- 10 Nisan 2020
- 46
- 138
- 8
- 40
- Konu Sahibi Umutumut16
-
Canım ben 36 yaşında evlendim .herşey nasip kısmet tabiki seninde vardır Olmazsa da olmaması hayırlı olduğu içindir. Ben evlenmem diyordum bir cıktı karşıma herşey oldu daha 1. Yilimiz olmadi.kotu düşüncelerin olursa rüyalarına yansır her şerdevardir hayır.vakti zamanını bekler kimsenin lafina aldırış etme birde senin psikolojini bozarlar fırsat verme kimseyeKızlar daha öncede açmıştım bu konuyu. Ama şu karantinadan dolayı iyice yalnızlıktan bunaldım. Geceleri kötü kötü rüyalar görmeye başladım. Neden benim de gönlüme düşecek birisi karşıma çıkmıyor diyorum. Yaşım 35 oldu. Ben de anne olmak istiyorum. Eve geldiğimde koştur koştur yemek yapacağım, haftasonları dışarı birlikte çıkabileceğim, ne bileyim zaman zaman beni delirtecek bir ailem olsun istiyorum. Ne olur dualarım kabul olsa. Sizlerle dertleşmek istedim. Umutsuzluğa kapıldım sanırım biraz.
Bu düşünceler zamanla değişir mi acaba merak ediyorum :)Sizin arzuladığınız şeyler beni evlilikten uzaklaştıran şeyler ne tuhaf dimi : )
Gönlünüze göre olsun hayırlısı olsun...
Rabbim hayırlı bir eş ve hayırlı salib evlatlar nasip etsin huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin inşallah hayirli bir vakitte gonlunceKızlar daha öncede açmıştım bu konuyu. Ama şu karantinadan dolayı iyice yalnızlıktan bunaldım. Geceleri kötü kötü rüyalar görmeye başladım. Neden benim de gönlüme düşecek birisi karşıma çıkmıyor diyorum. Yaşım 35 oldu. Ben de anne olmak istiyorum. Eve geldiğimde koştur koştur yemek yapacağım, haftasonları dışarı birlikte çıkabileceğim, ne bileyim zaman zaman beni delirtecek bir ailem olsun istiyorum. Ne olur dualarım kabul olsa. Sizlerle dertleşmek istedim. Umutsuzluğa kapıldım sanırım biraz.
Ben çalışan biriyim zaten. Ama yine de sanırım gwç kaldım. Yaşıtlarım hepsi evli.Valla birtanem aklın varsa işe gir o ortamda i, hayatı düzgün eli ekmek tutan karakterli birisi denk gelir, sakin ola iyi mesleği olmayan birini seçme , illa calismayacam oturduğum yerden bulayim diyorsan tinder ve siberalem uygulamalarini öneririm , aklında bulunsun mesleği iyi olmayanin psikolojisi bozuktur.
Çok kötü. Mesela tüm vücudum çürümüş, kurtlar yiyor filan. İrkilerek uyanıyorum. Sanırım 1 aydır kimseyi görmüyorum. O da etkiliyor olabilir. Daha önce böyle olmazdı.Ne tür rüyalar?
Ben çalışan biriyim zaten. Ama yine de sanırım gwç kaldım. Yaşıtlarım hepsi evli.
kolay kolay mesleği elinde olmuş birkadin 35ve ustu evlenmek istiyorsa yuzde 90 cocuk icin oluyor.erkeklr kadar sansli degilizÇocuk için evlenmek zorunda olmamız ne acı.
Evet haklısınız üzülüyorum kendimde dahil tüm kadınlarakolay kolay mesleği elinde olmuş birkadin 35ve ustu evlenmek istiyorsa yuzde 90 cocuk icin oluyor.erkeklr kadar sansli degiliz
Ve aci gercek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?