- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi Evreka1800
Kaderinizdeki kişi henüz karşınıza çıkmadı ama çıkarsa emin olun bunu hissediyorsunuz :) inşallah en kısa zamanda hayırlı bir şekilde karşılaşır mutlu bir yuva kurarsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman erkekler için biraz zor gözüken biri gibi geldiniz bana. Yani "O nasıl olsa ben gibi birini istemez." diye açılamıyor olabilirler.Aslında sosyal hayatı olmayan biri değilim. Sürekli gezerim mesela. 4 yabancı dil biliyorum hepsi için kurslara gittim. Sinemayı çok severim. Erkeklerle de iletişimde olan biriyim ama erkekler bana hiç sevgili gözüyle bakmıyor. Hepsiyle arkadaşım yani.
Ah ne guzel yorum:) buraya bunlarla gelin:))Canım boyun kilon nasıl?
Erkek kardesim var da ? :)
her şey boy/kilo mu?Canım boyun kilon nasıl?
Erkek kardesim var da ? :)
Ama hep yakinlik gösteren acilan o olmus. Iliski baslamamis ki cilve yapsin cinsellige gecsin konu bilemedim.Söyleyeceklerim yanlış anlaşılır diye seçe seçe söyleyeceğim ama biraz kızabilirsiniz.
Hiç reddedilmedim bu yaşıma dek ama reddedilme başkanı bir kaç tanıdığım var ve ortak noktaları şu;
Cinsellik onlar için bir tabu
Erkeklere karşı mesafeliler
Evlilikte aşk yerine mantık arıyorlar
Cilve ya da neşeli olma halleri hiç yok
Giyimleri genellikle fazla basit
Özgüven konusu zaten hiç yok
Erkeklerle konuşmaktan cekiniyorlar
Bu sandıklarına sahip 23-30 yaş arası arkadaşlarım ne yazık ki sevgili ya da kocaya sahip değiller şu an.
Bence iş bu konuda kadında bitiyor.
Umarım isteğin birisini bulursun...
Cinsellik tabum değil, aşk arıyorum gayet neşeli bir insanım, iletişimim gayet iydiir. 30 yaşındayım sevgilim veya eşim yokSöyleyeceklerim yanlış anlaşılır diye seçe seçe söyleyeceğim ama biraz kızabilirsiniz.
Hiç reddedilmedim bu yaşıma dek ama reddedilme başkanı bir kaç tanıdığım var ve ortak noktaları şu;
Cinsellik onlar için bir tabu
Erkeklere karşı mesafeliler
Evlilikte aşk yerine mantık arıyorlar
Cilve ya da neşeli olma halleri hiç yok
Giyimleri genellikle fazla basit
Özgüven konusu zaten hiç yok
Erkeklerle konuşmaktan cekiniyorlar
Bu sandıklarına sahip 23-30 yaş arası arkadaşlarım ne yazık ki sevgili ya da kocaya sahip değiller şu an.
Bence iş bu konuda kadında bitiyor.
Umarım isteğin birisini bulursun...
Böyle güzel duaya amin demek düşer.Amin tüm bekarlar içinKaderinizdeki kişi henüz karşınıza çıkmadı ama çıkarsa emin olun bunu hissediyorsunuz :) inşallah en kısa zamanda hayırlı bir şekilde karşılaşır mutlu bir yuva kurarsiniz
Benim 35inden sonra evlenen çok arkadaşım var. Çocuk meselesine gelince ben 40ımda yaptım çocukları (ikiz oldu kısmet) öncesinde pek yanaşmadım bile. Artık eski dünyalar yok millet daha geç evlenip daha geç çocuk sahibi oluyor. Sıkma canını bu kadar.Canım benim ya sen de haklısın. Herkes değişik bir imtihan. Ama yani ben de bir yuvam olsun, bir bebeğim olsun istiyorum. Bu kötü bir şey mi? 35 inden sonra çocuk yapması zor olurmuş diyorlar. Ondan da biraz panik oluyorum.
Merhaba, bazı erkekler yüzünden kızlar kendilerini sorguluyor. "Ben de ne var" Diyorlar sürekli kendilerine. Yakın bi arkadaşım da dert yanıyor bazen bana. "Sence ben nerede hata yapıyorum" diyor. Ona soyle Cevap veriyorum "saçma adamlar yüzünden artık kendini sorgulamayı bırak, yanlış kişilerin karşına çıkması senin suçun değil, onlar herkesin karşısına çıkıyor, saniye düşünme saçma adamları, yoluna bak" elbet bir gün doğru iyi bir insan biryerde karşınıza çıkacaktır.. (Bu arada yaşınızda hiçbirşey yok. Takılmayın. 39 yasinda evlenen arkadaşım 40 da anne oldu.. çok da mutlu...Canım benim ya sen de haklısın. Herkes değişik bir imtihan. Ama yani ben de bir yuvam olsun, bir bebeğim olsun istiyorum. Bu kötü bir şey mi? 35 inden sonra çocuk yapması zor olurmuş diyorlar. Ondan da biraz panik oluyorum.
Yok yanlış anlamayın , benim kardeşim biraz iri de boy 1 95. ondan önce boy soruyorum.her şey boy/kilo mu?
biraz da şiir..
![]()
dur dur, bak bana, karşında benzer şeyleri yaşamış biri var. seni o kadar iyi anlıyorum ki, karşıma birileri çıktı, benim hoşlandığım, benden hoşlanan, eşin dostun tavsiyesiyle görüştüğüm (gerçi eş dost tavsiyesiyle görüştüklerim zaten benim için 1-0 geride başlıyordu) ama hiçbiri için 'bu' diyemiyordum.
tabii bu arada çalışıp para kazandıkça senin de hayat standardın yükseliyor, ev alıyorsun, yatırım yapıyorsun, bu kez de
karşındaki çulsuzun teki olmasın, kariyeri olsun vs gibi kriterlerin oluşmaya başlıyor. yani ilk gençlikteki gibi kolay kapılıp gidemiyorsun.
haa bu arada arkadaşların tek tek gidip kendi ailesini kuruyor, sosyal hayatında da eksilmeler başlıyor. geliyorsun demet akalın'la düete: kimler kimler yuva kuruyor ben niye kuramıyoruuummm.
güzel haber: bir yıldan uzun süredir birlikte olduğum gönlüme göre biri var artık, evlilik hazırlığında olduğum. ve ilk buluşmada ne dedim biliyor musun? 'yok, bu da olmaz' ama işte oldu bir şekilde. hatta Allaha dua ederdim, öyle biri olsun ki bu vakte kadar beklediğime değsin, mutsuz günlerimi unuttursun diye, çok şükür aynen de öyle oldu.o yüzden umudu kaybetmek yok!
canım o senin arkadaşın öküzlüğü veya kendinde eksik olanı seni mutsuz ederek kapatmaya çalışmasıymış bence. en yakın arkadaşım evli ve çocuklu, kız kıza gecelerimizi çok özlüyorum diye, bir iki saatliğine de olsa çocuğu babasına bırakıp birer bira içmek için buluştuğumuz akşamlarımız oluyor. bence o gün o seni kaybetmiş.Ya işte en çok o koyuyor bence. Belli bir yaştan sona arkadaşların evleniyor, çocuk yapıyor. Kocasına çocuğuna odaklanıyor.
Hiç unutmuyorum bir arkadaşım vardı, evli çocuklu, hiç görüşmüyordu birazcık sitem etmiştim de bana "benim kocam var. benim çocuğum var. benim en iyi arkadaşlarım kocamla çocuğum. arkadaşa markadaşa ihtiyacım yok" demişti de hiç unutmuyoum ciğerim sızım sızım sızlamıştı.o gün bir arkadaş kaybetmiştim.
canım o senin arkadaşın öküzlüğü veya kendinde eksik olanı seni mutsuz ederek kapatmaya çalışmasıymış bence. en yakın arkadaşım evli ve çocuklu, kız kıza gecelerimizi çok özlüyorum diye, bir iki saatliğine de olsa çocuğu babasına bırakıp birer bira içmek için buluştuğumuz akşamlarımız oluyor. bence o gün o seni kaybetmiş.