Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyecan yapa yapa beni de heyecanlandırdınız ya

elif,çorummelek,cansuery,funmak,beautifulgırl,rapunzel,evaa,,amonra,you_kinow,sevocan3,cadıkazanı,esmerşekerim,aswangcullen,serseri,yaowss,beren91,prensesperii,derinnn,aıx,almira,emzuh,nymphadory,guns_n_roses,firstnimbuss,cici35,lacrima,nissan,zhebani,hyaal,shekerkızcandy,lilyum,zoıa,büyümeyenbebek,fulya1234,sedanuröge,gece_kuşu,elfcn,tatlıbadem,aslıhasan,pause,umutdeniz,ebruli_sultanhopenotevent,
bunlar adresleri elimde olan arakadaşlar
hepiniz kesin katılıyormusunuzz adresi olmayanları çekilişe almayacağımı sölemiştim

heyecanlaaa beklemedeyiiiiiimm
 heyecanlaaa beklemedeyiiiiiimm geçmiş olsun canım

sevgi şu an çekilişi yapıyodur belki

kaç kişi kesin çekilişe katılıyo kızlar...kaç kişiyizz
elif,çorummelek,cansuery,funmak,beautifulgırl,rapunzel,evaa,,amonra,you_kinow,sevocan3,cadıkazanı,esmerşekerim,aswangcullen,serseri,yaowss,beren91,prensesperii,derinnn,aıx,almira,emzuh,nymphadory,guns_n_roses,firstnimbuss,cici35,lacrima,nissan,zhebani,hyaal,shekerkızcandy,lilyum,zoıa,büyümeyenbebek,fulya1234,sedanuröge,gece_kuşu,elfcn,tatlıbadem,aslıhasan,pause,umutdeniz,ebruli_sultanhopenotevent,:
ayyy kendimi tanıtmadım kızlar hemen tanıtıyorum

evet cnm
kızlar saat kaçta açıklanacakmış bilgisi olan varmı merak ettim bende sizin sayenizde heyecan bastı :90:
:92: