- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.721
60 70 olmadı en azındanAhh ahh 20,25 40 50 ler havada uçuştu
Bayulacagummm yetişin60 70 olmadı en azından
Hadi hadi kendini ele verdin siskooo
Ama hakkımı yiyonuz heeeÇok duydum bu laflari organik besleniyorum sağlikli besleniyorum koşuyorum eee daha daha
Simit ne gıAma hakkımı yiyonuz heeebence boyum kilom orantılı az da olsa yaniii. Açık simitlerim var onlar gitsin istiyomm ayrıca evet Nurcummm yoğurttan nefret ederim özellikle ev yoğurdu ama hurma ile karıştırınca meyveli yoğurt gibimmm oluyor
Bana kimse bir şey yazmamış aşk olsun
[/QUOTE
Kusura bakmayin ben görmemisim yazdiginizı arizone ne anlamadim
Öyle bi yiyorum ki bu aralar saldım kendimi 64 oldummmKarşı komsu ve dolma ya bana bunlarla gelin yasıkıldım ben diyettekilerle
Tmm
Canimmmmm burdahim :)Özel istek üzerine @Dilos06 @Chocolita @Ayas19 @Yasnaz-Adel- B Brunello Cicinelli ByNkoaLa @balbocuuu SaryamV @Limonsuzzcay @Cay6 @Blue_Perii
InsAllah kimseyi unutmamisimdir
Cikin gelin cikolatali Lokma tatlilarim hadi bekliyorum
Hosbuldum.bitanemmmm nabiyosubHosgeldin rossummm
Hamburger bekliyorum Bacimm Sen napiyorsun Gül YüzlümHosbuldum.bitanemmmm nabiyosub
Bizim buralarda daha başlamadi menemen mevsimiSağol canım kışlık
Hamilesin ve hamburger nerde sağlikli beslenme kürklüyü çagirir başına dikerim vallaHamburger bekliyorum Bacimm Sen napiyorsun Gül Yüzlüm❤
koz varya hani pantolon ne giydiğin de yanlardan çıkarSimit ne gı
kızlar ben diyeti şuan itibari ile bozuyorumHamilesin ve hamburger nerde sağlikli beslenme kürklüyü çagirir başına dikerim vallaafiyet olsun
Bende yemek yedm tatlım şimdi kagvemi icicdm ama öncesinde tarkan kuzu kuzu dinleyip oynuyirm hahahsgahHamburger bekliyorum Bacimm Sen napiyorsun Gül Yüzlüm❤
Ohh afiyet olsun gülümm hahaha nerden geldi kiz aklinaBende yemek yedm tatlım şimdi kagvemi icicdm ama öncesinde tarkan kuzu kuzu dinleyip oynuyirm hahahsgah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?