Hayattan zevk almama ..

"Melali anlamayan nesle aşina değiliz."

Belki bu sefer başkalarını mutlu etmekten zevk almayı denemek. Mesela bir yetimhane, bir huzur evi ziyareti..
onarın hikayeleri..

Zihninize, ruhunuza, kalbinize yatırım yapın. İçinizi süsleyince dışarının gürültüsü, bohemliği size tesir etmez.

s
en süpersin canım ya hayat enerjisi kalmıyor bu koşuşturma içerisinde belki de bu yüzden böyle düşünür hale geldik.Ayrıca 45 yaş yaşlı olmak için erken değilmi.Maşallah sana

bence bunu kabul etmelisin, senin için o nokta gelmedi belki ama zaten ilerde kabul edeceksin ve senin için başka şeyler önemli olmaya başlayacak, bence odağını dış görünüşünden uzaklaştır, çok güzel olmalıyım, yaşlanmamalıyım diye kasma derim, başka hobiler bul, tatillerini yurt dışında yap derim imkan varsa, tabii sevgilinin uzakta olması da seni yoruyordur, bir an önce biraraya gelmeye bakın derim

Bende boyleyim balık burcu genelde böyle oluyor

30 lu yaşlar en güzel yaşlardır aslında.
Ne 20 lerindeki kadar havaisindir ne de ağırkanlı.
Olgunluk döneminin güzellikleri var. İstekleriniz beklentileriniz şekillenmiş, maddi bakımdan güçlü, kimseye muhtaç olmayacak seviyeye gelmiş bir kadınsınız.
Yüzdeki 3-5 çizgi mi sorun?
Varsın kırışsın.

Anlamini bile bilmedigim seylerle sucluyon beni az once googleden baktim.varsa var yani napim insanin kendini sevmesi kotu bisimi.kendimi sevmesemde nie sevmiyon dicen

Narsizm kendini sevmek değil yalnız. Bambaşka bir olay. Sizde de gümbür gümbür maşallah.
Suçlamıyorum gözlemlerimin sonucunu paylaşıyorum. Ayrıca ben anlamını bildiğim için şimdiden aman ha diyorum siz de öğrenmiş oldunuz bu sayede dur demekte fayda var.

Nasil durucam yeminlen anlamiyom abla ne demek istiyosun nolmus bana.kendini sevmekten baska ne anlama geliyo narsizm

Haklısınız
Ama ben işte ruhende yaşlandığımı hissediyorum
Ruhum genç olsa o zaman sorun olmayacak.
Umarım yaşam enejimi tekrar kazanabilirim
Teşekkür ederim..

Bilmiyorum ki
Belki uzakta ondan
Yoksa seviyorum onu o konuda sıkıntı yok
En kısa zamanda bir tatil planlayacağım evet ..

Haklısınız
Ama ben işte ruhende yaşlandığımı hissediyorum
Ruhum genç olsa o zaman sorun olmayacak.
Umarım yaşam enejimi tekrar kazanabilirim
Teşekkür ederim..

Yanlış anlamadıysam ki eğer anlattıklarınızı yanlış değerlendirdiysem düzeltin lütfen, ruhunuzun çökmesi, yaşama hevesinizin azalması birazda arkadaş ve yakın çevreyle kendinizi kıyaslayıp kendinize üzülmenizden kaynaklanıyor gibi geldi bana.

Çevrenizde gördüğünüz mutluluklarda sizi aldatmasın, siz arkadaşlarınızın hayatını yüzeysel bilebilirsiniz, çok mutlu zannettiğiniz biri aslında belki de çok mutsuzdur bilemezsiniz, herkes dış dünyaya gerçek duygularını yansıtmak istemez bu yüzden de kendini korumak için farklı bir kalıba bürünür, kimi gülüşleriyle kamufle eder yaşadıklarını, kimi sürekli birşeylerle meşgul eder kafasını, özendiğiniz, kendi hayatınızla kıyasladığınız yaşamların iç dünyasını bilemezsiniz, size çok bilindik bir örnek vereyim, Leydi Diana belki de birçok kızın rüyasını süsleyecek şekilde evlendi, koca bir kraliyet ailesine gelin oldu, onun adına şarkılar yazıldı, kitaplar basıldı, takıları, kıyafetleri kadınlar arasında moda trendi oldu, hep gülerken gördük onu, o güzel yüzde koca bir gülümseme vardı hep ama iç dünyası öyle değildi değil mi? Ve çok trajik bir şekilde hayatı son buldu, belki de bütün kadınların rüyasını süsleyen Leydi Di'nin kabusuydu, bu sebeple önce kıyaslama düşüncesinden vazgeçin, kendi hayatınıza odaklanın, bu sizi daha az mutsuz biraz daha özgüvenli yapar, yaşlanmaktan da korkmayın, yaşlanabilmek belli yaşlara gelebilmek bile verilmiş bir şans bizlere.

Sizin çok güzel beğendiğiniz özellikleriniz vardır mutlaka onlara sarılın, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Nasil durucam yeminlen anlamiyom abla ne demek istiyosun nolmus bana.kendini sevmekten baska ne anlama geliyo narsizm
Kendine tapmak, kendine aşık olmak, kendini herkesten iyi herkesten güzel görmektir narsizm. Bunun için diğer insanları ezmekten çekinmezler. Ve bir kişilik bozukluğudur. İlgisizlikten meydana gelir. Yani iyi bir şey değil.

Benim hakkimda sende oylemi dusunuyosun yoksa anlaminimi sadece anlatiyosun

Sadece anlamını anlattım, önceki yorumlarını bilmiyorum tanımıyorum ama bu konudaki yorumunla yaklaşmışsın bence
Espiri yapmistim ama anlamini bile bilmedigim seylerle suclaniyorum valla dur bakalim daha bilmedigim nelerle suclancam :) gerci kim ne dusunuyorsa dusunsun takmicam artik.sonucta beni yazismalardan taniyolar otesi yok

Normalde kimseyle kıyaslamam kendimi ama bu ara çok yapıyorum.
Aslında kendi yaşamıma odaklanmam lazım.kendimi tekrardan var etmem gerek bunun için içimdeki güce ihtiyacım var tekrardan
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…