- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.701
İnan bizden fazla yer Arkadas ben yemem diyenden korkarim asılHadi hadi kendini ele verdin siskooo
Aynen o löp löp götürüyor bence burda bizi yiyor hurma yogurt diyerekİnan bizden fazla yer Arkadas ben yemem diyenden korkarim asıl
Kiz sen kac yasindaydinİnan bizden fazla yer Arkadas ben yemem diyenden korkarim asıl
Yoğurdun icine neler katar neler zaten hep der ben yogurt yiyemem. Diye bende şaştım bu kıza bakalımAynen o löp löp götürüyor bence burda bizi yiyor hurma yogurt diyerek
H.b canım sen daha burdamısın git üstünü başını giy azcik süslenn bak peri yohhhh ortalıktaHosgeldin bacim
Yavriii yavriii Ben benim herifle irtibattayim ama isi uzamis gecükecekmüs öyle bekliyorum bende nörekH.b canım sen daha burdamısın git üstünü başını giy azcik süslenn bak peri yohhhh ortalıkta
Hmmm tmmm ozamannn şekerimYavriii yavriii Ben benim herifle irtibattayim ama isi uzamis gecükecekmüs öyle bekliyorum bende nörek
20 25 hangisiOrtalada gel
35 miiiiNe 20,ne 25 nede 30
Ya bana bunlarla gelin tebrikler35 miiiiyaş 35 yolun yarısıdır ömrün derdi Tarancı..
Ahh ahh 20,25 40 50 ler havada uçuştu35 miiiiyaş 35 yolun yarısıdır ömrün derdi Tarancı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?