- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.421
Ne güzel iste bütün kisirlar bize kalir gigelen gidende yok zaten
vallla bol bolamat derler ya yiyelim gitsin vuralım kaşığın gözüneNe güzel iste bütün kisirlar bize kalir gi
Ben herifimi gönderdim cay keyfi yapiyorum Balimmmgel kiz cay icelim beraber
biz kısır yapmıyormuydukAhh canım ne güzel oluur, Hemmmen poğaçamı börekiimii kapıp geleeeem
gı biz ne yiyorduk kısır mı poğaça börek miNe güzel iste bütün kisirlar bize kalir gi
Ahh canım ne güzel oluur, Hemmmen poğaçamı börekiimii kapıp geleeeem
Kisirin yanina pogaca pasta börek cörek ohh miss gelirken altinlarinizida getirin altin günü oluyor tambiz kısır yapmıyormuyduk
dur yastık altında 1 tane olacaktı altınım alıyım unutmadanKisirin yanina pogaca pasta börek cörek ohh miss gelirken altinlarinizida getirin altin günü oluyor tam
kısıra gelmeyen altına mı gelir gıKisirin yanina pogaca pasta börek cörek ohh miss gelirken altinlarinizida getirin altin günü oluyor tam
ben buldum altın getirecek kişiyi hamarattırda her gün misafir ağırlarKisirin yanina pogaca pasta börek cörek ohh miss gelirken altinlarinizida getirin altin günü oluyor tam
dur yastık altında 1 tane olacaktı altınım alıyım unutmadan
Altinsiz geleni almam iceri bak ona görekısıra gelmeyen altına mı gelir gı
altınsız girilmez kapı süsüde benden olsunAltinsiz geleni almam iceri bak ona görekim gelmek istiyorsa gelsin koca legen kisir yapiyorum hepimize yeter
altının var mı onu söyleyin bakıyımBende gelecemkambersiz düğün olurmu
Kisirin yanina pogaca pasta börek cörek ohh miss gelirken altinlarinizida getirin altin günü oluyor tam
altının var mı onu söyleyin bakıyımaltınsız beleş yok
Öyle pofuduk terliklerimizide giyicez makyaj o bicim saclarimizida iyice kabartalim ohh kisirlari pogacalari tikinalimDur şıpıdık terlikleri de giyelim
Kızzz geldim geldimmmm. Altın yok amakürklüm altınını kap gel bebeğim sen yeni evlisin vardır çıkınında senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?