Haydi mutlu evlilikler topiği :) evlenmek isteyen gençlere umut olalım :)

Kizlarr hep dert hep mutsuzluk hep kavga insan evlilikten korkuyor ama kötü evlilik yoktur kötü iletişim vardır bence .. mutlu kızlar ne yaptınız da bugün iyi ki evliyim diyorsunuz hangi felsefe ile yaşıyorsunuz haydi yazalım :)
Tabiki doğru insanı seçme yonteminizi fiziksel unsurlara bağlı kılmayın
Kendi mutluluğunuz için çaba sarf etmekten geri durmayin
Size nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın
Merhametli ve vicdanlı insanlarla iletişim kurun sadece
En temel degeriniz ahlak olsun sonra akıl ve ikisini sentezleyip kullanma yeteneği olsun.
Doğru insanla evlendikten sonra evlilik harika biseydir ama ben hep mutlu olayım hayatımda hiç sorun olmasın ben çok sinirliyim tahammülüm yok vs vs diyorsanız evlenmeyin kimsenin hayatını zindan etmeyin

benim eşim yemek yapar, misafir geleceği zaman etrafa yemeğe her bir şeye yardım eder.
ben biraz sinirli bir yapıdayım, hep kibar olur minnoş minnoş beni sakinleştirmeye çalışır yavrum.
ama ben de hata ettiğim zaman hemen özür dilerim gönlünü alacak şeyler yaparım. İş yerinde sıkıntıları olursa telkin ederim, eğer yorgun geldiyse üstüne düşerim o da aynı şekilde...
çok fevri olduğum için biraz sinirlerime hakim olabilirsem on numara bir evliliğim olacak inşallah
allah herkese nasip etsin arkadaşlar

Allah herkese sevdiğiyle bir ömür nasip etsin, dünyanın en şanslı insanı olduğumu hissettiriyo bana eşim her daim, regl olduğumda, hasta olduğumda, yada hiç bir şeyim yokken bile beni benden daha çok düşünen bir insan oldu, inşallah da hep öyle kalır, sevildiğini hissetmek bir kadın için en önemli şeydir, hele ki sevdiğin tarafından, her günümüzü çok eğlenerek, aşkla geçiririz, hep derdim biz monoton evlilerden olmicaz ömür boyu sevgili kalıcaz diye, sıkıcı karı koca modeli değil de aynı evde yaşayan iki sevgili gibiyiz çok şükür, tabi ki bu iki taraflı olacak şeyler, herkese nasip olsun inş kıslar❤️

Yeni evlenecek olanlara tavsiye. Agzi bozuksa saygisiz olur her istedigini soler size
Cok karisan kiskanan adamlardanda uzak durun
alkol vb seler kullaniyrsa bagimli olmasa bile bunun size mutlaja zarari olcktir unutmayin
İlimli adamlari sevin hanzo ve okuzleri degillllllll
O zaman mottomuz hanzo ve öküzlere hayır olsun :KK50: :KK200:bayıldım yorumlarınıza katılıyorum

Back
X