- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.041
HoşgeldinizEkonomisttim iki yıl olcak evleneli bi yaşına basacak bi kizim var
Epeyden beri üyeyim herkese merhaba
Teşekkür ederim cümlemizinkini inşallahHosgeldin topigimize :) Allah bagislasin Masallah :)
Hoş buldumHoşgeldiniz
Aminn o zaman :) ya senin is zor be o kadar cok görümce ve dib dibe oturuyorsunuz .. her zaman görüsmek zorundasin .. benim kaynana biz nisanliyken yeni eve tasinmislardi yeni binaya yani hemen esime söylemis karsi daireyi tutun diye esimde asla demis biz baska sokaga gidicez ve iyikide öyle demis yoksa düsünemiyorum gercekten neler olurdu ki zaten esim istese ben asla kabul etmezdim ..Inşallah inşallah darısı tabiki başımabnm bi görümce sevimsiz diğerleri idare eder eve eşya aliyoduk ya ilk zamanlar bn yokmuşum gibi kardeşine diyodu niye bunu aldın bunu almayacakmisin bzm görüşmeme şansımız yok malesef kv yatalak buradan taşınmaz eşim zaten kendi evimiz . Evet severek oldu ama her nasılsa nişanlılık zamanında boka sardı biseyler öylede gidiyor anlamadım gerçekten. Bnm kolum çok ağrıyor gece uyutmadı dün iş yaptım bide hamur yoğurdum tutuldu hemen
GunaydinnGüünaydıınnlarr
Ahaa ahaaa burda bi kacak var yakalayinnnnGüünaydıınnlarr
Görümcelerden 2 tanesi bekar alt katta büyüklerden biri yakın haftada biriki geliyor diğer 4 tane uzak ..Aminn o zaman :) ya senin is zor be o kadar cok görümce ve dib dibe oturuyorsunuz .. her zaman görüsmek zorundasin .. benim kaynana biz nisanliyken yeni eve tasinmislardi yeni binaya yani hemen esime söylemis karsi daireyi tutun diye esimde asla demis biz baska sokaga gidicez ve iyikide öyle demis yoksa düsünemiyorum gercekten neler olurdu ki zaten esim istese ben asla kabul etmezdim ..
Nisanlilikta bizdede sorunlar oldu ama esim hep idare etti
Allah yardimcin olsun ya ne diyim gercekten insan ele karismadan bilemiyorum ..Görümcelerden 2 tanesi bekar alt katta büyüklerden biri yakın haftada biriki geliyor diğer 4 tane uzak ..
Bnmki sorunlarda bisey olmamış gibi davranıyor kimseye tepki veremiyor çenesi bir bana
Içine girmeden bilemiyorsun gerçek yüzünü,Allah yardimcin olsun ya ne diyim gercekten insan ele karismadan bilemiyorum ..
En dogrusu bosver .. en azindan ben demistim ama sen yapmadim diyebilirsin ..Içine girmeden bilemiyorsun gerçek yüzünü,
Bende ters bi insanım soyleniyorum kızıyorum öyle yapınca ama artık eşime anlatmiycam bisey olursa kendim haddini bildircem bn kötülük olmasın diye eşimden yardım istemiştim konuş dedim dinlemedi kendi bilir
Seviyesiz bi insan normal konuşsun otursun yanında sana bisey demese bile rahatsız olursun bazen ergenlikten çıkamamış erkeksi davranan kız çocukları gibi hareketleri var 40 kusur yaşında kadın ayrıca bahsettigimizEn dogrusu bosver .. en azindan ben demistim ama sen yapmadim diyebilirsin ..
Illaki olacak böyleleri ailede olmasa olmuyor zaten .. bi ailede herkes 4 dörtlük olmuyor malesefSeviyesiz bi insan normal konuşsun otursun yanında sana bisey demese bile rahatsız olursun bazen ergenlikten çıkamamış erkeksi davranan kız çocukları gibi hareketleri var 40 kusur yaşında kadın ayrıca bahsettigimiz
Hayır yok bu sabah yazdım ya bide elti olsa tam evlere şenlikIllaki olacak böyleleri ailede olmasa olmuyor zaten .. bi ailede herkes 4 dörtlük olmuyor malesef
Eltin var mi peki ?
Hi ben onu görmedim .. aman iyi o zaman o eksik kalsin ..Hayır yok bu sabah yazdım ya bide elti olsa tam evlere şenlik
Zaten ben onun evlenebilecegine inanmıyorum kendi gibi bi kafadan noksan bulursa belkiHi ben onu görmedim .. aman iyi o zaman o eksik kalsin ..
Esinin cok kardesi oluncada sorun ya hersey sorun öfffZaten ben onun evlenebilecegine inanmıyorum kendi gibi bi kafadan noksan bulursa belki
Evet hiç güzel değil.Esinin cok kardesi oluncada sorun ya hersey sorun öfff
1Evet hiç güzel değil.
Senin eşinin kaç kardeşi var
Ayy oda ergen derdi çekilmez, gerçi görüşmüyoruz dedin nasıl oldu görüşmeme isi1benden 10 yas kücük görümce var bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?