- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Evreka1800
Abim var istersen:))Güzelim ben 36 yaşındayım ve Allah yeter ki sağlıklı ömür versin hayırlı biri çıksın diyorum kendim adına.Dediğim gibi sen kendine biraz zaman ayır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abim var istersen:))Güzelim ben 36 yaşındayım ve Allah yeter ki sağlıklı ömür versin hayırlı biri çıksın diyorum kendim adına.Dediğim gibi sen kendine biraz zaman ayır
:)) çok naziksin teşekkür ederimAbim var istersen:))
Hahaha rica ederim :)):)) çok naziksin teşekkür ederim
Arkadaşlarım soğuk ve sert bir yapım olduğunu söyler. Çok sert duruyorum. Hatta en yakın arkadaşım seninle ilk tanıştığımda senden çok korkmuştum, konuştukça samimiyet kurdukça senin çok candan, güleryüzlü, eğlenceli olduğunu anladım demişti. Şimdi o benim en yakınım ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Herkes aslında aynı şeyi söylüyor. Ama bu benim bilerwk yaptığım birşey değil. Elimde değil yani.Samimiyet çok önemli. Karşı tarafa geciremediginiz biseyler olmalı. Maddi imkanlar önemli ama kişiler arası ilişkilerde öncelikli olan duyguların birbirine geçebilmesidir. Sizin anlattığıniz kadarı ile yorum yapmak zor. Sizin davranislarinjzi izlemek karakter analizi yapmak gerekir. Bence profesyonel bir destek alin. Özgüven problemi için psikoterapi alabilirsiniz. Maddi durumunuz bu terapilere müsait. Buralarda vakit kaybetmeyin çünkü sizin konunuz yoruma açık tamamen geyik üzerine döner
bence içinizden geldiği gibi davranın.doğal olun çünkü doğallık insana pozitiflik katıyorArkadaşlarım soğuk ve sert bir yapım olduğunu söyler. Çok sert duruyorum. Hatta en yakın arkadaşım seninle ilk tanıştığımda senden çok korkmuştum, konuştukça samimiyet kurdukça senin çok candan, güleryüzlü, eğlenceli olduğunu anladım demişti. Şimdi o benim en yakınım ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Herkes aslında aynı şeyi söylüyor. Ama bu benim bilerwk yaptığım birşey değil. Elimde değil yani.
Özgüven problemim var kesinlikle dediğinizi uygulayacağım.
Bir arkadaşın sen flört etmeyi bilmiyorsun erkekler senden korkuyor demişti. Ya bana işve cilve cıvıklık gibi geliyor. Yapamıyorum yani. Bir kaç kez yapayım dedim sende çok yapay durdu ne olur bir daha yapma dediler![]()
Tabiki yapınizda olmayan bir şeyi yapmayın. Sıcak bir gülümseme içten bir davranış yeterli. İlk tanıdığınız insana soğuk olmanız gayet normal herkesin yapısı farklı. Durumunuzda başka birşeyler olabilir yada gerçekten kismetiniz daha gelmemiştir. Belkide hiç bir sorununuz yok 36 da evlenip 38 de çocuk doğurabilirsiniz de yani. Bunlar gayet tabi şeyler siz sadece genel yargılardan uzak durun. Artık umudum kalmadı, beni. Bı çocuğum olmiycak mi, kimse neden benden hoşlanmıyor, ben niye hep böyleyim... Gibi. Bunun yerine hayat daha devam ediyor, halen doğurgan bir kadınım, hoşlanacağı insana daha rastlamadım, mesafeli duruşum karşı cinsle ilişkilerimde sadece tanışma aşamasında sorun olsada daha ileri aşamaya geçince sosyal anlamda hiç bir sorunum yok... Gibi cümleler kurun kendinize. Sizin öğrenilmiş caresizlik durumunuz var. Olumsuz düşüncelerinizi olumlu düşüncelere çevirin. Bakın hayatınız nasıl da degisiyorArkadaşlarım soğuk ve sert bir yapım olduğunu söyler. Çok sert duruyorum. Hatta en yakın arkadaşım seninle ilk tanıştığımda senden çok korkmuştum, konuştukça samimiyet kurdukça senin çok candan, güleryüzlü, eğlenceli olduğunu anladım demişti. Şimdi o benim en yakınım ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Herkes aslında aynı şeyi söylüyor. Ama bu benim bilerwk yaptığım birşey değil. Elimde değil yani.
Özgüven problemim var kesinlikle dediğinizi uygulayacağım.
Bir arkadaşın sen flört etmeyi bilmiyorsun erkekler senden korkuyor demişti. Ya bana işve cilve cıvıklık gibi geliyor. Yapamıyorum yani. Bir kaç kez yapayım dedim sende çok yapay durdu ne olur bir daha yapma dediler![]()
Drama derslerinin sana faydası olabilir. Özgüvenin gelişir, kendini tanırsın. Davranışların iyileşir. Bu da karşı tarafa seni daha çekici gösterir. Devamlı redediliyorsan demek ki böyle konularda iyi değilsin. Kendini ifade edemediğin gibi görüştüğün kişileride doğru okuyamıyor olabilirsin. Bu yüzden drama eğitimleri senin için faydalı olabilir.Hayır niye kızayım aksine ben çözüm arıyorum. Erkeklere karşı mesafeli olduğumu söylüyorlar ama aslında öyle değilim. Sadece dışardan cıvık gibi görünmek istemiyorum. Belki de ayarı tutturamıyorum bilmiyorum. Mantık aramıyorum aksine mantıklı olan görücülerimi reddettim. İlk hoşlandığım çocuk çok mantıksızdı. Yani saçmasapan bir evliliğim olabilirdi. Tabi bunu şimdi anlıyorum ama beni reddettiği için gözümde kıymetli oluyor. Özgüvenim hiç yok evet doğru ama kısır döngü bu. Reddedildiğim için özgüvenim yok, özgüvenim olmadığı için reddediliyorum.
Ya bu sonuncu erkek statü olsun, maddiyat olsun, eğitim olsun benden daha üst düzeydeydi. Öyle çok üst değildi ama bir tık. Yaşı da benden büyüktü. Ben de olabilir dedim. Ama daha önce erkeklere adım atıp fiyasko olunca bu sefer ben direk sölemiim dedim ilgi gösterdim, ilgimi belli ettim. Ama ters davrandı bana istemedi, sanırım ilgimi anladı istemedi. Ya da biraz aslında düşüncesiz bir adamdı. Belki de anlamadı bilmiyorum. Şimdi başka bir kızla görüşüyor. Kız hayatının çok başında elinde hiçbirşwy olmayn bir koz. Yaşça da kendinden çok küçük. Ben aslında ona daha uygundum yani neden böyle oldu anlamadım. Hayl kırıklığı ve özgüven kaybı oldu.
Depresyona bağlamışsın.ama eş en iyi görücü üsülü bulunur bence.en azınddan tanınır bilinir çevrede.daha çok yeni insanla tanışmalısın.çevrendekilere söyliceksin evlenmek istediğini.sevmeden sakın evlenme.bir tanıdığım tam otuz altı yaşımda evlendi ve iki çocuğu var.Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben yeniyim bir arkadaşım bu siteyi çok övdü ondan ben de derdimi paylaşayım dedim. Ben 33 yaşındayım. Mühendisim özel bir şirkette çalışıyorum. Herşeyim var çok şükür. Güzel bir aile, güzel bir iş. Evimi arabamı aldım. Yalnız tek bir sıkıntım var, bir türlü evlenemedim ben ya. İşin tuhaf yanı şu anıma kadar hiç erkek arkadaşım da olmadı. Biriyle sevgili olmak nedir, nasıl bir duygudur hiç bilmiyorum. Çevrem çok geniş benimle görüşmek isteyenler oluyor, ben de kabul edip bir çay içiyorum. Ama bir türlü ısınamıyorum o masada. Bir an evvel bitsin de kalkalım oluyorum. Daha önce hoşlandığım erkekler oldu. İlki beni reddetti. Ben ona açılmıştım, ben açıldıktan 1 hafta sonra çok güzel bir arkadaşım vardı. Ona teklif etmiş. Artık çocuğa nasıl bir özgüven patlaması yaşattıysam. Neyse kız bunu reddetmişti. O başka hikaye. Ama o çocuk şu an başkasıyla evli ve bebeği var. Daha sonra tam 7 yıl hiç bir erkeğe ilgi duymadım çünkü özgüvenim paramparça olmuştu. Hala da tam düzeltebilmiş değilim. 7 yıl sonra bir erkekle çok samimi olduk. Tam 9 ay aslında arkadaşlarımın dediğine göre adı konulmamış bir ilişkiymiş. Bilmiyorum ben de ne olduğunu. He son 5 ay yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Akşam sabahlara kadar sohbet ederdik, sürekli beraber gezerdik. Tüm sırlarını benimle paylaşırdı. Başka erkeklerden kıskanırdı beni. Böyle tuhaf birşeydi yani. Ben bu belirsizlik ortadan kalksın istedim duygularımı söyledim ona. Amanııınnnn. Sen beni yanlış anladın, sen benim en yakın arkadaşımsın. Sonsuza dek de öyle kalacaksın. Ya dedim bi git allah aşkına. Tüm iletişimimi kestim onunla. Bayağı üzülmüştüm ama. Hatta ufak bir sağlık problemi de geçirdim üzerine. Neyse iyileştim üzerinden 3 yıl gibi bir süre geçti. Yeni bir şirkette çalışmaya başladım. Benden bir Kaç yaş büyük bir şefimiz vardı. Ben bu sefer hoşlanmadım ama mantıklı geldi. Yaşımız, eğitimimiz, aile durumumuz, maddi durumumuz. Dedim biraz ilgi göstereyim. Adam sürekli terslemeye başladı beni. Artık ilgimi mi anladı da istemedi. Ondan mu böyle davrandı bilmiyorum. En son duyduğumda da benden tam 8 yaş küçük bir hanımla görüşmeye başlamış. Kısacası kızlar neye niyetlensem suratımda patladı. Çirkin değilim, yani tamam çok güzel değilim ama çirkin de değilim. Normalim yani. Ama bu yaşadığım olaylardan dolayı kendimi çok çirkin hissetmeye başladım. Özgüvenim de sıfır. Yaşımda 33 oldu hatta 34 olacak. Erkekler artık istemez diyorum. Çok üzülüyorum yalnız ölmekten çok korkuyorum. Anne olmak istiyorum. Ama neden erkekler tarafından sürekli reddedildiğimi anlamıyorum. Bazı arkadaşlarım soğuksun diyor ama yapım öyle değiştiremiyorum ki. Flört etmiyorsun diyorlar ama sanki evlenenlerin hepsi mi flörtöz. Ben çözemedim bu olayı bana akıl verin kıtmetli arkadaşlarım. Sizleri seviyorum :)
Aslında depresyonda değilim, bu olayı kafama taktım sadece. Onun dışında bir dersim tasam yok çok şükür.Depresyona bağlamışsın.ama eş en iyi görücü üsülü bulunur bence.en azınddan tanınır bilinir çevrede.daha çok yeni insanla tanışmalısın.çevrendekilere söyliceksin evlenmek istediğini.sevmeden sakın evlenme.bir tanıdığım tam otuz altı yaşımda evlendi ve iki çocuğu var.
Ya işte ben de bundan korkuyorum. Seçenek bayğı daraldı diye. Yani aslında diploma takıntım çok yok ama sohbet ettiğimde de dolu dolu biri olsun istiyorum. Eğitim kültür evet sanırım bu konu benim için önemli. Ben çünkü çok severim sohbet etmeyi, çok entellektüel biri olduğumu söylerler. Ama sizce de böyle insanlar çoktan evlendi mi?Bence yaydığınız enerjiden dolayı olmuyor. Her ne kadar uygundu denkti desenizde içinizde bir yerde bir kadın neden olmuyor olmayacak diye çığlık atıyor. Anladığım kadarıyla aşka ve evliliğe uzun zamandır olumlu yaklaşıyorsunuz. Olmaması için başka sebep bulamadım.. Bir de artık yaş, eğitim ve kariyerce pek çok erkeği geride bıraktığınız ve bunlardan pek çoğu bu yaşa kadar evlendiği için seçenek baya daralıyor.
Üzgünüm ama kriterleri değiştirmelisin.mesela yaş olarak sendrn küçük de olabilmeli.otuz beş yaşında adamın iki çocuğu olur.çoğu evli.bekarsa eğer o da seçicidir.boşanmışsa çocukludur.bir dw ünv mezunu olsun şu olsun bu olsun derseniz daha da zor olur.otuz iki yaşunda bir arkadaşım ikinxi evliliğini yaptı.arkadaşım mali müşavir.çocuk kızdan altı yaş küçük ve işi de öyle iyi değil. O çevreden buldu.arkadaşlarına hep söylerdi evlenmek istediğniYa işte ben de bundan korkuyorum. Seçenek bayğı daraldı diye. Yani aslında diploma takıntım çok yok ama sohbet ettiğimde de dolu dolu biri olsun istiyorum. Eğitim kültür evet sanırım bu konu benim için önemli. Ben çünkü çok severim sohbet etmeyi, çok entellektüel biri olduğumu söylerler. Ama sizce de böyle insanlar çoktan evlendi mi?![]()