- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Aa çok teşekkürler tamam değiştireyim. Yeniyim aklıma gelmedi, düşünemedim.Tatlım nickin gerçek isim ve soyisminse değiştir bence
Ya sorma ya. Bana attı suçu. Ben yalnış anlamışım. Bir erkek sürekli arar mı en yakın arkadaşını. Bilmiyorum belki de arar yani. Ben de kendimden şüpheye düştüm.Her nasip vaktine esirdir güzel kardeşim..
O değilde 5 ay sonra olayı bacımsına bağlayan karaktere uyuz oldum
Canım benim ya sen de haklısın. Herkes değişik bir imtihan. Ama yani ben de bir yuvam olsun, bir bebeğim olsun istiyorum. Bu kötü bir şey mi? 35 inden sonra çocuk yapması zor olurmuş diyorlar. Ondan da biraz panik oluyorum.Başlığa ithafen...o da eksik kalsın biz evlendikte ne oldu şimdi boşanmak için kıçımızı yırtıyoruz...
Ya sorma ya. Bana attı suçu. Ben yalnış anlamışım. Bir erkek sürekli arar mı en yakın arkadaşını. Bilmiyorum belki de arar yani. Ben de kendimden şüpheye düştüm.
Yahu herkes neler neler yaşıyor. Aynı anda 2-3 kişiyi idare eden mi, 5 yıllık sevgilisini bir anda silip başka birini bulup evlenen mi. Biz kalbimizdekini silemedik diye cezalandırılıyor muyuz? Hayat bu kadar mı acımasız?çok zor bende benzer bir durumdayım olmuyor bir türlü... acaba kalbimizdekini mi silemedik
Deniyorum ama görücü usulu olmuyor. Öyle o amaçla biriyle oturup konuşunca ısınamıyorum.Bide görücü usulü dene şansını
O zaman sende bi ısınma problemi var,Deniyorum ama görücü usulu olmuyor. Öyle o amaçla biriyle oturup konuşunca ısınamıyorum.
Hayır niye kızayım aksine ben çözüm arıyorum. Erkeklere karşı mesafeli olduğumu söylüyorlar ama aslında öyle değilim. Sadece dışardan cıvık gibi görünmek istemiyorum. Belki de ayarı tutturamıyorum bilmiyorum. Mantık aramıyorum aksine mantıklı olan görücülerimi reddettim. İlk hoşlandığım çocuk çok mantıksızdı. Yani saçmasapan bir evliliğim olabilirdi. Tabi bunu şimdi anlıyorum ama beni reddettiği için gözümde kıymetli oluyor. Özgüvenim hiç yok evet doğru ama kısır döngü bu. Reddedildiğim için özgüvenim yok, özgüvenim olmadığı için reddediliyorum.Söyleyeceklerim yanlış anlaşılır diye seçe seçe söyleyeceğim ama biraz kızabilirsiniz.
Hiç reddedilmedim bu yaşıma dek ama reddedilme başkanı bir kaç tanıdığım var ve ortak noktaları şu;
Cinsellik onlar için bir tabu
Erkeklere karşı mesafeliler
Evlilikte aşk yerine mantık arıyorlar
Cilve ya da neşeli olma halleri hiç yok
Giyimleri genellikle fazla basit
Özgüven konusu zaten hiç yok
Erkeklerle konuşmaktan cekiniyorlar
Bu sandıklarına sahip 23-30 yaş arası arkadaşlarım ne yazık ki sevgili ya da kocaya sahip değiller şu an.
Bence iş bu konuda kadında bitiyor.
Umarım isteğin birisini bulursun...
Aslında evet aklımda birşey var ama genelde hoşlandığım erkekler buna uygun değildi.O zaman sende bi ısınma problemi var,
Galiba kafanda kendine göre kriter oluşturmuşsun,
Görüstüklerinden birinin bişeyi uymayınca olmuyor senin için.
Aslında son bahsettiğim kişi bana çok denkti. Hatta benden çok daha üstündü. Şu an görüştüğü kız çok genç ve daha yolun başında. Bilmiyorum neden böyle oldu.Kariyeriniz ve imkanlarınız gayet iyi acaba karşı taraf mı cekiniyor diye de düşündüm size denk degilse yani
İşte Sorun bu benceAslında evet aklımda birşey var ama genelde hoşlandığım erkekler buna uygun değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?