Hayatla ilgili sohbetler ..

sende mi gelcen yaniii seneyeee antalyanın sıcağından sonra buranın ayazı zorlar ama kuzu ithal gelinben senin çoğu yorumuna denk gelip itina ile uzaktan izliyordum halbuki seniii

Ama mantı benim işim
Ask olsunn gayserimin hic biseyi zorlamaz beni be kuzumm gizli fanimmiydin yogsam Sen neyse bulustuk simdi
Hoopp ikimiz isi demek istedin herhaldee

Semam da gelmiiss hosgeldin Kuzumm oyy severim senin hayalini Rabbim en kisa zamanda nasip etsin Canimm benimm

Kizzzz cikolata itiraf et.kim tuttu seni kadinlarin forumuna gir her gun kisir yaptirt onlara sisir onlari diye .... hergun kisi istwttiriyosun birilerinin canini dnku kurbanin bendim

Ask olsunn gayserimin hic biseyi zorlamaz beni be kuzumm gizli fanimmiydin yogsam Sen neyse bulustuk simdi
Hoopp ikimiz isi demek istedin herhaldee
Aynennn gizli fanındım kız belkim Alamanyalarda unutmuşsundur diye mantıyı ne bilem

Aynennn gizli fanındım kız belkim Alamanyalarda unutmuşsundur diye mantıyı ne bilem
Ay olur mu bacim Anam rahat birakirmiydi beni halamla posetin icine koyarlardi kilolarca hamuru bana cignettirirlerdi sonra ac babam ac kes babam kes bük babam bük agsama kadar

Ay olur mu bacim Anam rahat birakirmiydi beni halamla posetin icine koyarlardi kilolarca hamuru bana cignettirirlerdi sonra ac babam ac kes babam kes bük babam bük agsama kadar
Kız sizde mi ayağınızda çiğnerdiniz. Bende bu buluş sadece bizim aileye has sanıyordum aç mahannada keser misiniz

Kız sizde mi ayağınızda çiğnerdiniz. Bende bu buluş sadece bizim aileye has sanıyordum aç mahannada keser misiniz
Gayserili herkes böyle yapiyordur eminim
Keserik gadasini aldigim keserik onu yaparik biz bahcede kazanlarla menemen salca da kaynatirdik rahmetli dedem yapardi nur icinde yatsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…