- 12 Mart 2019
- 16.398
- 35.867
- 598
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.521
Oyy canim ne guzel dedin oyle senHele bakın kim gelmiş hoş gelmiş boş gelmişnapiyon geleceğin anne adayı
Yok bacım yok nerde onun işi gücü bizi gazlamakBende sandım mükellef bir sofra kurdu kuru kuru çığırmışşşşş
Bahh hele ya koca legen kisir yaptim size daha napim giiBende sandım mükellef bir sofra kurdu kuru kuru çığırmışşşşş
Şu anlık iyi canım böyle devammmOyy canim ne guzel dedin oyle senyiyip icip yatiyorm tuvalet ihtiyac bidaha yatiyorm napiyim kuzum
Veririm gazi veririm gaziiiYok bacım yok nerde onun işi gücü bizi gazlamakicraat yok bizim hatunda
adım hıdır elimden gelen budurVeririm gazi veririm gaziii
Yok bacım yok nerde onun işi gücü bizi gazlamakicraat yok bizim hatunda
İnşallah tükürmemiştir içineBahh hele ya koca legen kisir yaptim size daha napim gii
Söyle bi tüh tüh tüh Masallah ne güzel kisir oldun sen böyle dedim sadece baska bisey yapmadimİnşallah tükürmemiştir içine
Ahahaaa bi kısırcıda burda varmış yalaaasabah saat 9:00 dan beri kısırın çektiği nedir ya elimizden dilimizden
Özel istek üzerine D Dilos06 @Chocolita @Ayas19 @Yasnaz @adel8893 @Brunello Cicinelli @RosSsS @balbocuuuSaryamV @Limonsuzzcay @Cay6 Blue_Peri
InsAllah kimseyi unutmamisimdir
Cikin gelin cikolatali Lokma tatlilarim hadi bekliyorum
Hosgeldin SaryammmBen geldimmmmmm
Böğğğ diloş yisin ozamanSöyle bi tüh tüh tüh Masallah ne güzel kisir oldun sen böyle dedim sadece baska bisey yapmadim
Sanada yedirecem ya nolacagdii yiyecen burnundan tutup agzina tikacamBöğğğ diloş yisin ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?