Ya erkeklerde bu yedekte tutma olayı çok oluyor. Vicdansızca birşey bu.
Buna benzer birşeyi ben de yaşadım. Ben prestijli bir işyerinde çalışıyorum, iyi okullardan mezun oldum, yurtdışına eğitim aldım. Ve hepsini tırnaklarımla kazıya kazıya yaptım, annem babam zengin ya da okumuş değillerdi, küçük ilçelerde geçti ortaokul-lise hayatım. Okuduğum lise o kadar kötüydü ki, matematik-türkçe-ingilizce derslerine bir öğretmen girerdi, eğitim çok kötüydü. Ama çalıştım çabaladım kendimi kurtarmak için ve Allah'a şükür mesleğimi elime aldım.
Çalıştığım yerde birinden hoşlandım, eğitim kültür olarak dengiz hatta ben bir tık ilerde bile sayılırım yurtdışında okumuştum çünkü, onda bu durum yoktu. Ancak aile olarak şöyle bir durumu vardı, ana babası okumuş çooook yüksek mevkilerde insanlar tabi emekliler ama isimleri şöhretleri var. Bana ilgi gösterdi ben umutlandım. Ama ilerlemedi. Sanki yedekte tutar gibiydi. Meğerse bu adam aynı işyerindeki başka bir kızla evlenmeye uğraşmış, o kızın ana babası da yüksek mevkili şöhretli insanlar hatta hala görevdeler. Kızı ailesiyle bile tanıştırmış, anlayacağınız iki güçlü soyismini birleştirmeye uğraşmış! Hayal kırıklığı oldu benim için hem de büyük hayal kırıklığı. o Kadarr sinir oldum ki, benim ailem yüksek mevkili olmayabilir ama ben kendi tırnaklarımla kötü olanaklara rağmen onlarla aynı yerdeyim, benim yaptığım iş daha büyük onlardan daha başarılıyım ama yine de üzülmüştüm.