- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.221
Hamilesin dua eder misin banaSeni abisini caldin diye görüyor benimkide böyleydide sonra sutladik hayatimizdan
allahın sevdiği kuluymuşumYahu bacim sendede herkes zararsiz nispetciiii
Kız kahvaltı yaptın mı heee o bebeyi aç bırakmak oğlanı doyur oğlanıSöyle bi 20 li yasi yarila bak gör ondan sonra
şutlasak gol olur muyki bu görümcenHamilesin dua eder misin bana
tez vakitte bizde şutlayalımhadi inşalah
Teyzesi o doydu ben onu hic ac birakirmiyimKız kahvaltı yaptın mı heee o bebeyi aç bırakmak oğlanı doyur oğlanı
yine kaleden seker sizi bulurşutlasak gol olur muyki bu görümcen
Darisi senin basina o zamanHamilesin dua eder misin bana
tez vakitte bizde şutlayalımhadi inşalah
Masallah ya Allah bozmasinallahın sevdiği kuluymuşumama şimdi ne diyim zararsızlar yiğidi öldür hakkını yeme
Valla ister tac'a çıksın ister gol olsunşutlasak gol olur muyki bu görümcen
amin ne diyim geçmiş olsunMasallah ya Allah bozmasinbiz sagdan soldan yedik kaziklari esimle
Gecti gecti karnimiz doyduamin ne diyim geçmiş olsun
kaynın abisinin seni almasina kabul edememiş. etseydi farklı olabilirdi. boşver. :)Abisini paylaşamıyor. Bir şey oluyor; eşim bana sarılıyor veya ben ona sarılıyorum bir şey konuşuyoruz biz konuşurken hep bir şey soracağı tutuyor ne hikmetse hemen dikkati başka yere çekiyor.
Yenge demez mesela hayatta ya adımla seslenir ya da abla der.
ama amcasının oglunun karısına yenge der
he ben ona takılmıyorum ama abisine yakıştırmıyor herhalde.. genelde daimi olarak ilk evliliğimi hatırlatır.. sen tecrübelisin vs .. kaynanam ve eşim cevabını verir ama gene de dur durak bilmez. allah çenesine zeval vermesin maşallahı var
kaynıda mı varkaynın abisinin seni almasina kabul edememiş. etseydi farklı olabilirdi. boşver. :)
patlinin eşinin kardeşikaynıda mı var
Kaynım değil bebeğim görümcem.kaynın abisinin seni almasina kabul edememiş. etseydi farklı olabilirdi. boşver. :)
Yok kız, kaynım yokkaynıda mı var
ben kaynin diye okudum pardonKaynım değil bebeğim görümcem.
aynen senin gibi düşünüyorum
çok şaapmıyorum zaten takılmıyorum.
o kendi kendine eğleniyor biz takmıyoruz onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?