- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.197
- 798
- 36
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.161
evet sevilmiyor:)Sevme boşver iyi olunca değersiz oluyorsun
Alisveris camasir bulaşıkAnlatın bakemm napionuzzzzz bugün ne işler yapacaksınız
Öffff en sevmedigim durumevet sevilmiyor:)
ben elimden geleni yaptım..
yararlanamiyorum ki..
kocam çok dinliyor onlari ne derse tamam diyor
her yere ailesiyle gittik
bi gün kendimiz gittiğimiz hatirlamiyorum.
Allah sabir versin bana
Yaaa Senin işler birikmiş şekerimAlisveris camasir bulaşık ☹☹ Sen bugün otur totosunun üstüne dün halilari bile ütüleyecektin
Beterin beteri var bide öyle düşün 7 görümcem varevet sevilmiyor:)
ben elimden geleni yaptım..
yararlanamiyorum ki..
kocam çok dinliyor onlari ne derse tamam diyor
her yere ailesiyle gittik
bi gün kendimiz gittiğimiz hatirlamiyorum.
Allah sabir versin bana
Aynen bacim birikti zati camasir bende hic bitmez sanirsin 10 kisi yasiyoruzYaaa Senin işler birikmiş şekerimdün ben kafayı yedim yaaa bitmek bilmeyen ütü ve halıyı ütüleme durumuna geldim
Evet canım2. evliligin mi
Istersen birazını verebilirim7 görümce
Benim de 2 :)Zaten hissettirmemesi gerekiyor bnm de öyle 2. Bu
öle işte sus pus sesimi çikarmadan sürünüp gidiyor.Öffff en sevmedigim durum
Yapicam kuzuu bir diyer koltuğa mıçımı devirecem o koltukta sıkılık salondaki koltuga gidip mıçımı devirecemAynen bacim birikti zati camasir bende hic bitmez sanirsin 10 kisi yasiyoruzbugün keyif yap
Benim daha az sürdü yaşım 17 ydiBenim de 2 :)
İlk evliliğim de 11 ay kadar sürmüştü..
7 görümce maşaallahIstersen birazını verebilirim
Ohh hakkindir Dilosum uyursan micini iyi ört de Sende Ciko gibi rüyalar görmeYapicam kuzuu bir diyer koltuğa mıçımı devirecem o koltukta sıkılık salondaki koltuga gidip mıçımı devirecem
Boşver içine atma , çocuğa bakıyorlarmış bu büyük bir şans umursama onlariöle işte sus pus sesimi çikarmadan sürünüp gidiyor.
annem tahmin etti sana bakmayacagi biliyorum diyo bende anlatmiyorum anneme.. :/
ben kavga etmeleri istemiyorum. içime atiyorum bu durumlari
Benimde 24 falandı.. yani evlendim boşandım derken 1 sene sürdü işte ..Benim daha az sürdü yaşım 17 ydi
Yok bacım ben almiyim bende bir elti var senin 7 görünceye bedelIstersen birazını verebilirim
Iste es biraz ses cikarsa olmaz bunlarda iste ne dicen ne etcen ..öle işte sus pus sesimi çikarmadan sürünüp gidiyor.
annem tahmin etti sana bakmayacagi biliyorum diyo bende anlatmiyorum anneme.. :/
ben kavga etmeleri istemiyorum. içime atiyorum bu durumlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?