Merhaba canım,bende 65 le basladim,2 haftalik spor ve diyetle suan 62.6 ya indim.neler yapiyosun nasil bi diyet yapiyosun ve hangi sporlari yapiyorsun?Kızlar merhaba ben 65 kilo dayım 4 aylık bir oglum var 10 kilo vermem gerekli benim gibi kilo vermek isteyen rakip arkadaş arıyorum. Haydi kızlaaaaaaaaar ne duruyoruz gitsin kilolarrr gelsin fit görünüm
Canım ben 68 le başladım tatliyla arama mesafe koydum en basta. Spora vaktim yok ama evde leslie yapmaya çalışıyorum vakit buldukça .Merhaba canım,bende 65 le basladim,2 haftalik spor ve diyetle suan 62.6 ya indim.neler yapiyosun nasil bi diyet yapiyosun ve hangi sporlari yapiyorsun?
Bende 55 olmak istiyorum birbirimize motivasyon vererek sanırım istediğimiz kiloya daha kolay gelebilirizMrb cnm bende doğum yaptiginda 64 kiloydum şimdi 60 a indim 3 ayda porsiyonlar küçülterek. Ve 55 e inerek Final yapmak istiyorum insallah
Nasıldı ???Spor konusunda çok tembellik. Ben 20 günde 8 Kilo verdim geçen yıl. Ama çok katı bir diyetti
Bende sabah 7 30 da spor salonuna gidip 60 dk tempolu yürüyüş yapıyorum hafta ici her gun ac karnina.ardindan eve gelince bol proteinli kahvalti yapiyorum.ogunlerime dikkat ediyorum tabi.aksamlari da leslie yapiyorum 3 milCanım ben 68 le başladım tatliyla arama mesafe koydum en basta. Spora vaktim yok ama evde leslie yapmaya çalışıyorum vakit buldukça .
Sabah erken 7.30 gibi şekersiz sade türk kahvesi icerdim saat 10 gibi bi yeşil Elma 13.30 gibi cacık yada yağsız corba akşamda ekmeksiz sebze yemeği çok az ve ayran genelde menum buyduNasıldı ???
Cok hızlı vermissin vucuda zararli degil mi geri aldin mi peki hemen?Katı bi menu ama çok etkiliydi 20 günde 8 kiloya veda ettim☺
Birdaha bu sekilde kilo verme sana tavsiyem,yavas yavas ver hem daha kalici hem daha saglikli olur.belkide giden yağ degil kas tır su dur.diyet ve spor programları var uygulayabilirsin onlari4 kilosunu geri aldım tatlı seveni biri olarak benim hatamdi tabi kilomu koruyabilirdim mesela bugün akşam 4 buçuk gibi yemek yedim saatamam 9 gibi içim kıyıldı ama yemedim bişey. Bilmiyorumki 9 da yiyeceğim şey Kilo olarak dönecek
Canim zaten 64 ten 60 a inmem 3 ayı aldı porsiyonlar imi küçülterek ve tatlıya ara vererek tabiki böyle daha sağlıklı.Birdaha bu sekilde kilo verme sana tavsiyem,yavas yavas ver hem daha kalici hem daha saglikli olur.belkide giden yağ degil kas tır su dur.diyet ve spor programları var uygulayabilirsin onlari
Olir arkadaşım o zaman yarın sabah başlıyoruz yazmaya . Tartı günü de haftaya pazar olsun . Her hafta pazar kaçar kilo verdiğimizi yazalımBen sana arkadaş olurum, 63-5 kiloyum, şu an tartım yok ama bu civar bir şey. Buraya her gün yediklerimizi yazalım
Aynen katılıyorum canımEvet kızlar günlük yediklerimizi yazalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?