Hayatla ilgili sohbetler ..

Yok bacım yetiştiremezsin onlar öyle kafayı yengeyle eltisiyle bozmuş durumdalar ben 23 yaşındayım o 37 yaşın vermiş olduğu tecrübe ile bana micirdiyor karıya bir laf soktum sokuş o sokuş bir daha adımı anlamıyor

Muhattap olma boşver, kiskandiklarindan hep ,,
Abisini paylaşamıyor. Bir şey oluyor; eşim bana sarılıyor veya ben ona sarılıyorum bir şey konuşuyoruz biz konuşurken hep bir şey soracağı tutuyor ne hikmetse hemen dikkati başka yere çekiyor.
Yenge demez mesela hayatta ya adımla seslenir ya da abla der.
ama amcasının oglunun karısına yenge der
he ben ona takılmıyorum ama abisine yakıştırmıyor herhalde.. genelde daimi olarak ilk evliliğimi hatırlatır.. sen tecrübelisin vs .. kaynanam ve eşim cevabını verir ama gene de dur durak bilmez. allah çenesine zeval vermesin maşallahı var

Bunlar hep haset haset

Bir kadın başarısız bi evlilik yaşamış ayrılmış ve 2.'yi yapabilme cesaretini göstermişse zaten çok güçlüdür neden sürekli bi ığneleme laf söyleme derdindeler bilmiyorum bnm görümceler hiç bisey demedi şimdiye kadar ama eşimin şeytan bi yengesi var dayısının eşi beni istemeye geldiklerinde herşeye karıştı eleştirdi bende siz kendi kızınızda istediğiniz gibi yaparsınız biz böyle yapıyoruz dedim diye sozlenmemin ertesi günü kaynanama gelip beni kötülemiş zaten evlendi ayrıldı bilmem ne demiş birazda kendi sallamış terbiyesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…