Haydi diyet arkadaşı yok mu???

hicran17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
545
735
53
Kızlar merhaba ben 65 kilo dayım 4 aylık bir oglum var 10 kilo vermem gerekli benim gibi kilo vermek isteyen rakip arkadaş arıyorum. Haydi kızlaaaaaaaaar ne duruyoruz gitsin kilolarrr gelsin fit görünüm

Kızlar merhaba ben 65 kilo dayım 4 aylık bir oglum var 10 kilo vermem gerekli benim gibi kilo vermek isteyen rakip arkadaş arıyorum. Haydi kızlaaaaaaaaar ne duruyoruz gitsin kilolarrr gelsin fit görünüm
Merhaba canım,bende 65 le basladim,2 haftalik spor ve diyetle suan 62.6 ya indim.neler yapiyosun nasil bi diyet yapiyosun ve hangi sporlari yapiyorsun?

Mrb cnm bende doğum yaptiginda 64 kiloydum şimdi 60 a indim 3 ayda porsiyonlar küçülterek. Ve 55 e inerek Final yapmak istiyorum insallah

Merhaba canım,bende 65 le basladim,2 haftalik spor ve diyetle suan 62.6 ya indim.neler yapiyosun nasil bi diyet yapiyosun ve hangi sporlari yapiyorsun?
Canım ben 68 le başladım tatliyla arama mesafe koydum en basta. Spora vaktim yok ama evde leslie yapmaya çalışıyorum vakit buldukça .

Spor konusunda çok tembellik. Ben 20 günde 8 Kilo verdim geçen yıl. Ama çok katı bir diyetti

Canım ben 68 le başladım tatliyla arama mesafe koydum en basta. Spora vaktim yok ama evde leslie yapmaya çalışıyorum vakit buldukça .
Bende sabah 7 30 da spor salonuna gidip 60 dk tempolu yürüyüş yapıyorum hafta ici her gun ac karnina.ardindan eve gelince bol proteinli kahvalti yapiyorum.ogunlerime dikkat ediyorum tabi.aksamlari da leslie yapiyorum 3 mil

4 kilosunu geri aldım tatlı seveni biri olarak benim hatamdi tabi kilomu koruyabilirdim mesela bugün akşam 4 buçuk gibi yemek yedim saatamam 9 gibi içim kıyıldı ama yemedim bişey. Bilmiyorumki 9 da yiyeceğim şey Kilo olarak dönecek

Açken biraz sınırlı oluyorum ama kendimi Kilo vermiş hissettiğimde daha mutlu oluyorum ☺

Birdaha bu sekilde kilo verme sana tavsiyem,yavas yavas ver hem daha kalici hem daha saglikli olur.belkide giden yağ degil kas tır su dur.diyet ve spor programları var uygulayabilirsin onlari

Kızlar pirinci hayatınızda mumkunse çok az tüketin gerçekten onun kiloya çok etkisi var ben 4 aydır bulgur pilavindan başka yapmiyorum

Birdaha bu sekilde kilo verme sana tavsiyem,yavas yavas ver hem daha kalici hem daha saglikli olur.belkide giden yağ degil kas tır su dur.diyet ve spor programları var uygulayabilirsin onlari
Canim zaten 64 ten 60 a inmem 3 ayı aldı porsiyonlar imi küçülterek ve tatlıya ara vererek tabiki böyle daha sağlıklı.

Ben sana arkadaş olurum, 63-5 kiloyum, şu an tartım yok ama bu civar bir şey. Buraya her gün yediklerimizi yazalım

Ben sana arkadaş olurum, 63-5 kiloyum, şu an tartım yok ama bu civar bir şey. Buraya her gün yediklerimizi yazalım
Olir arkadaşım o zaman yarın sabah başlıyoruz yazmaya . Tartı günü de haftaya pazar olsun . Her hafta pazar kaçar kilo verdiğimizi yazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…