- 26 Mayıs 2018
- 348
- 403
- 53
- 37
- Konu Sahibi Evreka1800
Ya bu sonuncu erkek statü olsun, maddiyat olsun, eğitim olsun benden daha üst düzeydeydi. Öyle çok üst değildi ama bir tık. Yaşı da benden büyüktü. Ben de olabilir dedim. Ama daha önce erkeklere adım atıp fiyasko olunca bu sefer ben direk sölemiim dedim ilgi gösterdim, ilgimi belli ettim. Ama ters davrandı bana istemedi, sanırım ilgimi anladı istemedi. Ya da biraz aslında düşüncesiz bir adamdı. Belki de anlamadı bilmiyorum. Şimdi başka bir kızla görüşüyor. Kız hayatının çok başında elinde hiçbirşwy olmayn bir koz. Yaşça da kendinden çok küçük. Ben aslında ona daha uygundum yani neden böyle oldu anlamadım. Hayl kırıklığı ve özgüven kaybı oldu.
Boşver asıl özgüvensiz olan oymuş, oymuş ki üzerinde hakimiyet kurabileceği, "ben daha üstünüm" hissini yaşayabileceği bir kadınla beraber olmuş. Gerçekten özgüvenli olan bir erkek kendisine denk olan, gurur duyabileceği bir kadını ister hayatında. Ya bu 40 küsur yaşına yaklaşan Türk erkekleinin "ille de 20'lik eş isterim, taze et isterem" modu o kadar itici ki. Yahu koskoca İngiltere kraliyet prensi Harry bile kendinden 3 yaş büyük kadına nikah yapmış, sen kimsin?
Adam olan kafa denkliğine, dünya görüşüne, anlaşmaya bakar. Yabancı erkeklerde genelde yok bu genç kadın takıntısı, kafaların uyuşmasına bakıyorlar. Bakınız Emmanuel Macron 30 yaş büyük kadınla yıllarca evli ve hala aşık. Özgüvenin kırılmasın, en güzel yaşlarındasın okumuş Mühendis olmuşsun, komplekssiz bir erkeği hak ediyorsun.