- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Hevesi kaçmış olamaz mı? Seni sevmeyen biriyle evlenmek ne kadar kötü bir şey aslında. Kendisi diyormuş bitmesinden korkuyorum. Bence cesareti, hevesi de kalmamış. Bak çiftler aslında o ilk flört döneminde birbirime aşık olur, tanışarak birlikte gezerek konuşarak ve en önemlisi keşfederek birbirine aşık oluyor ve bağlanıyor. Siz aşkı tadamadan monotonlaşmışsınız. Çünkü birbirinizin varlığına alışmışsınız. Ona aşık olmamı gerektirecek birşeyler göremiyor mısın onda? Ne bileyim sana bakışı, sen bir şey anlattığında seni dinlemesi, seni merak etmesi, belki yürüyüşü konuşması gülmesi zekası? Tartışırken verdiği tepkiler? Farklı bir gözle bakmaya çalış ona, Yeni keşfediyormuş gibi. Bunun içinde hiç yapmadığınız şeyleri yapabilirsiniz. Ne bileyim fArklı şehirler gezin, sinemaya gidin sonra güzel bir yemek. Onunla daha önce hiç konuşmadığın şeyleri konuş. Neşe kat ilişkinize. Bence sizin canlanmanıza ihtiyacınız var adamın hevesi kırılmış haklı olarak sen bunu düzeltebilirsin sankiBilmiyorum.. ben takıyorum bu durumu ya.. lanet telefonum ayda sayılı defa onun aramasıyla çalıyor..
Ama evlenmeden önce böyle değildi.. sevmiyordum zaten, ve böyle ilgisiz gibi davransa zaten bu yola girmezdim ..
Yalnız bana kızmayın ama belki ben yanlış anladım.
Size ısrarla “neden sevmediğiniz adamla evlendiniz ?” Diye soranlara, nedenini söylememişsiniz.
Başka yorumlar yapmışsınız :)
Çünkü insan bunun karşılığı olup olmadığını hissediyor! Adam zamanında yapmış karşılık pek görememiş şimdi içimden gelmemesi çok doğal bence. Sıra sende, dök bakalım içini başla çilvelere.. bakalım ne kadar tepkisiz kalabilecekİlgi manyağı yapıldığım gibi bir durum yok, sadecegün içinde arar, beni sevdiğini özlediğini söylerdi.. güzel sözler yazardı..
Bunlar şuan neden yok ben buna takılıyorum sadece üzülüyorum, ve belki de tüm gün evde olduğum ders çalışmaktan başka yaptığım bir şey olmadığı İçin takacak yer arıyorum ..
Çünkü insan bunun karşılığı olup olmadığını hissediyor! Adam zamanında yapmış karşılık pek görememiş şimdi içimden gelmemesi çok doğal bence. Sıra sende, dök bakalım içini başla çilvelere.. bakalım ne kadar tepkisiz kalabilecek
Estagfurullah neden kızayım..
Yukarıda bir üyeye yazmıştım; beni çok sevdiğini, çok değer verdiğini.. ve bunu bana fazlasıyla hissettirdiğini..
Mevlana ya sormuşlar ya; sevgili nasıl olmalı ? Diye; cevap vermiş; en çekilmez olunan zamanlarda size katlanmalı diye..
Anlamışsınızdır umarım.
Yok be kuzu öğrenirsin :) tabi ki hemen olacak bir şey değil ama aramızda ki enerjiyi yakınlaştır bak Eminim şu anda top semde her şeyi sen değiştirebilirsin :) onun beklemediği şeyleri yapmaya başla bak gör nasıl ilgisini çekeceksin :)Cilve vs tarzı şeyler hiç yok bende yaa, nasıl yapılır ki onu bile bilmem, ki doğal olarak yapmayınca yapmacık ta olabilir :)
Tutku yok Özlem yok aşk yok bu nedenle mi tam mutlu olamıyorsunuz ? Ödev gibi bir evlilik mi ?
Onu kaybetmemek icin demisYalnız bana kızmayın ama belki ben yanlış anladım.
Size ısrarla “neden sevmediğiniz adamla evlendiniz ?” Diye soranlara, nedenini söylememişsiniz.
Başka yorumlar yapmışsınız :)
Eşimle sık tartışırdık, ve günlerce konuşulmazdı..
1 ay gibi bir zamandır bunu aştık.. tartışmalar minimuma indi, önümde önemli 2 tane sınavım var ve ben akşamları falan genelde ona çalışıyorum, arada yanıma gelip gidiyor, o içeride tv izliyor, ben dediğim gibi..
Her şeyden çok çabuk etkilenip soğuyabilen bir yapım var , bu saydıklarınızın olmamasında 1 ,5 yıla yakındır sıklıkla süren tartışmaların etkisi olabilir..
1000 dakikalık tarifenin 10 dakikasını size kullanmasına niye üzüldünüz ki? Zaten aynı evde yaşıyorsunuz. Günaydın mesajı bile gereksiz benceBirlikte puzzle falan yapın akşamları, paylaşımınız artar.
Onu kaybetmemek icin demis
Peki tartismalarinizin nedeni ne?
İkimizin de zıtlaşması, uzlaşamamak, benimle iddialaşması..
Kıyafetime vs karışması, daha 1 yıllık evliyken emekli amcalar gibi uyumak isteyip, her şeyi baştan monotonlaştırması gibi gibi ...
Bu monotonlasma uyuma meseleseni cogu evli yasiyor galiba burda okuyoruz.
Diger konularda zannetmiyorum ki zitlasma uzlasamama ciftlerde yok cogu insan yasar bunu kaldi ki anne babayla kardesle de insan uzlasamiyor ama fazlasi tabi zarar.
Çünkü sıkılmış artıkİlgi manyağı yapıldığım gibi bir durum yok, sadecegün içinde arar, beni sevdiğini özlediğini söylerdi.. güzel sözler yazardı..
Bunlar şuan neden yok ben buna takılıyorum sadece üzülüyorum, ve belki de tüm gün evde olduğum ders çalışmaktan başka yaptığım bir şey olmadığı İçin takacak yer arıyorum ..
Ablacığım senin eski konularini hatirliyorum, ve bu yorumu özür dileyerek ve affına sığınarak yapıyorumki eşinin ikinci doğum günü senden kurtulduğu gün olacak. Kusura bakma ama durum bu.
Eşini sevmen çok guzel olmuş, ve bunu ona soylemende buyuk bir adim, fakat onun asıl degerini onu kaybettiginde anlayacaksin, umarim bunu anlar ve olaylari o raddeye getirmezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?