Hayattaki tek eksiğim evlenememiş olmak?

Anlıyorum kesinlikle katılıyorum. Ama erkekler biraz materyalist bana göre. Yani ben çok çok güzel bir kız olsaydım hiçbir erkek beni reddetmezdi. Gerçekten öyle bir arkadaşım vardı, bir kere 2 yaşında bir çocuğu öpmek istedi, çocuk bunu tersledi. Yanımızdaki bir erkek arkadaş da hayret seni reddeden bir erkek olabiliyormuş diye espri yapmıştı. Yani kız çok güzeldi ve onu kimse reddetmezdi. Hakikaten bence de ben erkek olsam ben de reddetmezdim. Erkekler güzellik, işve, cilve bunlara gerçekten önem veriyorlar bu doğru. Bir de erkekler basit varlıklar değilmidir? Yani ben öyle biliyorum. Hep şey derler ya bir erkek bir koza anca çok çirkinse arkadaş gözüyle bakar diye.
Tüm genellemeler gibi bu da yanlış. Ilk etkilenme için önemli ama ya sonrası sen dolu bi kadınsın boş kadınlardan hoşlanacak adamlar zaten seni çekmez. Arkadaşım gayet güzel ama erkekler 2. Buluşmadan sonra kaçıyorlar çünkü sıkıntılı tip. Erkekler basit demekte aşağılamak oluyor . Güzel bir kadın değilim ilk bakışta aşık olan sayılıdır ama tanıdıkça seven çok oldu

Anlıyorum kesinlikle katılıyorum. Ama erkekler biraz materyalist bana göre. Yani ben çok çok güzel bir kız olsaydım hiçbir erkek beni reddetmezdi. Gerçekten öyle bir arkadaşım vardı, bir kere 2 yaşında bir çocuğu öpmek istedi, çocuk bunu tersledi. Yanımızdaki bir erkek arkadaş da hayret seni reddeden bir erkek olabiliyormuş diye espri yapmıştı. Yani kız çok güzeldi ve onu kimse reddetmezdi. Hakikaten bence de ben erkek olsam ben de reddetmezdim. Erkekler güzellik, işve, cilve bunlara gerçekten önem veriyorlar bu doğru. Bir de erkekler basit varlıklar değilmidir? Yani ben öyle biliyorum. Hep şey derler ya bir erkek bir koza anca çok çirkinse arkadaş gözüyle bakar diye.

Bende böyle zannettim yıllar boyunca

34 yaşındayım edindiğim tecrübe şu ki sahip olduğun ozellliklerle bunun hiç bir ilgisi yok

şans işi diyip çıkıyorum artık

sende bak bi etrafına evli olanların hepsi güzellikten cilveden yikiliyomu ya da hepsi çok mu hanımefendi ?

Benim çevremden bir yığın örnek verebilirim

Üniversite de öğrenciyken yurtta bizim odada bi kız vardı ayda taş çatlasin üç kez düş aliyodu kafadan yağ damliyodu abartmıyorum

onun bile sevgilisi vardı o dönem şimdi başka biriyle evlenmiş

Cirkinmis cilvesizmis gibi özellikleri geçtim pis olsan bile alicin çıkabiliyor

Güzel kariyer sahibi hanım efendi temiz pak kızlarda yalnızlıktan geberebiliyor

Matematiği yok bu işin olacağı varsa oluyor ışte şaşkınlıkla izliyoruz yapacak bisey yok

Ya ben aslında 10 yıldır kendime odaklıyım. Master yaptım, yabancı dil öğrendim. Bir sürü gezdim, yurtdışına gittim. Doydum herşeye. İyi bir işim var, maddi bir sıkıntım yok. Yıllardır evde kapalı asosyal kendini geliştiremeyen biri değilim ki. Tek eksiğim bir aile kuramamak. Ondan dolayı bunu kafama takar oldum. Yani doydum hayata aslında. Tabiki illa ki yapacak başka şeyler bulunur elbet ama çok geçmeden bir yuvam da olsun istiyorum.

Senin bir tarzin var. Her erkegi kabul edemezsin ki, senin gibi entelektuel ve donanimli olmasi gerek. Ayrica bir erkege de ihtiyacin yok. Hicbirimizin yok ya...
Kafana takma diyecegim ama ben de takiyorum.
Yine de kafana tokadan baska birsey takmamayi dene.

Senin bir tarzin var. Her erkegi kabul edemezsin ki, senin gibi entelektuel ve donanimli olmasi gerek. Ayrica bir erkege de ihtiyacin yok. Hicbirimizin yok ya...
Kafana takma diyecegim ama ben de takiyorum.
Yine de kafana tokadan baska birsey takmamayi dene.
Bi erkege madden ihtiyaci olmayabilir kendi ayaklarin uzerinde durabilirsin vs. Lakin kadinla erkek birbiri icin yaratilmis. Gerek duygusal bosluklari doldurmAk icin gerek cinsellik icin. Tabiiki bunlar olmadanda yasaniyor olunmuyor ama.. olsa daha guzel oluyo. Bu yuzden kadininda erkeginde uyumlu partnere ihtiyaci var bence. Ha kotu biriyle beraber olmaktansada olmamasi daha hayirlidir bana gorede

Bi erkege madden ihtiyaci olmayabilir kendi ayaklarin uzerinde durabilirsin vs. Lakin kadinla erkek birbiri icin yaratilmis. Gerek duygusal bosluklari doldurmAk icin gerek cinsellik icin. Tabiiki bunlar olmadanda yasaniyor olunmuyor ama.. olsa daha guzel oluyo. Bu yuzden kadininda erkeginde uyumlu partnere ihtiyaci var bence. Ha kotu biriyle beraber olmaktansada olmamasi daha hayirlidir bana gorede
Ben de buna katılıyorum. Yani benim aslında madden bir erkeğe ihtiyacım yok. Arabam var çok şükür her yere kendim gider, gelirim. Her işimi kendim yaparım. Odamın lambası patlar kendim değiştiririm, lastiğim patlat sanayiye kendim giderim. Bunların hepsini yaptım ve yine de yapabilirim. Ama ne biliyor musunuz yapmak istemiyorum. Yani ampulümü ben değiştirmek istemiyorum. Çok mu zor elbette değil. Çıkıyosun sandalyeye değiştiriyorsun. Ama sen yapmak istemiyorsun işte. Yanında seni koruyup kollayan bir erkek olsun o elinden alsın o ampülü değiştirsin istiyorsun. Veya işte arabam var heryere kendim gidebiliyorum. Araba kullanmak zor bişey mi aksine ben zevk alırım araba kullanmaktan. Ama ne istiyorum biliyor musunu? Biri gelsin beni alsın. Bu bence sahiplenilme duygusu. Kadının fıtratında bu var bence, ben de bunu istiyorum işte. Mesela sinemaya kendim giderim hep, yalnız başıma gitmek zor mu hayırrr ama biri ile birlikte gitmek daha zevk verir insana. Bunun gibi düşünüyorum aslında.

Ben de buna katılıyorum. Yani benim aslında madden bir erkeğe ihtiyacım yok. Arabam var çok şükür her yere kendim gider, gelirim. Her işimi kendim yaparım. Odamın lambası patlar kendim değiştiririm, lastiğim patlat sanayiye kendim giderim. Bunların hepsini yaptım ve yine de yapabilirim. Ama ne biliyor musunuz yapmak istemiyorum. Yani ampulümü ben değiştirmek istemiyorum. Çok mu zor elbette değil. Çıkıyosun sandalyeye değiştiriyorsun. Ama sen yapmak istemiyorsun işte. Yanında seni koruyup kollayan bir erkek olsun o elinden alsın o ampülü değiştirsin istiyorsun. Veya işte arabam var heryere kendim gidebiliyorum. Araba kullanmak zor bişey mi aksine ben zevk alırım araba kullanmaktan. Ama ne istiyorum biliyor musunu? Biri gelsin beni alsın. Bu bence sahiplenilme duygusu. Kadının fıtratında bu var bence, ben de bunu istiyorum işte. Mesela sinemaya kendim giderim hep, yalnız başıma gitmek zor mu hayırrr ama biri ile birlikte gitmek daha zevk verir insana. Bunun gibi düşünüyorum aslında.
Bu sekilde ihtiyacimiz yok sukur.. bazen feministligi abartiyoz ve hic bi sekilde ihtiyac yok gibi konusuyoruz. Duygularimiz olmazsa bosluktayiz bence.. ha bunun kadini erkegide olmaz bana gore

Dua forumunda bekarlar için dua topic i de var.Ben takılıyorum ara ara.Tavsiye ederim

Bu sekilde ihtiyacimiz yok sukur.. bazen feministligi abartiyoz ve hic bi sekilde ihtiyac yok gibi konusuyoruz. Duygularimiz olmazsa bosluktayiz bence.. ha bunun kadini erkegide olmaz bana gore
Ben bir ara internetteki arkadaslik copcatanlik sitelerine bile takildim. Oradan evlenen var cunku bir tanidigim.

Ama yok hepsi de para karsiligi iliski teklif etti şok oldum. Hemen uyeligimi iptal ettim.

Hic Cevrem yok . Şansim yok. Bosandim, ustune söz attim. Cok iyi bir işim yok.

Kim alir ki beni ? Sevilmeyi gectim de anne olamazsam yanarim giderim sararir solarim

Ben bir ara internetteki arkadaslik copcatanlik sitelerine bile takildim. Oradan evlenen var cunku bir tanidigim.

Ama yok hepsi de para karsiligi iliski teklif etti şok oldum. Hemen uyeligimi iptal ettim.

Hic Cevrem yok . Şansim yok. Bosandim, ustune söz attim. Cok iyi bir işim yok.

Kim alir ki beni ? Sevilmeyi gectim de anne olamazsam yanarim giderim sararir solarim
Ole deme.. nasipse er ya da gec bulacak seni muhakkak. En azindan evliligi denemissin. Cocuk iside nasip kismet biliyo musun. Nasip degilse evli bile olsan olmaz cocugun

ben şuna çok inanıyorum gıyaben yapılan duaya. ve içtenlikle yapılan duaya.Yeter ki biz gönülden isteyelim gereksiz adamlara saplanıp kalmayalım
Hic gelmeyecek birini beklemek beni daha da incitiyor.
Evlilik meraklisi degilim. Tek istegim anne olmak.
Bu saatten sonra sevip sevilemem zaten farkindayim.
Ama offf kizim olmasini cok isterdim.

Hic gelmeyecek birini beklemek beni daha da incitiyor.
Evlilik meraklisi degilim. Tek istegim anne olmak.
Bu saatten sonra sevip sevilemem zaten farkindayim.
Ama offf kizim olmasini cok isterdim.
Bir yerde şunu okumuştum.'Evlenilecek kişi kaderde kim ise o olurmuş.Bu nedenle şu kişiyle evleneyim diye değil,hayırlısıyla evleneyim diye dua etmek gerekirmiş

Ole deme.. nasipse er ya da gec bulacak seni muhakkak. En azindan evliligi denemissin. Cocuk iside basip kismet biliyo musun. Nasip degilse evli bile olsan olmaz cocugun
Ben nasibimde olmadigini inanmaya basladim. Hele bu söz olayindan sonra kesinlesti kafamda.
Dua ederken artik bu dilegime yer vermemeye basladim. Demek ki benim evlenmemi istemiyor Yaradan.
8 ayda bosandin. 2 ayda söz attin. Şansin bitti diyor.
Zaten istesem de olmaz. Cevrem yobaz. Bosanmis kadin duydu mu daha cok rahatsiz ederler ettiler de.
Umit dahi etmiyorum artik.
Cevrem zaten sifir

Şu an bence sizde üst üste yaşanan sorunların getirdiği yorgunluk ve tükenmişlik var.Kendinize zaman tanıyın

Ben nasibimde olmadigini inanmaya basladim. Hele bu söz olayindan sonra kesinlesti kafamda.
Dua ederken artik bu dilegime yer vermemeye basladim. Demek ki benim evlenmemi istemiyor Yaradan.
8 ayda bosandin. 2 ayda söz attin. Şansin bitti diyor.
Zaten istesem de olmaz. Cevrem yobaz. Bosanmis kadin duydu mu daha cok rahatsiz ederler ettiler de.
Umit dahi etmiyorum artik.
Cevrem zaten sifir
Evlilik sitesine ben inanmiyorum. Binde birdir duzgun cikacak biri. Ha bundan 20-25 yil once deseydin internet herkesin elinde degildi o zaman daha duzgun insanlar cikabilirdi karsina. Simdi adam kadin diye tanitir erkek cikar erkek dote tanitir kadin cikar. Cocuk cikar vs vs vs. Hayirlisini dilemek gerek. Esinden ve sozlunden ayrilma sebebi neydi?

Back
X