Hayatla ilgili sohbetler ..

Aminn o zaman :) ya senin is zor be o kadar cok görümce ve dib dibe oturuyorsunuz .. her zaman görüsmek zorundasin .. benim kaynana biz nisanliyken yeni eve tasinmislardi yeni binaya yani hemen esime söylemis karsi daireyi tutun diye esimde asla demis biz baska sokaga gidicez ve iyikide öyle demis yoksa düsünemiyorum gercekten neler olurdu ki zaten esim istese ben asla kabul etmezdim ..
Nisanlilikta bizdede sorunlar oldu ama esim hep idare etti

Görümcelerden 2 tanesi bekar alt katta büyüklerden biri yakın haftada biriki geliyor diğer 4 tane uzak ..
Bnmki sorunlarda bisey olmamış gibi davranıyor kimseye tepki veremiyor çenesi bir bana

Görümcelerden 2 tanesi bekar alt katta büyüklerden biri yakın haftada biriki geliyor diğer 4 tane uzak ..
Bnmki sorunlarda bisey olmamış gibi davranıyor kimseye tepki veremiyor çenesi bir bana
Allah yardimcin olsun ya ne diyim gercekten insan ele karismadan bilemiyorum ..

Allah yardimcin olsun ya ne diyim gercekten insan ele karismadan bilemiyorum ..
Içine girmeden bilemiyorsun gerçek yüzünü,
Bende ters bi insanım soyleniyorum kızıyorum öyle yapınca ama artık eşime anlatmiycam bisey olursa kendim haddini bildircem bn kötülük olmasın diye eşimden yardım istemiştim konuş dedim dinlemedi kendi bilir

En dogrusu bosver .. en azindan ben demistim ama sen yapmadim diyebilirsin ..

Illaki olacak böyleleri ailede olmasa olmuyor zaten .. bi ailede herkes 4 dörtlük olmuyor malesef
Eltin var mi peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…