- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.201
Yok bacım yetiştiremezsin onlar öyle kafayı yengeyle eltisiyle bozmuş durumdalar ben 23 yaşındayım o 37 yaşın vermiş olduğu tecrübe ile bana micirdiyor karıya bir laf soktum sokuş o sokuş bir daha adımı anlamıyorKızlar benim kaynana iyi ama görümce benimde beter
tek kişilik dev kadro yaniii
rabbim düşmanıma vermesin o derece yaniii fıldır fıldırrr herşeye muhalefet herşeye bir cevap var. bendende 4 yaş küçük ama kıza resmen laf yetiştiremiyorum.
Uzaklar zaten 2 bekar var altta , bi tane büyük yakın en sevmedigim .Napican canım öyle böyle idare ediceksin pek Gül cemalini görmek istemesende
Abisini paylaşamıyor. Bir şey oluyor; eşim bana sarılıyor veya ben ona sarılıyorum bir şey konuşuyoruz biz konuşurken hep bir şey soracağı tutuyor ne hikmetse hemen dikkati başka yere çekiyor.Muhattap olma boşver, kiskandiklarindan hep ,,
Bende 26 yaşındayım29 yaşındayım canım, çalışıyorum işte ev iş öyle gidip geliyorum :)
Sen kaç yaşındasın :)
Temmuzda 23 oldum sekerimmKiz Dilos sen kac yasindasin gii
Oyy Bacimmm sen daha minnakmissin yaTemmuzda 23 oldum sekerimm
Bunlar hep haset hasetAbisini paylaşamıyor. Bir şey oluyor; eşim bana sarılıyor veya ben ona sarılıyorum bir şey konuşuyoruz biz konuşurken hep bir şey soracağı tutuyor ne hikmetse hemen dikkati başka yere çekiyor.
Yenge demez mesela hayatta ya adımla seslenir ya da abla der.
ama amcasının oglunun karısına yenge der
he ben ona takılmıyorum ama abisine yakıştırmıyor herhalde.. genelde daimi olarak ilk evliliğimi hatırlatır.. sen tecrübelisin vs .. kaynanam ve eşim cevabını verir ama gene de dur durak bilmez. allah çenesine zeval vermesin maşallahı var
Kız anam gitsin evlensin tutmuyoz kiiiiBunlar hep haset haset
Ohooo sen tekrar bi dalis yapgeldim geldim nerde kalmıştık
Seni abisini caldin diye görüyor benimkide böyleydide sonra sutladik hayatimizdanKız anam gitsin evlensin tutmuyoz kiiii
evlenmiyor başımıza kalacak ondan korkuyorum
valla dalamadım gitti boğulurum korkuyorumOhooo sen tekrar bi dalis yap
17 yaşındayım derdim aaa sen reşit olmadın mı derlerdi 18 oldum aaaaa daha 20 değilsin derlerdi 23 oldum hala minnakımm ben ne b*k yiyim anlamadimOyy Bacimmm sen daha minnakmissin yaben 27 yim
Bir kadın başarısız bi evlilik yaşamış ayrılmış ve 2.'yi yapabilme cesaretini göstermişse zaten çok güçlüdür neden sürekli bi ığneleme laf söyleme derdindeler bilmiyorum bnm görümceler hiç bisey demedi şimdiye kadar ama eşimin şeytan bi yengesi var dayısının eşi beni istemeye geldiklerinde herşeye karıştı eleştirdi bende siz kendi kızınızda istediğiniz gibi yaparsınız biz böyle yapıyoruz dedim diye sozlenmemin ertesi günü kaynanama gelip beni kötülemiş zaten evlendi ayrıldı bilmem ne demiş birazda kendi sallamış terbiyesizAbisini paylaşamıyor. Bir şey oluyor; eşim bana sarılıyor veya ben ona sarılıyorum bir şey konuşuyoruz biz konuşurken hep bir şey soracağı tutuyor ne hikmetse hemen dikkati başka yere çekiyor.
Yenge demez mesela hayatta ya adımla seslenir ya da abla der.
ama amcasının oglunun karısına yenge der
he ben ona takılmıyorum ama abisine yakıştırmıyor herhalde.. genelde daimi olarak ilk evliliğimi hatırlatır.. sen tecrübelisin vs .. kaynanam ve eşim cevabını verir ama gene de dur durak bilmez. allah çenesine zeval vermesin maşallahı var
Yahu bacim sendede herkes zararsiz nispetciiiigörümce bendede var ama zararsız
Söyle bi 20 li yasi yarila bak gör ondan sonra17 yaşındayım derdim aaa sen reşit olmadın mı derlerdi 18 oldum aaaaa daha 20 değilsin derlerdi 23 oldum hala minnakımm ben ne b*k yiyim anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?