- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.401
tut tut nereye kadarYemiyorum canımm, tutuyorum kndimiiiii
Sadece 1 ay canımtut tut nereye kadar
Demek ki taktik bu laflariyla yemek ediyor insanlariKız valla adam resmen mındar etti benineye ugradığımı şaşırdım ama benim ona kuzenim ve arkadaşım gidiyor o herif öyle tahrik ediyor resmen söyledikleri verdiği menüler felan arkadaşım 3 hafta da sporsuz sadece diyetle 7 kilo verdi her eve lazım o diyetisyenden
kız diyet yapmadanda verdirir bu adam sinirden verirsin çocuk gibi azarlar gibiKız valla adam resmen mındar etti benineye ugradığımı şaşırdım ama benim ona kuzenim ve arkadaşım gidiyor o herif öyle tahrik ediyor resmen söyledikleri verdiği menüler felan arkadaşım 3 hafta da sporsuz sadece diyetle 7 kilo verdi her eve lazım o diyetisyenden
Bende edecektim ama adamın fıtratı oymuşDemek ki taktik bu laflariyla yemek ediyor insanlarivalla ben o diyetisyenle herhalde kavga ederdim
üstüne birde para ver ne anladım ben bu iştenDemek ki taktik bu laflariyla yemek ediyor insanlarivalla ben o diyetisyenle herhalde kavga ederdim
kız ben oturup ağlardım heralde diyetisyenin karşısında söylemeyin demeyin öyle şeylerBende edecektim ama adamın fıtratı oymuştahrik ağır tahrik hemde
burdayızOoo sohbet koyu beni kimse görmüyor
Naberburdayız
teşekkürler iyiyim siz nasılsınız
Idare eder işte bnmdeteşekkürler iyiyim siz nasılsınız
yapacak mıyızGel gel kizlarida cagirir bi kisir partisi yapariz
kimsecikler yok ama boşver sizle yiyelim en iyisiYes baby
Aman onlar gelmesin nörekkimsecikler yok ama boşver sizle yiyelim en iyisi
gelen gidende yok zatenAman onlar gelmesin nörek
Kap gel malzemeleri bende bulguru islattim salcasini gavuren1 kaşık bile vermeyelim ben iç malzemeleri sirkeli suda bekletmiştim dur bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?