Hayattan zevk almamak!

Teşekkür ederim öneriniz için gerçkten öyle herşeyi takmak beni bile bitiriyor kaldı ki eşimi daha da bitirir

şimdi ablamdan başka diğer gelinleri de var kızları da var onların evinde değil de sadece ablamın evinde kalması sorun

kendi ailenizden birileri geldiğinde aynı stresi yaşamadığınıza göre demek ki sandığınız gibi çok çok çok da sevmiyormuşsunuz

kendi ailenizden birileri geldiğinde aynı stresi yaşamadığınıza göre demek ki sandığınız gibi çok çok çok da sevmiyormuşsunuz
Benim ailem yatılı gelmiyor bir sene onlardanda uzaktaydım bir kere geldiler ondada iki gün ama sandığınız gibi değil kendi ailemi eşim yemeğe vs çağırmak istiyor ben o zaman bile strese giriyorum istemiyorum

Benim ailem yatılı gelmiyor bir sene onlardanda uzaktaydım bir kere geldiler ondada iki gün ama sandığınız gibi değil kendi ailemi eşim yemeğe vs çağırmak istiyor ben o zaman bile strese giriyorum istemiyorum
Ben de iki aileden de uzak şehirde yaşıyorum. Benim ailem geldiğinde 2-3 gün kalır döner, eşimin ailesi en az 15-20gün kalır. Evdeyim, bütün gün hiçbir düşüncemin uymadığı, farklı kültürdeki insanlarla oturup birde hizmet etmek ne can sıkıcı biliyorum fakat siz çalışıyorsunuz zaten günün çoğunda evde yoksunuz geldiklerinde iş çıkış saatinizin üstüne 15-20 dakika daha ekleyin çok sevdiğinize göre sizden hizmet beklemeyen insanlar, eve geldikten birkaç saat sonra da vurun kafayı yatın. Çalışmak en büyük çıkış yolunuz. Neden bukadar takıntı yapıyorsunuz sevdiğiniz insanları ?

İşte adı üstünde takıntı yani bu seferde onlar bu davranışı haketmediği için bunu takar üzülürüm inanın geldiklerinde elimden geldiğince yedirir içirir sohbet ederim zaten geldikten sonrası değil sıkıntı o süreç bi şekilde geçiyor ama öncesi bni mahveden kısım birşeyleri fazla düşünmek insanı öyle çok ypratan bişeyki. Eşim benim ailemi çağırmak istediğinde ben hayır çayın yanına bişe yok olmaz diyorum halbuki eşim onlar yabancımı biz her oraya gittiğimizde çayın yanına birşeymi bekliyorz diyor evet haklı ama bu benim kendimi durdurmama yeterli olmuyor

evde boş boş durdugumda bende bi zevk almıyorum ama bi uğraş buldugumda yada yarın sunu yapacağım su gün şu olcak dıye düşündüğümde hayatta tutunuyorum.hiçbişey yapmadan oturmak bana gore değil zaten .ki bazen çocuk o kadar yoruyor ki oturmayı ödül olarak görüyorum...

Ben de sizin gibi önceden düşünürüm herşeyi strese girerim o an gelince okadar düşünmüş ve normalleştirmiş olurum ki heyecanlanmam, sıradan gelir. Mükemmel olmak zorunda hissetmeyin kendinizi, çayın yanında da birgün birşey yemesinler. Eş ailesi geldiğinde de bukadar kastığınız için zaten tüm yaşadıklarınız

hayattaki negatifliklere değil pozitifliklere odaklanma huyu yapmalısınız kendinize. bu bir bakış açısı.

Konuşalım tabi ki canım benim
Anlıyorum ben seni
Herkes mutlaka bişey der
Önemli olan bunu yaşayanların anlaması

Kesinlikle okb. Kendinize hata yapma payı bırakın kimse mükemmel olamaz olmamalı. Bırakın sizde kusur bulsunlar herkes çok mu iyi yapıyor herşeyi. Başkalarına aşırı hassas davranırsanız size aksi davranıldığında bu da sizi fazla incitir, en iyisi siz hassasiyetinizi tavırlanırınızdaki mükemmelliğinizi düşürün sonra onların hatalarına da daha fazla toleranslı olursunuz. Hata yapmayı normalleştirin kafanızda..

Kesinlikle öyle çalışmak benim için harika bişe kafamı dağıtıyorum işteyken

Kesinlikle kendi aileme böyle düşünüyorum eşimin ailesinde ne kadar düşündüğümü siz anlayın

Tam da dediğiniz gibi ben başkalarına mükemmel olmaya çalışıyorum ağzımdan çıkacak her lafı on kere düşünüp söylüyorum ve herkesten bu davranışı bekliyorum malesef

Başak burcu musunuz acaba? Geçmişteki beni anlatmışsınız sanki.Aşırı mükemmeliyetçilik ve titizliklikte eklenince tabloya,sonuç olarak, birden fazla hastalık sahibi olmuş,erkenden hayattan bıkmış,yorgun bir insan kalıyor geriye.Tahammül edemediğim birçok şeye tahammül göstermek zorunda kalarak sınandığım bir hayatım oldu diyebilirim.Hiçbirşeyi ve kimsenin huyunu,alışkanlığını değiştiremeyeceğimi anlayıp,kendimi kasmayı bıraktığımdan itibaren rahatladım.Tavsiye ederim.Hayatı birazda gelişine göre yaşamayı deneyin ve bazı şeylerinde eksik kalmasının,kimseye bir zararınin olmadığını görün.Her işte kolay ve kısa olan yolu seçmeye başlayın meselå.

Balık burcuyum burçlar arasında en duygusal burç diye biliyorum ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen bir burç. Peki nasıl başardınız anlamayı yani bunu anlayabilmek mesele zaten

Allah ablanıza sabır versin. Okurken içim şişti çatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…