- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.141
Geldi:) ev görmesine masa almış getirmiş yolda düşürüp kırmışGeldimi görümcen
Kesinnngökgürültülü mü?
Yok anam daha şimşeği yıldırımları çaktirmadım adamın caktiracak hâli yoğuduuuuuuWooooww simsekler yildirimlar cakmistir
Vay arkadas ya ben hic konusmayim o zaman en saglam kazigi biz yedik herhalde esimle kaynana kayinpederdenbak bizde çok iyiydik çocuk doğmadan önce.. iyiliğimi düşünür diyordum...
çocuk verdim sonra işler degişti...
beni gelini görüyor kızı degil..
onu anladim..
mesela ben hasta oldumhiç bakmadim. eşim bakti
eşim ve kızı hasta olunca çok iyi bakiyor. söz hakkı da vermiyo.
insan hasta olunca anliyor. doğum günleri duygulanir aglar mesela.
bi sürü var..
ben anlamaz miyim... bu durumu hiç umrumda degil..
çok severdim ama bana karşı bu şekilde davranirsa artık sevmem:)
neresini kırmış bacağını mı?Geldi:) ev görmesine masa almış getirmiş yolda düşürüp kırmış
Nasıl becermiş bir iş yapacak onuda yüzüne gözüne bulaştırmışGeldi:) ev görmesine masa almış getirmiş yolda düşürüp kırmış
Dur giz ben cikarim sirtina iyice bi ezeyim seni durdualarimdasin Kuzumm ❤❤
Ohh yandan yandan
Sevme boşver iyi olunca değersiz oluyorsunbak bizde çok iyiydik çocuk doğmadan önce.. iyiliğimi düşünür diyordum...
onu anladim..
mesela ben hasta oldumhiç bakmadi. eşim bakti
bi sürü var..
Neyse Dilos ya günler cuvala mi girdiYok anam daha şimşeği yıldırımları çaktirmadım adamın caktiracak hâli yoğuduuuuuu
Wallahi bende çok seviyorum.. Bir kötülüğünü görmedim Allah için.bana bunlarla gelin bak tek seven ben değilmişim
Çomar bunlar diyorum inanmıyorsunuzNasıl becermiş bir iş yapacak onuda yüzüne gözüne bulaştırmış
Tabiki Kuzummm BalimmOohh vallaa çok seviyorum miiisss kuzuum Allah razı olsuun dualarda olduğunu bilmek ne güzel zaten milli sporumuz buu
Aynen canım doluya tutuluruz bizde napakNeyse Dilos ya günler cuvala mi girdi
helal olsun derim başkada bişey demem takdir ederim böyle anneleriWallahi bende çok seviyorum.. Bir kötülüğünü görmedim Allah için.
Ki benim 2. evliliğim oğlunu aldım, bekardı..
Yani 2 yıllık evliyim 1 kez bile bana bunu hissettirmedi senin 2. oğlumun ilk evliliği vs demedi..
Çalışıyorum evime gider çayımı çorbamı yapar akşamları önüme masayı koyar geri kaldırır. Oğlu ile anlaşamayalım bir konu da hemen beni savunur oğlunu atar. Ya en önemlisii bence ben kaynana olarak görmüyorum ondan herhalde bilemedim suan
Üst kısmında yapışkanlı bi şey var orası baya soyulmuşneresini kırmış bacağını mı?
Daha ekşınlı olur öyleAynen canım doluya tutuluruz bizde napak
Bilemedim canım üzüldümbak bizde çok iyiydik çocuk doğmadan önce.. iyiliğimi düşünür diyordum...
onu anladim..
mesela ben hasta oldumhiç bakmadi. eşim bakti
bi sürü var..
Zaten hissettirmemesi gerekiyor bnm de öyle 2. BuWallahi bende çok seviyorum.. Bir kötülüğünü görmedim Allah için.
Ki benim 2. evliliğim oğlunu aldım, bekardı..
Yani 2 yıllık evliyim 1 kez bile bana bunu hissettirmedi senin 2. oğlumun ilk evliliği vs demedi..
Çalışıyorum evime gider çayımı çorbamı yapar akşamları önüme masayı koyar geri kaldırır. Oğlu ile anlaşamayalım bir konu da hemen beni savunur oğlunu atar. Ya en önemlisii bence ben kaynana olarak görmüyorum ondan herhalde bilemedim suan
2. evliligin miZaten hissettirmemesi gerekiyor bnm de öyle 2. Bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?