- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
Şöyle en son bahsettiğim adama aşık olmamıştım. Bunu yazmıştım zaten. Daha öncekilere aşık olup gözüm kör olmuştu. Ve kendim adım atmıştım. Ama kaçan kovalanır herhalde diyip bu sonuncu adama mantıklı diye, belki zamanla aşık olurum diye ne bilim ondan ilgi göstermiştim. İşin gerçeği adam da çok çirkindi. Amacım kimseyi aşağılamak değil beni de onu da tanımıyorsunuz. Durumu anlatmak için söylüyorum. Arkadaşlarım sen yanında fazla güzel kalıyorsun demişlerdi. Ama nedense o da beni istemedi. Ve şimdi görüştüğü kızı da ben ona ilgi gösterdiğim zamanlar bir arkadaşı aracı olmuş görüştürmüş. Yani işte kendinden küçük birine aşık olamaz mı diyorsunuz ya. Olabilir ama bu aşık olmamış. Görücü usülü olmuş zamanla konuşa konuşa tam 5 ay sonra adını koymuşlar ilişkilerinin. Ben erkekleri bir şekilde kendimden uzaklaştırdığımı düşünüyorum. Ama nedenini bilemiyorum.Esim de 33 yasinda aramizda 8 yaş var. Neye ustunluk kurmaya calisiyor yas farki olunca mesela?Oyle bisey gormedim hic.
Siz mantik degil ask evliligi diyorsunuz ama yasina, meslegine ben uygundum diyorsunuz. Aşk, yaş ve meslegi
uyumlu olan insanlar arasinda mi oluyor sadece? :)))
Siz uyumlu olmasini tercih edebilirsiniz elbette ama o etmiyormus demekki.
Bazı erkekler nasil kendinden buyuk kadinlara asik olup evlenmeyi tercih ediyorsa, pekala kendinden kucuk birine de asik olup evlenmeyi tercih edebilir. Ama niyeyse buyuk kadinla evlenen erkek harika,mukemmel erkek oluyorken kucuk tercih eden sapik oluyor.niyeyyyyseee...
Kimse kimsenin koca hakkini yemiyor merak etmeyin. Kismette varsa gelir bulur.