Hayattaki tek eksiğim evlenememiş olmak?

Bu anlattigim kisilerin hepsin de enerji aura isve var ikinci yazdigima canli demistim ondan kastim enerji cilveydi ama sen o konuya kafayi takmissin.

Burada bir arakadas da cilveliydim ama 30umda buldum yazmis.

Kaderde olmayinca ordunun icine dussen olmaz hayirlisi olmasi onemli..

Bid
Bide kaynana görümce derdin yok ohh mis

Kendini çok iyi gelistiren birine erkekler fazla yaklasamiyor. Karisi kendisinden fazla maaş aldığında bile eziklik psikolojisine giren erkekler 4 dil bilen bir kadina uzak dururlar diye düşünüyorum.

erkeklerin bu yedekte tutma huyunu bende çok acı bir şekilde tecrübe ettim! Evlenmeyi çok da düşünmediğim bir anda hayatıma dahil oldu biri. Evlenelim dedi durdu bana bir gelecek vaadetti. Biriyle bir yola çıkıldıysa ben yalnız onu düşünürüm onun yanında başkalarını da tartmam ama o öyle yapmamış ciddi adımlar atmaya başladığımız anda soğuk davrandı problemler çıkardı ve hiç bir açıklama yapmadan hayatımdan gitti şu an başkasıyla nişanlı. Bunu niye bu kadar anlattım, merak ediyorum böyle insanlar nasıl mutlu olabiliyolar? Ardında bıraktığı enkazlarin üstüne nasıl yuva kurup huzur bulabiliyolar? Bu kadar basit kolay mı insanın umutlarıyla hayalleriyle oynamak? Nasıl bir adaleti var dünyanın? Cidden bu işlerin bir matematigi mantığı kuralı yok sanırım.

Malesef bu dünyanın adaleti falan yok
kim naparsa yanına kar kalıyor
bırakilan enkazın üstüne de çok güzel yuvalar kurulabiliyor
Ne yazıkki....

Öz guveninizi yeniden kazanma yollarını bulun. Bu kisiliginiz için evlilikten önemli.
Bunu kazandığınızda bazı kapılar kendiliğinden açılacaktır, inaniyorum buna

Sosyal yönün eksik ve kendini ifade edemeyen bir Yapıya sahip olabilir misin
Konu sahibini bilmem ama galiba o kisi benim. Konuyu biraz okudum, erkek arkadasimdan yeni ayrildim. Gecis surecini yasiyorum ama bir taraftan da ben ne zaman dogru kisiyi bulup yuva kuracagim diye dertleniyorum. Hic bilmedigim bir sehirdeyim. Gun boyu gordugum insanlar sinirli ve cok konuskan biri de degilim.

Dünya'da herkesin derdi aynı Yanlızlık ve sevgisizlik herkes sevip sevileceği birini Arıyor

En önemli şey özgüven kızlar bence. Güzel bir kariyerin var, evin araban var, kendi ayakların üzerinde duruyorsun. Önce sahip olduklarınla gurur duy, kendine güven. Arayan sen olma. Her zaman kaçan kovalanır. Elbet kafanın uyuşacağı biri çıkar karşına. Yaşın ilerliyor diye evlenmek için acele edersen kalan ömrünü mutsuz bir evlilikle heba edebilirsin. Bilirsiniz bir şeyi deli gibi aradığımızda genelde bulamayız. Çoğu zaman gözümüzün önündedir ama fark etmeyiz. Aramayı bırakınca pat diye çıkıverir karşımıza. Bence sabırlı olmalı ve bu konu üzerinde çok durmamalısınız. Hayırlısı ise elbet olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…