Böyle bir yapıda olmayı çok isterdimmHayatimi 3 cumleyle suraya ozetlesem, kk olarak oturup aglariz, hee ben napiyorum
Gecen gun dugunde halay basiydim mesela...
Dertsiz basiniza dert aramayin, 3 gunluk dunya geldik gidiyoruz
Teşekkür ederim öneriniz için gerçkten öyle herşeyi takmak beni bile bitiriyor kaldı ki eşimi daha da bitirirTedaviyi niye yarım bırakıyorsunuz işe yaramadı diye, psikolojik rahatsızlığı olan insanlarda bu var, kalp hastası şeker hastası olanlar ömür boyu ilaç kullanıyor ama onlar bu ilaç bana iyi gelmedi diye yarım bırakıyor tedaviyi kendi kafasına göre.
Annem sizin gibi, olay sadece kayınvalidenizin gelmesi değil ben sizi anladım ama sürekli böyle olan biriyle yaşamak çok zor. Annemi çok seviyorum ama o kadar yoruldum ki bu halinden, olayları o kadar çok takar ki ben hiç birşeymi paylasmıyorum onunla daha kötü olacak diye. Sürekli onu teselli eder vaziyetteyim babam da bu durumdan çok bunaldi, gizli gizli bana söylüyor şikayetlerini. Eşinizde zaman içerisinde bunalacak bu halinizden.
Doktorunuzu değiştirin kendi kendinize çözebileceğinizi sanmıyorum.
şimdi ablamdan başka diğer gelinleri de var kızları da var onların evinde değil de sadece ablamın evinde kalması sorunÇok iyi anlıyorum ablanızı ben evliliğimin ilk bir yılı aynı şehirdeydim kayınvalidemlerde bu seferde sürekli akşam oturmaya gelmek istiyorlardı üstelik torun bile yoktu o zamanlar. Bazı aileler rahat bu knularda ben kendi öz dayımda teyzemde dahi gidip kalamam iki günden fazla
Taşınmakla güzel bir çözüm bulmuşlar umarım herşey yoluna girer o stres çok kötü cnkü biliyorumşimdi ablamdan başka diğer gelinleri de var kızları da var onların evinde değil de sadece ablamın evinde kalması sorun
Benim ailem yatılı gelmiyor bir sene onlardanda uzaktaydım bir kere geldiler ondada iki gün ama sandığınız gibi değil kendi ailemi eşim yemeğe vs çağırmak istiyor ben o zaman bile strese giriyorum istemiyorumkendi ailenizden birileri geldiğinde aynı stresi yaşamadığınıza göre demek ki sandığınız gibi çok çok çok da sevmiyormuşsunuz
Ben de iki aileden de uzak şehirde yaşıyorum. Benim ailem geldiğinde 2-3 gün kalır döner, eşimin ailesi en az 15-20gün kalır. Evdeyim, bütün gün hiçbir düşüncemin uymadığı, farklı kültürdeki insanlarla oturup birde hizmet etmek ne can sıkıcı biliyorum fakat siz çalışıyorsunuz zaten günün çoğunda evde yoksunuz geldiklerinde iş çıkış saatinizin üstüne 15-20 dakika daha ekleyin çok sevdiğinize göre sizden hizmet beklemeyen insanlar, eve geldikten birkaç saat sonra da vurun kafayı yatın. Çalışmak en büyük çıkış yolunuz. Neden bukadar takıntı yapıyorsunuz sevdiğiniz insanları ?Benim ailem yatılı gelmiyor bir sene onlardanda uzaktaydım bir kere geldiler ondada iki gün ama sandığınız gibi değil kendi ailemi eşim yemeğe vs çağırmak istiyor ben o zaman bile strese giriyorum istemiyorum
İşte adı üstünde takıntı yani bu seferde onlar bu davranışı haketmediği için bunu takar üzülürüm inanın geldiklerinde elimden geldiğince yedirir içirir sohbet ederim zaten geldikten sonrası değil sıkıntı o süreç bi şekilde geçiyor ama öncesi bni mahveden kısım birşeyleri fazla düşünmek insanı öyle çok ypratan bişeyki. Eşim benim ailemi çağırmak istediğinde ben hayır çayın yanına bişe yok olmaz diyorum halbuki eşim onlar yabancımı biz her oraya gittiğimizde çayın yanına birşeymi bekliyorz diyor evet haklı ama bu benim kendimi durdurmama yeterli olmuyorBen de iki aileden de uzak şehirde yaşıyorum. Benim ailem geldiğinde 2-3 gün kalır döner, eşimin ailesi en az 15-20gün kalır. Evdeyim, bütün gün hiçbir düşüncemin uymadığı, farklı kültürdeki insanlarla oturup birde hizmet etmek ne can sıkıcı biliyorum fakat siz çalışıyorsunuz zaten günün çoğunda evde yoksunuz geldiklerinde iş çıkış saatinizin üstüne 15-20 dakika daha ekleyin çok sevdiğinize göre sizden hizmet beklemeyen insanlar, eve geldikten birkaç saat sonra da vurun kafayı yatın. Çalışmak en büyük çıkış yolunuz. Neden bukadar takıntı yapıyorsunuz sevdiğiniz insanları ?
evde boş boş durdugumda bende bi zevk almıyorum ama bi uğraş buldugumda yada yarın sunu yapacağım su gün şu olcak dıye düşündüğümde hayatta tutunuyorum.hiçbişey yapmadan oturmak bana gore değil zaten .ki bazen çocuk o kadar yoruyor ki oturmayı ödül olarak görüyorum...Herkese merhabalar kızlar.. nerden başlamalıyım bilmiyorumeşimle 8 yıllık bir beraberliğin ardından evlendim 3 yıllıkta evliyim yani çoookkk hasretlikler sonucunda evlendik şimdi birde bebeğim var hayatımda herşey çok güzel belki herkesin istediği ama sahip olamadığı bir çok şeye sahibim. Eşimin ailesini çok çok severim onlarda aynı şekilde beni ama gelin görün ki bizler farklı şehirlerdeyiz gelip kalmaları falan bende stres yapıyor ben birinde yatılı kalmaktan hiç hoşlanmam hep karşımdakini düşünürüm belki işleri olur rahat edemezler vs biraz fazla düşünceliyim üstelik çalışıyorum ve sanırım karşımdakilerdende hep bunları bekliyorum sanırım burda yapıyorum hatayı herşeyi kafama takıyorum bir yıl sonra olacak birşeyi dahi şimdiden düşünmeye başlıyorum geceleri uykumdan uyandığımda bile düşünecek kadar birşeye çok mutlu oluyorum ve bu en fazla yarım saat sürüyor eşime yansıtıyorum onuda üzüyorum hatta kendime kızıyorum engel olmaya çalışıyorum ama yapamıyorum üç defa destek aldım ama hep aynı ilaçlar ve bende hiçbir değişiklik yapmadı bıraktım. Kendime diyorum ki sabret bu istemediğin şey bi kaç gün sonra bitecek ama yok beynimi yiyorum yardım edin bana kendimi yıpratmaktan yoruldum
Böyle bir yapıda olmayı çok isterdimm
Ben de sizin gibi önceden düşünürüm herşeyi strese girerim o an gelince okadar düşünmüş ve normalleştirmiş olurum ki heyecanlanmam, sıradan gelir. Mükemmel olmak zorunda hissetmeyin kendinizi, çayın yanında da birgün birşey yemesinler. Eş ailesi geldiğinde de bukadar kastığınız için zaten tüm yaşadıklarınızİşte adı üstünde takıntı yani bu seferde onlar bu davranışı haketmediği için bunu takar üzülürüm inanın geldiklerinde elimden geldiğince yedirir içirir sohbet ederim zaten geldikten sonrası değil sıkıntı o süreç bi şekilde geçiyor ama öncesi bni mahveden kısım birşeyleri fazla düşünmek insanı öyle çok ypratan bişeyki. Eşim benim ailemi çağırmak istediğinde ben hayır çayın yanına bişe yok olmaz diyorum halbuki eşim onlar yabancımı biz her oraya gittiğimizde çayın yanına birşeymi bekliyorz diyor evet haklı ama bu benim kendimi durdurmama yeterli olmuyor
Konuşalım tabi ki canım benimAhhh kuzumm seninle özeldende knuşmak isterim beni anlattın resmen bazı arkadaşlar birden kayınvalide vs tepkisi verdi aslında anlatmak istediğim o değildi çok severim onları ama ben evime biri çaya geliceği zaman bile gelene kadar ölüyorum resmen telaş yapıyorum birde çalışnca yetişcekmi güzel olcakmı vs birsürü saçma sapan düşünce ama bana doktor anksiyeteden çok okb dedi
Kesinlikle öyle çalışmak benim için harika bişe kafamı dağıtıyorum işteykenevde boş boş durdugumda bende bi zevk almıyorum ama bi uğraş buldugumda yada yarın sunu yapacağım su gün şu olcak dıye düşündüğümde hayatta tutunuyorum.hiçbişey yapmadan oturmak bana gore değil zaten .ki bazen çocuk o kadar yoruyor ki oturmayı ödül olarak görüyorum...
Kesinlikle kendi aileme böyle düşünüyorum eşimin ailesinde ne kadar düşündüğümü siz anlayınBen de sizin gibi önceden düşünürüm herşeyi strese girerim o an gelince okadar düşünmüş ve normalleştirmiş olurum ki heyecanlanmam, sıradan gelir. Mükemmel olmak zorunda hissetmeyin kendinizi, çayın yanında da birgün birşey yemesinler. Eş ailesi geldiğinde de bukadar kastığınız için zaten tüm yaşadıklarınız
Tam da dediğiniz gibi ben başkalarına mükemmel olmaya çalışıyorum ağzımdan çıkacak her lafı on kere düşünüp söylüyorum ve herkesten bu davranışı bekliyorum malesefKesinlikle okb. Kendinize hata yapma payı bırakın kimse mükemmel olamaz olmamalı. Bırakın sizde kusur bulsunlar herkes çok mu iyi yapıyor herşeyi. Başkalarına aşırı hassas davranırsanız size aksi davranıldığında bu da sizi fazla incitir, en iyisi siz hassasiyetinizi tavırlanırınızdaki mükemmelliğinizi düşürün sonra onların hatalarına da daha fazla toleranslı olursunuz. Hata yapmayı normalleştirin kafanızda..
Balık burcuyum burçlar arasında en duygusal burç diye biliyorum ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen bir burç. Peki nasıl başardınız anlamayı yani bunu anlayabilmek mesele zatenBaşak burcu musunuz acaba? Geçmişteki beni anlatmışsınız sanki.Aşırı mükemmeliyetçilik ve titizliklikte eklenince tabloya,sonuç olarak, birden fazla hastalık sahibi olmuş,erkenden hayattan bıkmış,yorgun bir insan kalıyor geriye.Tahammül edemediğim birçok şeye tahammül göstermek zorunda kalarak sınandığım bir hayatım oldu diyebilirim.Hiçbirşeyi ve kimsenin huyunu,alışkanlığını değiştiremeyeceğimi anlayıp,kendimi kasmayı bıraktığımdan itibaren rahatladım.Tavsiye ederim.Hayatı birazda gelişine göre yaşamayı deneyin ve bazı şeylerinde eksik kalmasının,kimseye bir zararınin olmadığını görün.Her işte kolay ve kısa olan yolu seçmeye başlayın meselå.
Allah ablanıza sabır versin. Okurken içim şişti çatladımDaha dün gece 3 e kadar ablamla konuşup dert yandı bana.. aynı sorunu oda yaşıyor kayınvalidesi gilin evi başka şehire taşınınca ikinci ayda dayanamayip ablamlarin kapısını çaldılar kayınvalide kayınbaba yetişkin olarak bitane kayını ve nişanlı sinir bozucu gorumcesi ellerinde bavullariyla ablam şok oldu en kötüsü de ramazan ayını bayramı burda geçirmek için gelmişler.. ayrıca iki ablam elti olur büyük ablamın eşi biraz anne babasına çekinmeden herşeyi söyleyebilen bir insan tabyyykide niye geldiniz diyecek kadar değil ama annesi gil orda rahat değiller küçük ablamın eşi daha anne babasına düşkün ama oda rahatlığı söz konusu olunca onun caninada tak etti bir ay oldu burdalar iki kızıda burda evli kimseye gitmiyolar bitek ablamın evindeler yemin ederim ablam stresten eli ayağı yüzü gözü şişmiş hiç anlayış düşünce yok bu insanlarda ölürüm daha 25 yaşında bukadar misafiri kaldıramıyor rahatlık yok eşide artık rahatsız bu durumdan çünkü onların evinden başka kimsenin evinde kalmıyorlar onlar da bu bir hafta içinde karar verdiler evlerini uzak yere taşımaya aynı şehirde ama sık sık gidip gelemeyecek olan bir semtte.. böyle yapmalarını sebebini de söyleyeyim çünkü bayrama kadar buradalar bayramdan sonra eve gittiklerinde bir ay evde kalıp tekrar burada kış aylarını geçirmeye yaza kadar ablamlar da kalmayı düşünüyorlardı tabii herkes tepki gösterdiği madem öyle evinizi neden götürdünüz diye onlar da hazira konanlardan tövbe yarabbim günahları boyunlarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?