- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.501
Özel istek üzerine D Dilos06Chocolita @Ayas19 @Yasnaz @adel8893 B Brunello Cicinelli @RosSsS @balbocuuu @SaryamV @Limonsuzzcay @Cay6 Blue_Peri
InsAllah kimseyi unutmamisimdir
Cikin gelin cikolatali Lokma tatlilarim hadi bekliyorum
Geldim askimÖzel istek üzerine D Dilos06Chocolita @Ayas19 @Yasnaz @adel8893 B Brunello Cicinelli @RosSsS @balbocuuu @SaryamV @Limonsuzzcay @Cay6 Blue_Peri
Ne oldu kız sana nedir bu hâller
Küsme poncigimm
Oy benim bihter pardon bitter çikolatamÖzel istek üzerine D Dilos06Chocolita @Ayas19 @Yasnaz @adel8893 B Brunello Cicinelli @RosSsS @balbocuuu @SaryamV @Limonsuzzcay @Cay6 Blue_Peri
Gücendi gücendiNe oldu kız sana nedir bu hâller
Yavv menemen falan dimeyeydin canım istediiii. Yoğurt hurma tiksindim ayollGayserili herkes böyle yapiyordur eminim
Keserik gadasini aldigim keserik onu yaparik biz bahcede kazanlarla menemen salca da kaynatirdikrahmetli dedem yapardi nur icinde yatsin ❤
Geldim askim
Hosgeldiniz Cilek recellerimmmOy benim bihter pardon bitter çikolatam
Ev temizliği ile meşgulüm şu misafir sirkülasyonunu atlatayım geleceğim
Gı kısır partisinemi çağırdın altınları var mı diyetteler miÖzel istek üzerine D Dilos06Chocolita @Ayas19 @Yasnaz @adel8893 B Brunello Cicinelli @RosSsS @balbocuuu @SaryamV @Limonsuzzcay @Cay6 Blue_Peri
Anladın işte önce öpüştük sarildik sonraDilo sende seviyor musun dövüyor musun belli degil bacim❤
Hele bakın kim gelmiş hoş gelmiş boş gelmişGeldiiimm
Hepsi benim kankaGı kısır partisinemi çağırdın altınları var mı diyetteler mi
nasil güzel salliyorsun gi o parmagiAnladın işte önce öpüştük sarildik sonrabunu yaptımmmm
Hosgeldin bacimmGeldiiimm
Bende sandım mükellef bir sofra kurdu kuru kuru çığırmışşşşşÖzel istek üzerine D Dilos06Chocolita @Ayas19 @Yasnaz @adel8893 B Brunello Cicinelli @RosSsS @balbocuuu @SaryamV @Limonsuzzcay @Cay6 Blue_Peri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?