Hayattan zevk almama ..

Bosverin bende yazacaktım ne alaka diye ama gecen bu sebepten Ban yedim ki hakliydim konuda ama Konuyu saptirmisim
Bi yorum cok mu yerinde sanki
30 yaşındayım deyince
Ben 21 lik çıtırım siz derdinize yanın mı demek istedi
Biz 21 olduk yahu
Şıp diye 30 oluveriyorsun valla .öyle çok şey yapmamak lazım

Bu ara nedense geçmişle yaşıyorum sanki
Eski sevgilileri eski arkadasları karıştırıp duruyorum sosyal medyadan falan
kurslara felan katilsan Bi ugras bulsan kendine düşünme fırsatı tanimasan kendineher insanın bazen iç dünyasında çöküş dönemleri oluyor bende yaşıyorum ara ara depresyon modundayim kendimi tanıyorum artık bana neyin iyi geldiğini bilip hafif şekilde atlatmaya çalışıyorum

Aa tamam tamam bn buldum sen 29 yasindasin 30 aliyosun oyuzdn kndni sanki yaslanmis gibi hissediyosun aynisi bn 19 yasindaykn basima gelmisto onume gelen herkeze yaslandm diyip duruyodum ama sonra 20 yaslara alistim o tripli hallerimde gecti.ablam hep der en guzel yaslar 30 yaslaardir insanin karekteri asil ozaman oturuyor die bnce haklida.ayrettn 30 yas buyuk bi yas degil sarkin

Yeni hobiler edinmem gerek belki
Biraz araştırayım belki dans kursuna yazılırım olabilir evet .içime çok kapandım sanki.

yaşının küçük olmasıyla övünüyor sanırım arkadaş, ne alakaysa
Ya valla ne tuhaf. Böyle bir iki kadın var burda. Bir konu açılıyor kocam çok ilgisiz diye biri altına pat 'aa benim kocam her gün çiçek alır gelir' yazıyor. Biri konu acıyor yaslandigimi hissediyorum diye yukarıdaki hanım kızımız da 'ben 21'im gencim' diyor. Ben böylelerinde art niyet görüyorum.

Eyvallah

Konu sahibi iyi akşamlar. Muhtemelen evlenen arkadaşlarınızı görüp biraz onlara heves ettiniz. Ya da eski sevgililerinize arada bakıyorum dediniz, herkes hayatını kurdu ben ne yapıyorum diye düşünüyor olabilirsiniz. Kendi hayatınızla başkalarının hayatını kıyasliyorsunuz gibi hissettim. Kendinizden daha mutsuz insanlarla hayatınızı kıyaslamayı deneyin. 30 da gayet genc yaş. Kadınlara 30-35 siralari daha bir güzellik geliyor bence ya :)

Ben de 30oldum

Gençliğimi güzelliğimi kaybetmekten çok çok korkuyorum

İstemiyorum ortayaşlı abla olmayı

30 yaş bunalımı deniyor buna

Ehhh en azından sevgilin var bende o da yok panpass
Var da aslında yok
Uzak mesafe ilişkisi nereye kadar gider bilmem .
Aynen sanırım orta yaş bunalımına girdim

Evlenmek gibi bir önceliğim hiç olmadı hayatta.yani şöyle ben biraz değişik bir genç kızdım.hayallerim çok farklıydı.şu anki erkek arkadasımla hiç evlenmeden ömür boyu birlikte olabilirim.yani düzensizlik içinde bir düzenim var.
Şu an kadınlığımın zirvesindeyim belki daha genç yaşlarıma göre daha oturmuş bir stilim var.geçmişimle barışamadım belki affedemedim içimde kalanlar var..

Naçizane fikrim ya evlenin ya ayrılın
Bir yere gitmiyorsa ilişkiniz zaman ziyan etmeye gerek yok derim
Evlenmek bilmiyorum.
İlişkim daha yeni sayılır o yüzden şu an için çok çok erken
evlilik bilmiyorum belkide beni mutlu eden bir yaşam biçimi değil çocuk için evlenirim evlenirsem..

Yarim kalan ilişkiler gibi mi? Yoksa sizin acınızdan hata görülen tecrübeler gibi mi? Belki ilişkiniz iyi gitmiyordur, bilinmezlik vardır bunun sonucudur. Belki de istediğiniz herşeyi elde edebilen birisiniz maddi ve manevi anlamında, bu durum da insanı bunaltır çünkü. Istenen, elde edilmesi gereken bir durum olmazsa da daralır insan. Umarım doğru anlatabilmisimdir ya

İstediğim herseyi elde eden biri maalesef olamadım öyle hırslı bir insan değilim hayatta.
Yarım kalan ilişkilrr arkadaslıklar
Her ilişki belirsizdir benim için zaten.bir insanın ömür boyu yanımızda olucağının garantisini kim verebilir bize?ben 30 yılın sonunda insanlardan fazla şey beklememeyi öğrendim.mutsuz ettiği noktada silerim yani ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…