Ya valla ne tuhaf. Böyle bir iki kadın var burda. Bir konu açılıyor kocam çok ilgisiz diye biri altına pat 'aa benim kocam her gün çiçek alır gelir' yazıyor. Biri konu acıyor yaslandigimi hissediyorum diye yukarıdaki hanım kızımız da 'ben 21'im gencim' diyor. Ben böylelerinde art niyet görüyorum.
Bunun bi de kilo sorununa deva arayanlara ay ben de napsam kilo alamıyorum böyle çöp gibi kaldım diyenleri var. Benim favorim, yaşlı gösteriyorum konularına, canım beni herkes 18 sanıyor yazanlar. Banyo terliğiyle girişmek geliyo içimden
Espiri yapmistim ama anlamini bile bilmedigim seylerle suclaniyorum valla dur bakalim daha bilmedigim nelerle suclancam :) gerci kim ne dusunuyorsa dusunsun takmicam artik.sonucta beni yazismalardan taniyolar otesi yok
Espiri yapmistim ama anlamini bile bilmedigim seylerle suclaniyorum valla dur bakalim daha bilmedigim nelerle suclancam :) gerci kim ne dusunuyorsa dusunsun takmicam artik.sonucta beni yazismalardan taniyolar otesi yok
Bunun bi de kilo sorununa deva arayanlara ay ben de napsam kilo alamıyorum böyle çöp gibi kaldım diyenleri var. Benim favorim, yaşlı gösteriyorum konularına, canım beni herkes 18 sanıyor yazanlar. Banyo terliğiyle girişmek geliyo içimden
Normalde kimseyle kıyaslamam kendimi ama bu ara çok yapıyorum.
Aslında kendi yaşamıma odaklanmam lazım.kendimi tekrardan var etmem gerek bunun için içimdeki güce ihtiyacım var tekrardan
..
Herkesin güzel yanları vardır muhakkak, kimi yüz güzelliğiyle, kimi zekası, kimi dilbazlığı, kimi yetenekleriyle ön planda, kendinizi yeniden keşfedin, en önemlisi kendinizin kıymetini bilin, önce siz kendinizi sevip saygı duymalısınız, çevrenizdeki hayatlardan soyutlayın kendinizi, ara ara hepimizin modu düşüyor ama bu süreklilik arz etmediği sürece sorun olmuyor.
Bence siz zaten güçlüsünüz ama sanırım bu aralar bunun hatırlatılmasına ihtiyaç duymuşsunuz