- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.181
Çiko dün çok açmış mıçını baya hava almış dün karı cozutmuşOhh hakkindir Dilosum uyursan micini iyi ört de Sende Ciko gibi rüyalar görme
Iyi yapmışsın ben resmi olarak evlenmemiştim zaten sadece düğün olmuştu. Ondan sonrada zaten hep annemlerde kaldım genelde anlaşamıyorduk calismiyorduBenimde 24 falandı.. yani evlendim boşandım derken 1 sene sürdü işte ..
Kısa sürdü yani 2 mahkeme de donuna kadar aldım boşadım
Anlaşmalı oldu zaten..
Hayatımın en kötü 1 yılı idi..
Bi chucky den girmis aldatmadan cikmis nasil güldüm yaaÇiko dün çok açmış mıçını baya hava almış dün karı cozutmuş
annemle kaynanamgille aralari limoni zaten daha büyütmek de istemem.. ama benim durumu içimi anliyolar.Iste es biraz ses cikarsa olmaz bunlarda iste ne dicen ne etcen ..
Kapistiralim miYok bacım ben almiyim bende bir elti var senin 7 görünceye bedel
Yapar oo alistik artık cikoya herşey beklenir ondanBi chucky den girmis aldatmadan cikmis nasil güldüm yaa
Bende aldatılmıştım :)Iyi yapmışsın ben resmi olarak evlenmemiştim zaten sadece düğün olmuştu. Ondan sonrada zaten hep annemlerde kaldım genelde anlaşamıyorduk calismiyordu
Ben buraya yazdim neden görüsmedigimizi kaynanayla falan okusan dudagin ucuklar o dereceannemle kaynanamgille aralari limoni zaten daha büyütmek de istemem.. ama benim durumu içimi anliyolar.
Benim kide kurnazlikta birinci sırada seninkileri alır sulu dereye götürür susuz getirirKapistiralim mibnmkilerin bos konuşmaları var çok fazla yoksa idare ederler
Bende her türlü atraksiyon vardı aldatilma, çalışmaması, ailesinin hergun ayrı bi olay yaratması vs vs hayırlısı olmuş ikimiz içinde şimdi ne kadar oldu evleneliBende aldatılmıştım :)
5-6 sene konuşup evlenmiştik.. Bir gün bi telefon bana kızın biri görüşelim diyor :)
öyle öğrendim zaten.. yoksa ayakta uyumuşum 11 aylık evliliğimde 6-7 ay boyunca.. :)
Benimkiler köylü kezban çok havalı ve herşeyi çok iyi bildiklerini düşünüyorlar amaBenim kide kurnazlikta birinci sırada seninkileri alır sulu dereye götürür susuz getirir
Şimdi 2 yıl oldu yani eylülde 2 yıl olacak :)Bende her türlü atraksiyon vardı aldatilma, çalışmaması, ailesinin hergun ayrı bi olay yaratması vs vs hayırlısı olmuş ikimiz içinde şimdi ne kadar oldu evleneli
Masayı kırmadan belli şekerimBenimkiler köylü kezban çok havalı ve herşeyi çok iyi bildiklerini düşünüyorlar ama
Ben 8 sene sonra evlendim 1.5 ay oldu .Şimdi 2 yıl oldu yani eylülde 2 yıl olacak :)
Boşanmam ile evlenmem arasında çok fazla birşey sürmedi zaten 1 yıl felan..
Ama eşime, ailesine bakınca iyi ki aldatılmışım diyorum biliyor musun :)
Bir kadın bunu söyler mi? ben söylüyorum. İyi ki aldatılmışım gerçekten yoksa ne böyle bir eşi ne de böyle bir aileyi tanıyamazmışım. Her şer de bir hayır vardır dedikleri herhalde.. Rabbim bize bir daha o günleri yaşatmasın inşallah
Senin ne kadar oldu canım
Amann içine düşünce anlıyorsun ama iş işten geçiyor,Masayı kırmadan belli şekerim
Muhattap olma boşver, kiskandiklarindan hep ,,Kızlar benim kaynana iyi ama görümce benimde beter
tek kişilik dev kadro yaniii
rabbim düşmanıma vermesin o derece yaniii fıldır fıldırrr herşeye muhalefet herşeye bir cevap var. bendende 4 yaş küçük ama kıza resmen laf yetiştiremiyorum.
Napican canım öyle böyle idare ediceksin pek Gül cemalini görmek istemesendeAmann içine düşünce anlıyorsun ama iş işten geçiyor,
29 yaşındayım canım, çalışıyorum işte ev iş öyle gidip geliyorum :)Ben 8 sene sonra evlendim 1.5 ay oldu .
Ayrıldıktan sonra üni bitirdim çalıştım birikim yaptım vs vs .. şimdi yeni hayata alışmaya çalışıyorum. Kaç yaşındasın?
Kiz Dilos sen kac yasindasin giiNapican canım öyle böyle idare ediceksin pek Gül cemalini görmek istemesende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?