- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.481
Ask olsunn gayserimin hic biseyi zorlamaz beni be kuzummsende mi gelcen yaniii seneyeeeantalyanın sıcağından sonra buranın ayazı zorlar ama kuzu ithal gelin ben senin çoğu yorumuna denk gelip itina ile uzaktan izliyordum halbuki seniii
Ama mantı benim işim
Amin kuzumm cümlemize nasip etsin dilediğiniRabbim tez vakitte hayırla nasip etsin canımmm
Semam da gelmiiss hosgeldin KuzummSelam kızlar canım çikolatam ben 27 yaşındayım. 9 aylık evliyim. duygusal bir yapım var. Maneviyata Allah a yönelmek en büyük ilgim bu hayatta... 2,3 ay önce bir düşük yaptım. Eşimi çok seviyorum. Tek hayalim birgün ansızın ona sevinçten ağlaya ağlaya BABA OLUYORSUN diyebilmek.. Sağlıklı hayırlı bir evlat yetiştirebilmek. Hayırlı bir yuvada ahirete kadar eşimi sevmek,sevilmek her zaman.
Hb kuzumm benim canım güzelim amin bitanemmSemam da gelmiiss hosgeldin Kuzummoyy severim senin hayalini Rabbim en kisa zamanda nasip etsin Canimm benimm
Ayni yasitiz kuzum biz 27 nerdeyse hepsi bizden kücük biz ablayiz abla diyin bizeHb kuzumm benim canım güzelim amin bitanemm❣
Aynennn gizli fanındımAsk olsunn gayserimin hic biseyi zorlamaz beni be kuzummgizli fanimmiydin yogsam Sen neyse bulustuk simdi
Hoopp ikimiz isi demek istedin herhaldee
Ay olur mu bacim Anam rahat birakirmiydi beni halamla posetin icine koyarlardi kilolarca hamuru bana cignettirirlerdiAynennn gizli fanındımkız belkim Alamanyalarda unutmuşsundur diye mantıyı ne bilem
Dolar takarım bende altın yokaltının var mı onu söyleyin bakıyımaltınsız beleş yok
Olur onuda kabul ederimDolar takarım bende altın yok
Dolar var diyolar alalimmiAy olur mu bacim Anam rahat birakirmiydi beni halamla posetin icine koyarlardi kilolarca hamuru bana cignettirirlerdisonra ac babam ac kes babam kes bük babam bük agsama kadar
Olur olur dolar euro altin hepsini kabul ederimDolar var diyolar alalimmi
Bütün altınlarım gitti dertliyim zatenOlur onuda kabul ederim
Gel bacım gelDolar takarım bende altın yok
Benimde gitti dertlenme canimiz sagolsunBütün altınlarım gitti dertliyim zaten
Hadin gelin artik ya kisiri yaptim bekliyorum öyle sizi mezdekelerde hazir evi yanik külotlu corap kokutalim hadiGel bacım gelsenin dolarsa havasi bile yeter
ivedik gibiHadin gelin artik ya kisiri yaptim bekliyorum öyle sizi mezdekelerde hazir evi yanik külotlu corap kokutalim hadi
Kız sizde mi ayağınızda çiğnerdiniz. Bende bu buluş sadece bizim aileye has sanıyordumAy olur mu bacim Anam rahat birakirmiydi beni halamla posetin icine koyarlardi kilolarca hamuru bana cignettirirlerdisonra ac babam ac kes babam kes bük babam bük agsama kadar
Gayserili herkes böyle yapiyordur eminimKız sizde mi ayağınızda çiğnerdiniz. Bende bu buluş sadece bizim aileye has sanıyordumaç mahannada keser misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?