Hayatla ilgili sohbetler ..

Benimde 24 falandı.. yani evlendim boşandım derken 1 sene sürdü işte ..
Kısa sürdü yani 2 mahkeme de donuna kadar aldım boşadım
Anlaşmalı oldu zaten..
Hayatımın en kötü 1 yılı idi..
Iyi yapmışsın ben resmi olarak evlenmemiştim zaten sadece düğün olmuştu. Ondan sonrada zaten hep annemlerde kaldım genelde anlaşamıyorduk calismiyordu

Iyi yapmışsın ben resmi olarak evlenmemiştim zaten sadece düğün olmuştu. Ondan sonrada zaten hep annemlerde kaldım genelde anlaşamıyorduk calismiyordu
Bende aldatılmıştım :)
5-6 sene konuşup evlenmiştik.. Bir gün bi telefon bana kızın biri görüşelim diyor :)
öyle öğrendim zaten.. yoksa ayakta uyumuşum 11 aylık evliliğimde 6-7 ay boyunca.. :)

Bende aldatılmıştım :)
5-6 sene konuşup evlenmiştik.. Bir gün bi telefon bana kızın biri görüşelim diyor :)
öyle öğrendim zaten.. yoksa ayakta uyumuşum 11 aylık evliliğimde 6-7 ay boyunca.. :)
Bende her türlü atraksiyon vardı aldatilma, çalışmaması, ailesinin hergun ayrı bi olay yaratması vs vs hayırlısı olmuş ikimiz içinde şimdi ne kadar oldu evleneli

Bende her türlü atraksiyon vardı aldatilma, çalışmaması, ailesinin hergun ayrı bi olay yaratması vs vs hayırlısı olmuş ikimiz içinde şimdi ne kadar oldu evleneli
Şimdi 2 yıl oldu yani eylülde 2 yıl olacak :)
Boşanmam ile evlenmem arasında çok fazla birşey sürmedi zaten 1 yıl felan..
Ama eşime, ailesine bakınca iyi ki aldatılmışım diyorum biliyor musun :)
Bir kadın bunu söyler mi? ben söylüyorum. İyi ki aldatılmışım gerçekten yoksa ne böyle bir eşi ne de böyle bir aileyi tanıyamazmışım. Her şer de bir hayır vardır dedikleri herhalde.. Rabbim bize bir daha o günleri yaşatmasın inşallah
Senin ne kadar oldu canım

Ben 8 sene sonra evlendim 1.5 ay oldu .
Ayrıldıktan sonra üni bitirdim çalıştım birikim yaptım vs vs .. şimdi yeni hayata alışmaya çalışıyorum. Kaç yaşındasın?

Kızlar benim kaynana iyi ama görümce benimde beter
tek kişilik dev kadro yaniii
rabbim düşmanıma vermesin o derece yaniii fıldır fıldırrr herşeye muhalefet herşeye bir cevap var. bendende 4 yaş küçük ama kıza resmen laf yetiştiremiyorum.

Muhattap olma boşver, kiskandiklarindan hep ,,

Ben 8 sene sonra evlendim 1.5 ay oldu .
Ayrıldıktan sonra üni bitirdim çalıştım birikim yaptım vs vs .. şimdi yeni hayata alışmaya çalışıyorum. Kaç yaşındasın?
29 yaşındayım canım, çalışıyorum işte ev iş öyle gidip geliyorum :)
Sen kaç yaşındasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…