- 28 Ocak 2009
- 506
- 432
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
Nasıl değiştiriliyorTatlım nickin gerçek isim ve soyisminse değiştir bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl değiştiriliyorTatlım nickin gerçek isim ve soyisminse değiştir bence
İletişimden irtibata geçiyorsun sanırımNasıl değiştiriliyor
Bu isin bence guzellikkle alakasi yok.
Bir arkadas vardi cevremde guzeldi ama uzgunum ki ahlaki guzel degildi biriyle sevgili oldu ve sevgilisi ilk guzelliginden etkilendi sonra sevgilisi kizi anlasamadigindan terk etti.
Bir kiz arkadasim guzel canli zeki ve iyi bir insandi erkek arkadasi oyle degildi ben haline sukredicek derken kiza kotu davranislarindan dolayi ayrildilar.
Yine bir arkadasim da guzelken sevdigi cocuga tipsiz diyorlardi fakat o kisi arkadasimi sevmedi sevemedi.
Bosuna buyuklerimiz sansin guzel olsun dememisler.
Hayatta bazi guzel sifatlar her seyi elde edebileceginiz anlamina gelmiyor su an kotu oldugunuz ve iyi olan istisnalari gordugunuz icin oyle dusunuyorsunuz.
Bide kaynana görümce derdin yok ohh misOda eksik kalıversin.bu hayatta herşey tam olmuyor maalesef. evli çocuklu olupta işsiz parasız kötü bir koca ve kötü bir aileye sahip olsaydin dahami iyi olurdu. elinde olan iyi ailene ve işine şükret.ne evlilikler var. Evliligin en güzel tarafı nişan düğün balayı kısmı zaten gerisi fiyasko
Evlenmemiş olmak değil beni üzen yalnızlık. Yalnızlık insanı yıpratıyor.Evlenmemiş olmak eksiklik değil bir tercihtir. Sadece bunu demeye geldim
Herzaman tercih olmuyor arkadasim kimisi tercigen evlenmemis oluyor kimiside kikse tarafindan tercih edilmedigindenEvlenmemiş olmak eksiklik değil bir tercihtir. Sadece bunu demeye geldim
Bu kadar dert etmeyin. Geliriniz ve kariyeriniz iyiymiş, bir evlat edinip yola 2kişi devam edebilirsiniz - çocuk fikrine uzak değilseniz-. Korunmaya muhtaç bir çocuk için de güzel olur.Evlenmemiş olmak değil beni üzen yalnızlık. Yalnızlık insanı yıpratıyor.
erkeklerin bu yedekte tutma huyunu bende çok acı bir şekilde tecrübe ettim! Evlenmeyi çok da düşünmediğim bir anda hayatıma dahil oldu biri. Evlenelim dedi durdu bana bir gelecek vaadetti. Biriyle bir yola çıkıldıysa ben yalnız onu düşünürüm onun yanında başkalarını da tartmam ama o öyle yapmamış ciddi adımlar atmaya başladığımız anda soğuk davrandı problemler çıkardı ve hiç bir açıklama yapmadan hayatımdan gitti şu an başkasıyla nişanlı. Bunu niye bu kadar anlattım, merak ediyorum böyle insanlar nasıl mutlu olabiliyolar? Ardında bıraktığı enkazlarin üstüne nasıl yuva kurup huzur bulabiliyolar? Bu kadar basit kolay mı insanın umutlarıyla hayalleriyle oynamak? Nasıl bir adaleti var dünyanın? Cidden bu işlerin bir matematigi mantığı kuralı yok sanırım.Ya erkeklerde bu yedekte tutma olayı çok oluyor. Vicdansızca birşey bu.
Buna benzer birşeyi ben de yaşadım. Ben prestijli bir işyerinde çalışıyorum, iyi okullardan mezun oldum, yurtdışına eğitim aldım. Ve hepsini tırnaklarımla kazıya kazıya yaptım, annem babam zengin ya da okumuş değillerdi, küçük ilçelerde geçti ortaokul-lise hayatım. Okuduğum lise o kadar kötüydü ki, matematik-türkçe-ingilizce derslerine bir öğretmen girerdi, eğitim çok kötüydü. Ama çalıştım çabaladım kendimi kurtarmak için ve Allah'a şükür mesleğimi elime aldım.
Çalıştığım yerde birinden hoşlandım, eğitim kültür olarak dengiz hatta ben bir tık ilerde bile sayılırım yurtdışında okumuştum çünkü, onda bu durum yoktu. Ancak aile olarak şöyle bir durumu vardı, ana babası okumuş çooook yüksek mevkilerde insanlar tabi emekliler ama isimleri şöhretleri var. Bana ilgi gösterdi ben umutlandım. Ama ilerlemedi. Sanki yedekte tutar gibiydi. Meğerse bu adam aynı işyerindeki başka bir kızla evlenmeye uğraşmış, o kızın ana babası da yüksek mevkili şöhretli insanlar hatta hala görevdeler. Kızı ailesiyle bile tanıştırmış, anlayacağınız iki güçlü soyismini birleştirmeye uğraşmış! Hayal kırıklığı oldu benim için hem de büyük hayal kırıklığı. o Kadarr sinir oldum ki, benim ailem yüksek mevkili olmayabilir ama ben kendi tırnaklarımla kötü olanaklara rağmen onlarla aynı yerdeyim, benim yaptığım iş daha büyük onlardan daha başarılıyım ama yine de üzülmüştüm.
erkeklerin bu yedekte tutma huyunu bende çok acı bir şekilde tecrübe ettim! Evlenmeyi çok da düşünmediğim bir anda hayatıma dahil oldu biri. Evlenelim dedi durdu bana bir gelecek vaadetti. Biriyle bir yola çıkıldıysa ben yalnız onu düşünürüm onun yanında başkalarını da tartmam ama o öyle yapmamış ciddi adımlar atmaya başladığımız anda soğuk davrandı problemler çıkardı ve hiç bir açıklama yapmadan hayatımdan gitti şu an başkasıyla nişanlı. Bunu niye bu kadar anlattım, merak ediyorum böyle insanlar nasıl mutlu olabiliyolar? Ardında bıraktığı enkazlarin üstüne nasıl yuva kurup huzur bulabiliyolar? Bu kadar basit kolay mı insanın umutlarıyla hayalleriyle oynamak? Nasıl bir adaleti var dünyanın? Cidden bu işlerin bir matematigi mantığı kuralı yok sanırım.
Evet anlıyorum sizi. Böyle düşünmenizi anlıyabiliyorum.Malesef bu dünyanın adaleti falan yok
kim naparsa yanına kar kalıyor
bırakilan enkazın üstüne de çok güzel yuvalar kurulabiliyor
Ne yazıkki....
Konu sahibini bilmem ama galiba o kisi benim. Konuyu biraz okudum, erkek arkadasimdan yeni ayrildim. Gecis surecini yasiyorum ama bir taraftan da ben ne zaman dogru kisiyi bulup yuva kuracagim diye dertleniyorum. Hic bilmedigim bir sehirdeyim. Gun boyu gordugum insanlar sinirli ve cok konuskan biri de degilim.Sosyal yönün eksik ve kendini ifade edemeyen bir Yapıya sahip olabilir misin
Dünya'da herkesin derdi aynı Yanlızlık ve sevgisizlik herkes sevip sevileceği birini ArıyorKonu sahibini bilmem ama galiba o kisi benim. Konuyu biraz okudum, erkek arkadasimdan yeni ayrildim. Gecis surecini yasiyorum ama bir taraftan da ben ne zaman dogru kisiyi bulup yuva kuracagim diye dertleniyorum. Hic bilmedigim bir sehirdeyim. Gun boyu gordugum insanlar sinirli ve cok konuskan biri de degilim.