O zaman anladığım şu ki; sıkıntınız yaşlanma korkusu, kırışıklık vs. Ya ben de geçmişi çok özlerim. Hep geçmişteki güzel şeylerden bahsetmeyi severim. Hatta piskopatca belki bu durum ama ben dünü bile özlüyorum:) geçen her anı. Ve yarin da bugünu ozleyecegimi bildiğim için daha da guzel yaşamaya çalışıyorum. Tuhaf bir durum.İstediğim herseyi elde eden biri maalesef olamadım öyle hırslı bir insan değilim hayatta.
Yarım kalan ilişkilrr arkadaslıklar
Her ilişki belirsizdir benim için zaten.bir insanın ömür boyu yanımızda olucağının garantisini kim verebilir bize?ben 30 yılın sonunda insanlardan fazla şey beklememeyi öğrendim.mutsuz ettiği noktada silerim yani ..
Ben de böyleyim. Neden ki? Yaşadığım an hep geçmişten güzel değilmiş gibi gelir. İleride de bugünü özleyeceğimi bilirim.O zaman anladığım şu ki; sıkıntınız yaşlanma korkusu, kırışıklık vs. Ya ben de geçmişi çok özlerim. Hep geçmişteki güzel şeylerden bahsetmeyi severim. Hatta piskopatca belki bu durum ama ben dünü bile özlüyorum:) geçen her anı. Ve yarin da bugünu ozleyecegimi bildiğim için daha da guzel yaşamaya çalışıyorum. Tuhaf bir durum.
Ya bu durum sadece bende var zannediyodum. Mesela simdi kış geldi ya, geçen kış ne kadar güzeldi, evde kestane yapardık, kahve içerdik falan diye düşünüyorum. Ee şimdi de al yap yani nedir diye düşünüyorum:)) ne saçma şeyler anlatıyorum şu an ben ya haha. Ama böyle düşünüyorum işte ben çoğu zaman.Ben de böyleyim. Neden ki? Yaşadığım an hep geçmişten güzel değilmiş gibi gelir.
Onları özlemiyorumBana ilişkiniz yeterince tatmin etmediği için böyle gibi geldi. Yoksa insan niye eski sevgilileri düşünsün ki?
Onları özlemiyorum
Sadece neden böyle oldu diye sorgukarken buluyorum kendimi
Ara ara tatil yapıyorum ama bilmiyorum var birseyler içimdeSeninle aynı yaslardayız sanırım ve şu sıralar ben de tam senin gibi hissediyorum. Hiç bir şey keyif vermiyor bana. Yediklerimden bile tat alamıyorum ana benimki sende olduğu gibi sebepsiz değil. Son yaşadığım hayal kırıklığınin etkisi var. Eskiden küçücük şeylerle mutlu olurdum. Çoğu arkadaşın dediği gibi elindekiler seni mutlu etmiyordur onları değiştir sevgili ortam vs.. kendinden kötülere bak demek şu durumda hiç teselli olmuyor biliyorum. Biraz yalnız kal kafanı dinle. Gidebiliyosan haftasonu bir yerlere git tek başına. Kendini dinle ne istediğini düşün
Tam arkadas gibi değilizyeni şeyler arıyorsunuz belki de erkek arkadasınızla arkadas gıbı değil mısınız ?
Öyle olması gerekiyormuş. Yaşaması gerekiyormuş. Sana mutlaka birşeyler katmıştır yaşadıkların. Hiçbir şey ve hiç kimse sebepsiz değil. Pişmanlık duymak değil önemli olan. Önemli olan ders çıkarabilmekOnları özlemiyorum
Sadece neden böyle oldu diye sorgukarken buluyorum kendimi
hayatında yıprandığın baska seyler var o haldeTam arkadas gibi değiliz
Yeni sayılır ilişkim
Uzaklık yoruyor belki ama onu seviyorum
selam bayanlar
Benim sorum bu.uzun zamandır hayattan zevk almıyorum sanki.
30 lu yaşların başındayım .sanki yaşlandığımı hissediyorum.vücudum yüzüm eskisi gibi değil.yaşlanmaktan korkuyorum sanki.bir gün aynaya baktığımda görüceğim görüntüden tiksinmekten çok korkuyorum.
Böyle genel bir umutsuzluk var.erkek arkadasım var uzakta yaşıyor .bir sorun yok şimdilik ama oda beni tatmin etmiyor sanki sıkılıyorum hep eskileri arıyorum.eski sevgililer,arkadaslar .herkes bir yol tuuturmuş gidiyor bir düzen kurmuşlar.
Böyle olunca içim buruluyor.ben bu yaşadığım şeyleri hak etmedim diyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın içimi dökmek istedim benim gibi hissedenlerle yazışabiliriz..
Okuduğunuz için teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?