Çalışıyorum evet.uzun yıllardan beri .iş hayatıda çok yoruyor beniÇalışıyor musun ?
Sosyal biri misin ?
Cevabin hayırsa , burdan başla ..
selam bayanlar
Benim sorum bu.uzun zamandır hayattan zevk almıyorum sanki.
30 lu yaşların başındayım .sanki yaşlandığımı hissediyorum.vücudum yüzüm eskisi gibi değil.yaşlanmaktan korkuyorum sanki.bir gün aynaya baktığımda görüceğim görüntüden tiksinmekten çok korkuyorum.
Böyle genel bir umutsuzluk var.erkek arkadasım var uzakta yaşıyor .bir sorun yok şimdilik ama oda beni tatmin etmiyor sanki sıkılıyorum hep eskileri arıyorum.eski sevgililer,arkadaslar .herkes bir yol tuuturmuş gidiyor bir düzen kurmuşlar.
Böyle olunca içim buruluyor.ben bu yaşadığım şeyleri hak etmedim diyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın içimi dökmek istedim benim gibi hissedenlerle yazışabiliriz..
Okuduğunuz için teşekkür ederim..
O zaman yaşam standartlarını yükseltmek için bir uzman yardımına basvurmalisin. .görünürde bir sıkıntı yok ..görünmeyeni de onlar teşhis ve tedavi eder ..Çalışıyorum evet.uzun yıllardan beri .iş hayatıda çok yoruyor beni
Arkadas ortamım var.sürekli gezen sosyal biriyim ama bunlarda zevk vermiyor artık.
Kendimle çok alay ederim zaten.Birileriyle alay etmeyi dene (kendinle bile olur) inan daha mutlu olacaksın
Ne alaka şimdi anlamadım??Ben kendimi gayett genc hissediyorum zaten 21 yasndayim
Evet ama onlarda hep aynı şeyleri söyleyip duruyor sıkılıyorum terapist falan.O zaman yaşam standartlarını yükseltmek için bir uzman yardımına basvurmalisin. .görünürde bir sıkıntı yok ..görünmeyeni de onlar teşhis ve tedavi eder ..
Uzmana gideceksin , herhangi birine değil ..Evet ama onlarda hep aynı şeyleri söyleyip duruyor sıkılıyorum terapist falan.
Şu an yaşaduğım hiç birsey tatmin etmiyor beniZevk almak için neye ihtiyacın var? Bunu sorgula. Ne eksik yada ne bileyim ne tatmin etmiyor seni bu hayatta?
Çevremdeki hemen herkes bende dahil zevk almıyor artık hayattan ama tutunacak nedenler var hep eskiden boyleydi,soyleydi felan geçti ,gitti. zaman akıp gidiyor o yüzden eskiye dönüp bakarak geçirmemek lazım cok da düşünme bunuselam bayanlar
Benim sorum bu.uzun zamandır hayattan zevk almıyorum sanki.
30 lu yaşların başındayım .sanki yaşlandığımı hissediyorum.vücudum yüzüm eskisi gibi değil.yaşlanmaktan korkuyorum sanki.bir gün aynaya baktığımda görüceğim görüntüden tiksinmekten çok korkuyorum.
Böyle genel bir umutsuzluk var.erkek arkadasım var uzakta yaşıyor .bir sorun yok şimdilik ama oda beni tatmin etmiyor sanki sıkılıyorum hep eskileri arıyorum.eski sevgililer,arkadaslar .herkes bir yol tuuturmuş gidiyor bir düzen kurmuşlar.
Böyle olunca içim buruluyor.ben bu yaşadığım şeyleri hak etmedim diyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın içimi dökmek istedim benim gibi hissedenlerle yazışabiliriz..
Okuduğunuz için teşekkür ederim..
21 yaşındayım diye daldın da konuya?Bnde anlamadim bosver
İşte ama hayatında ne eksik bunu soruyorum. Ortamından sıkılmışsındır işini değiştirirsin mesela güzel bi kuesa yazılırsın, böyle değişiklikler yapabilirsinŞu an yaşaduğım hiç birsey tatmin etmiyor beni
Hep memnuniyetsizlik hep şikayet halim var..
21 yaşındayım diye daldın da konuya?
Neyi anlamadın pardon?
Bu ara nedense geçmişle yaşıyorum sankiÇevremdeki hemen herkes bende dahil zevk almıyor artık hayattan ama tutunacak nedenler var hep eskiden boyleydi,soyleydi felan geçti ,gitti. zaman akıp gidiyor o yüzden eskiye dönüp bakarak geçirmemek lazım cok da düşünme bunu
Hmm peki..Kndimi genc hissetmem normal yasim daha kuccuk herseyden once kndimi cok seviyorum bna bisi olursa yasayamam
İş değiştirmem şu an çok zorİşte ama hayatında ne eksik bunu soruyorum. Ortamından sıkılmışsındır işini değiştirirsin mesela güzel bi kuesa yazılırsın, böyle değişiklikler yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?