaydın hoşgeldiniz
Zaten görümce olunca direk profosor oluyor bida zahmet etmesin okumak içindemi... torunlari çok üstüne düşüyo bi tanecik torunlari var görümce evermedi daha.. evlenmicem diyor. neymiş okuycakmiş. profesör olacakmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?