- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.441
Yaw herkes diyette ya nörüyonuz bacilar ya 100 kilomusunuz da diyettesiniz be bak sınırlandım simdiKızzz geldim geldimmmm. Altın yok amaki bende diyetteyimmmm
altın yok diyet var yok anam yok kapının önünden bile geçmeKızzz geldim geldimmmm. Altın yok amaki bende diyetteyimmmm
offf nasıll canım çektii nasıl içiim gittiiiÖyle pofuduk terliklerimizide giyicez makyaj o bicim saclarimizida iyice kabartalim ohh kisirlari pogacalari tikinalim
bunlardan bişey çıkmaz kürklüyü çağırdımda oda kazık attı bakYaw herkes diyette ya nörüyonuz bacilar ya 100 kilomusunuz da diyettesiniz be bak sınırlandım simdi
Mezdeke ya el yelili acacam size yanik külotlu corap kokacak ev ona göreofff nasıll canım çektii nasıl içiim gittiiiBi gün ekibii olaydıı böyleee Sonra daa verr müziğii yaandan yandan
Mezdeke ya el yelili acacam size yanik külotlu corap kokacak ev ona göre
Bacim diyet yapmayan kalmamis kiibunlardan bişey çıkmaz kürklüyü çağırdımda oda kazık attı bak
Hahaha iki akilli bir akil istetam onuu diyecektiim
Aynenn kuzum yaa hayal gücümüzle eglenip gülebiliyoruz ne mutlu biz Kadinlaraayahuu biiz alemiz gerçektenn aslında nne kadar kolay şeylerlee eğleniyoruuz erkekler şok tabii anlamıyolar hiç
Kız yok 100 kilo olmamak için yapıyommmm. İnşallah bebek istiyom da ondan önceki önlemimYaw herkes diyette ya nörüyonuz bacilar ya 100 kilomusunuz da diyettesiniz be bak sınırlandım simdi
O zaman hadi Allah gönlünün muradini versin kiz da göbüsün dolsun BebisleKız yok 100 kilo olmamak için yapıyommmm. İnşallah bebek istiyom da ondan önceki önlemim
yaşasıın biiz süperiiizzAynenn kuzum yaa hayal gücümüzle eglenip gülebiliyoruz ne mutlu biz Kadinlaraa
Bizde arabaya verdik gitti altinlarimmm gitti gittiiiAltınlarımı ben düğünün haftasına sattımhiç sevmem takmalarııı. Çeyrek olsa fena olmazdı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?