Hayattan zevk almamak!

Tabi gelecekler arada yani
Bu mu sıkıntı?
Valla başka erkek olsa bunun için ne kavgalar çıkartır ya seninki anlayışlıymış

Bende böyleyim simdiden sancılanmaya başladım ramazan bayrami için. Esim memleketine gidicek sacma sapan el öpme bilmemne kaynananin emrivakisi yoluyla ve ben tabiki gitmek istemicem. Al sana kavgaa. Ooooofff ben de simdiden düşünüyorum napcaz böyle ya bu isin çözümü doktor degil

2 ablan elti oluyor bir ablanin evinde kaliyor kayinbaba ve kaynana öylemi diger ablanda alsa yanlarina bikac seferlik gercekten katlanilacak gibi degilmis sinir oldum

Ay canim sen aynı benim gibisin kiyamam ama bende boyleyim kendi annemler gelecegi zamanda strese giriyorum . Oooofffffffffff suanda simdiden ramazan bayramini düşünüyorum bizimki.merdivenin başındayken merdivenin son basamagini düşünmek nedense bizim gibi insanlarinda düşündükleri hep çıkar

Tabi gelecekler arada yani
Bu mu sıkıntı?
Valla başka erkek olsa bunun için ne kavgalar çıkartır ya seninki anlayışlıymış
Konumun tamamını okursan sevinirim canım. Konu kayınvalidemlerin gelmesi değil evime ger gelen olcağı zaman benim stres sıkıntı yapmam..

İşte böyle içini açıncada farklı farklı algılıyor insanlar canım ama sanırım birbirimizi bi tek bizler anlarıx

İşte böyle içini açıncada farklı farklı algılıyor insanlar canım ama sanırım birbirimizi bi tek bizler anlarıx
Bana kızmazsan yanlis anlamazsan eger hamile kalmakta zorluk yaşadın mi 16 aydir cocugum olmadi gecen haftada rahim filmi cekildim cok sukur hersey temiz biz herseyi kafamiza taktigimiz icin bazi seyler gec oluyor ben normalde 20 yaşında da evlenirdim hep mukemmelliyetciligim yüzünden insanlarin soyledigi kelimeler cok can sıkıcı annem bana bisey dese onu bile kafama takarim

Kız derdini seveyim ya gel yer değiştirelim. Komple kafayı ye dibini de ekmekle sıyır.
Eğer evine gelen misafirlerinde anlayış varsa gözüne gelmez anlayış yoksa keçilerine de yer ayır bir müddet beraber takılacaksınız çünkü

Taşınmakla güzel bir çözüm bulmuşlar umarım herşey yoluna girer o stres çok kötü cnkü biliyorum
İnşallah umarım sizi
2 ablan elti oluyor bir ablanin evinde kaliyor kayinbaba ve kaynana öylemi diger ablanda alsa yanlarina bikac seferlik gercekten katlanilacak gibi degilmis sinir oldum
Evet elti oluyolar ablamda çok ısrar etti gelin diye ama rahatlığa gelince küçük ablamı tercih ediyorlar kii insan kızlarının evinede gider bunlarda oda yok bakalım şimdi konuştum ablamla evini oturduğu yerden bayaa mesafeli biyere tasicak kayınvalidesi gil duymuş gitmeyin bayram geliyor acele etmeyin eviniz guzel oturun demiş baktılarki ablam kararlı evlerine dönüyorlar biz evimizde bayram yapicaz demişler sanki sırf ablam gil için gelmişler insan sinir oluyo tmm gelirsin kalırsın ama aylık mı?

Balık burcuyum burçlar arasında en duygusal burç diye biliyorum ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen bir burç. Peki nasıl başardınız anlamayı yani bunu anlayabilmek mesele zaten
Küçük bir hikayemi anlatayım o zaman size.Benim için misafire ikram ve hazırlık yapmak önemlidir.En iyi şekilde ağırlamak isterim ve habersiz gelen yada dar vakitte gelecek olan misafir haberine istemedende olsa gerilir telaş yapardım.Hem komşum hem iş arkadaşım olan bir hanım ve eşi bir akşam hiç habersizden geldiler.Onlara çay yaptım.Yanınada bisküvi arası lokum (biz çocukken pek meşurdu)ve evde olan gofret gibi hazır marketten alınma aburcuburlar vardı.Onlardan hazırlayıp getirdim.Komşumun eşinin çok hoşuna gitmiş ikramlıklar. "Tıpkı annem gibisiniz.O da sizin gibi evde ne varsa onu yedirmeden göndermez"dedi ve teşekkür etti.Bunun gibi basit,kendinizi yormadan,stres yapmadan ama,karşı tarafıda incitmeyecek yaklaşımlar benimseyerek başlayın.

Evet öyle insan
Allah ablanıza sabır versin. Okurken içim şişti çatladım
Ewet öyle insan Sinir oluyoo kayinbabasi yine iyi gel evimize gidelim diyo kayınvalidesi buraya alışmış ya kızları hepsi burda gitmek istemiyo ama nereye kadar geçen kış taşındılar evlerini dizip geldiler kış ayları orasi soğuk ama biz Mersin'de oturuyoruz kışın güzel geçiyor oyuzden pişman gibiler..... karı koca rahat etmek ister düşünce yok gerçekten bakalım artık

Sen dert görmedin galiba
Bu bence biraz şımarıklık oluyor.

Offf aynı aynı aynı ben. Eve biri gelecek olsa kalbim sıkışıyor ama yatılıya. Yoksa günlük gelenlerden mutlu olurum. Ama yaptıklarımı beğenmez diye de geriliyorum. Ama yatılı misafir tam kabus bana. Ayrıca her işimde böyleyim ben. Hep gergin, dert eden. Eşimin memleketine gideceksek 1 hafta önceden yay gibi gerilerim
ablanız önce evde hiçbir iş yapmayacak sonra da sinir krizi geçirecek. Ama öyle bir kriz olacak ki bir daha kimseye merhaba bile demeyecek

Ayyy allah korusun

Çok çok sevdiğiniz insanların bile sizde bir müddet kalması takıntı sebebiyse eyvah diyorum.
Sevmeyenler ne yapsın? :)

Bence siz mutsuzluktan besleniyorsunuz bu durumda.
Kusura bakmayın ama sizden başka herkes işsiz falan mı?
Herkesin işi ağır, çalışıyor, çocuğu var.
Üstüne belki başında huysuz bir koca, belki nankör eş ailesi var.
Bir gram sevilmediğini bilerek onlarla iç içe yaşamak zorunda olanı..

Bunları düşünün.

Derdim eşimin ailesi vs değil sıkıntım okb ve anksiyete yani evime gelen herkese böyle bu durm

Evet aynen böyleyim bende ama yoruyor bu durum beni yani böyle olmak istemiyorum

Bence çok ince fikirlisiniz.... ilaçlık bir durum değil bence..... sakin olmaya çalışın. Akışına bırakın birşeyleri.... düşünmeyerek ama merak ederek hayattan zevk almaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…