Hayattaki tek eksiğim evlenememiş olmak?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben yeniyim bir arkadaşım bu siteyi çok övdü ondan ben de derdimi paylaşayım dedim. Ben 33 yaşındayım. Mühendisim özel bir şirkette çalışıyorum. Herşeyim var çok şükür. Güzel bir aile, güzel bir iş. Evimi arabamı aldım. Yalnız tek bir sıkıntım var, bir türlü evlenemedim ben ya. İşin tuhaf yanı şu anıma kadar hiç erkek arkadaşım da olmadı. Biriyle sevgili olmak nedir, nasıl bir duygudur hiç bilmiyorum. Çevrem çok geniş benimle görüşmek isteyenler oluyor, ben de kabul edip bir çay içiyorum. Ama bir türlü ısınamıyorum o masada. Bir an evvel bitsin de kalkalım oluyorum. Daha önce hoşlandığım erkekler oldu. İlki beni reddetti. Ben ona açılmıştım, ben açıldıktan 1 hafta sonra çok güzel bir arkadaşım vardı. Ona teklif etmiş. Artık çocuğa nasıl bir özgüven patlaması yaşattıysam. Neyse kız bunu reddetmişti. O başka hikaye. Ama o çocuk şu an başkasıyla evli ve bebeği var. Daha sonra tam 7 yıl hiç bir erkeğe ilgi duymadım çünkü özgüvenim paramparça olmuştu. Hala da tam düzeltebilmiş değilim. 7 yıl sonra bir erkekle çok samimi olduk. Tam 9 ay aslında arkadaşlarımın dediğine göre adı konulmamış bir ilişkiymiş. Bilmiyorum ben de ne olduğunu. He son 5 ay yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Akşam sabahlara kadar sohbet ederdik, sürekli beraber gezerdik. Tüm sırlarını benimle paylaşırdı. Başka erkeklerden kıskanırdı beni. Böyle tuhaf birşeydi yani. Ben bu belirsizlik ortadan kalksın istedim duygularımı söyledim ona. Amanııınnnn. Sen beni yanlış anladın, sen benim en yakın arkadaşımsın. Sonsuza dek de öyle kalacaksın. Ya dedim bi git allah aşkına. Tüm iletişimimi kestim onunla. Bayağı üzülmüştüm ama. Hatta ufak bir sağlık problemi de geçirdim üzerine. Neyse iyileştim üzerinden 3 yıl gibi bir süre geçti. Yeni bir şirkette çalışmaya başladım. Benden bir Kaç yaş büyük bir şefimiz vardı. Ben bu sefer hoşlanmadım ama mantıklı geldi. Yaşımız, eğitimimiz, aile durumumuz, maddi durumumuz. Dedim biraz ilgi göstereyim. Adam sürekli terslemeye başladı beni. Artık ilgimi mi anladı da istemedi. Ondan mu böyle davrandı bilmiyorum. En son duyduğumda da benden tam 8 yaş küçük bir hanımla görüşmeye başlamış. Kısacası kızlar neye niyetlensem suratımda patladı. Çirkin değilim, yani tamam çok güzel değilim ama çirkin de değilim. Normalim yani. Ama bu yaşadığım olaylardan dolayı kendimi çok çirkin hissetmeye başladım. Özgüvenim de sıfır. Yaşımda 33 oldu hatta 34 olacak. Erkekler artık istemez diyorum. Çok üzülüyorum yalnız ölmekten çok korkuyorum. Anne olmak istiyorum. Ama neden erkekler tarafından sürekli reddedildiğimi anlamıyorum. Bazı arkadaşlarım soğuksun diyor ama yapım öyle değiştiremiyorum ki. Flört etmiyorsun diyorlar ama sanki evlenenlerin hepsi mi flörtöz. Ben çözemedim bu olayı bana akıl verin kıtmetli arkadaşlarım. Sizleri seviyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Her nasip vaktine esirdir güzel kardeşim..
O değilde 5 ay sonra olayı bacımsına bağlayan karaktere uyuz oldum
Ya sorma ya. Bana attı suçu. Ben yalnış anlamışım. Bir erkek sürekli arar mı en yakın arkadaşını. Bilmiyorum belki de arar yani. Ben de kendimden şüpheye düştüm.

Başlığa ithafen...o da eksik kalsın biz evlendikte ne oldu şimdi boşanmak için kıçımızı yırtıyoruz...
Canım benim ya sen de haklısın. Herkes değişik bir imtihan. Ama yani ben de bir yuvam olsun, bir bebeğim olsun istiyorum. Bu kötü bir şey mi? 35 inden sonra çocuk yapması zor olurmuş diyorlar. Ondan da biraz panik oluyorum.

Söyleyeceklerim yanlış anlaşılır diye seçe seçe söyleyeceğim ama biraz kızabilirsiniz.
Hiç reddedilmedim bu yaşıma dek ama reddedilme başkanı bir kaç tanıdığım var ve ortak noktaları şu;
Cinsellik onlar için bir tabu
Erkeklere karşı mesafeliler
Evlilikte aşk yerine mantık arıyorlar
Cilve ya da neşeli olma halleri hiç yok
Giyimleri genellikle fazla basit
Özgüven konusu zaten hiç yok
Erkeklerle konuşmaktan cekiniyorlar
Bu sandıklarına sahip 23-30 yaş arası arkadaşlarım ne yazık ki sevgili ya da kocaya sahip değiller şu an.
Bence iş bu konuda kadında bitiyor.
Umarım isteğin birisini bulursun...

Ya sorma ya. Bana attı suçu. Ben yalnış anlamışım. Bir erkek sürekli arar mı en yakın arkadaşını. Bilmiyorum belki de arar yani. Ben de kendimden şüpheye düştüm.

Yoo benim algı problemim yok deseydin tövbe yarabbim resmen oyalamış neyse geçmiş bitmiş hayatının en güzel çağındasın dilerim tez vakitte gönlüne ve sana denk biri çıkar karşına

çok zor bende benzer bir durumdayım olmuyor bir türlü... acaba kalbimizdekini mi silemedik
Yahu herkes neler neler yaşıyor. Aynı anda 2-3 kişiyi idare eden mi, 5 yıllık sevgilisini bir anda silip başka birini bulup evlenen mi. Biz kalbimizdekini silemedik diye cezalandırılıyor muyuz? Hayat bu kadar mı acımasız?

Deniyorum ama görücü usulu olmuyor. Öyle o amaçla biriyle oturup konuşunca ısınamıyorum.
O zaman sende bi ısınma problemi var,
Galiba kafanda kendine göre kriter oluşturmuşsun,
Görüstüklerinden birinin bişeyi uymayınca olmuyor senin için.

Hayır niye kızayım aksine ben çözüm arıyorum. Erkeklere karşı mesafeli olduğumu söylüyorlar ama aslında öyle değilim. Sadece dışardan cıvık gibi görünmek istemiyorum. Belki de ayarı tutturamıyorum bilmiyorum. Mantık aramıyorum aksine mantıklı olan görücülerimi reddettim. İlk hoşlandığım çocuk çok mantıksızdı. Yani saçmasapan bir evliliğim olabilirdi. Tabi bunu şimdi anlıyorum ama beni reddettiği için gözümde kıymetli oluyor. Özgüvenim hiç yok evet doğru ama kısır döngü bu. Reddedildiğim için özgüvenim yok, özgüvenim olmadığı için reddediliyorum.

O zaman sende bi ısınma problemi var,
Galiba kafanda kendine göre kriter oluşturmuşsun,
Görüstüklerinden birinin bişeyi uymayınca olmuyor senin için.
Aslında evet aklımda birşey var ama genelde hoşlandığım erkekler buna uygun değildi.

Kariyeriniz ve imkanlarınız gayet iyi acaba karşı taraf mı cekiniyor diye de düşündüm size denk degilse yani
Aslında son bahsettiğim kişi bana çok denkti. Hatta benden çok daha üstündü. Şu an görüştüğü kız çok genç ve daha yolun başında. Bilmiyorum neden böyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…