Hayırlı bir yuvam olsun istiyorum.

Umutumut16

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
46
138
8
40
Kızlar daha öncede açmıştım bu konuyu. Ama şu karantinadan dolayı iyice yalnızlıktan bunaldım. Geceleri kötü kötü rüyalar görmeye başladım. Neden benim de gönlüme düşecek birisi karşıma çıkmıyor diyorum. Yaşım 35 oldu. Ben de anne olmak istiyorum. Eve geldiğimde koştur koştur yemek yapacağım, haftasonları dışarı birlikte çıkabileceğim, ne bileyim zaman zaman beni delirtecek bir ailem olsun istiyorum. Ne olur dualarım kabul olsa. Sizlerle dertleşmek istedim. Umutsuzluğa kapıldım sanırım biraz.
 
Valla birtanem aklın varsa işe gir o ortamda i, hayatı düzgün eli ekmek tutan karakterli birisi denk gelir, sakin ola iyi mesleği olmayan birini seçme , illa calismayacam oturduğum yerden bulayim diyorsan tinder ve siberalem uygulamalarini öneririm , aklında bulunsun mesleği iyi olmayanin psikolojisi bozuktur.
 
Rabbim hayırlısıyla gönlünüze göre birini versin inşallah. Biraz sosyalleşin. Veya varsa eğer durumu annenizle paylaşın. Anneler hemen sağa sola haber uçurup kısmet bulmak konusunda iyidir :) Benim yıllardır devam eden ilişkim vardı ama anneme sürekli bilimum teyzeler beni çok beğenip oğullarına almak istediklerini söylerlerdi. Veya siz sosyalleşin ki kısmetleriniz çoğalsın. Bunun hepsini yapmanıza rağmen karşınıza birisi çıkmıyorsa henüz zamanı gelmemiş demektir.
 
Önceki konunuz biraz zamansız (bana göre) olduğu için biraz tepki vermiştim.
Telafi etmeye geldim.:)
Bir zamanı illa ki vardır.Psikolojinizi sağlam tutmak zorundasınız.Umarim en kısa zamanda istediğiniz yuvaya sahip olursunuz.
 
Canım ben 36 yaşında evlendim .herşey nasip kısmet tabiki seninde vardır Olmazsa da olmaması hayırlı olduğu içindir. Ben evlenmem diyordum bir cıktı karşıma herşey oldu daha 1. Yilimiz olmadi.kotu düşüncelerin olursa rüyalarına yansır her şerdevardir hayır.vakti zamanını bekler kimsenin lafina aldırış etme birde senin psikolojini bozarlar fırsat verme kimseye
 
Sizin arzuladığınız şeyler beni evlilikten uzaklaştıran şeyler ne tuhaf dimi : )

Gönlünüze göre olsun hayırlısı olsun...
Bu düşünceler zamanla değişir mi acaba merak ediyorum :)

Konuya gelince inşallah gönlünüze göre bir yuva kurar ve mutlu olursunuz konu sahibi..
 
Rabbim hayırlı bir eş ve hayırlı salib evlatlar nasip etsin huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin inşallah hayirli bir vakitte gonlunce (amin ecmain)
Allah dan hayirlisini dile her daim. Bu hayirli gunde rabbim gonlumuzdekileri dualarimizin yasama sevincini nasip eylesin inşallah.
 
Ben çalışan biriyim zaten. Ama yine de sanırım gwç kaldım. Yaşıtlarım hepsi evli.
 
Ben çalışan biriyim zaten. Ama yine de sanırım gwç kaldım. Yaşıtlarım hepsi evli.


balım siber alem ve tinder dan şuan bir doktor bir avukat birde makine mühendisi talibim var bunlar zaten 30-36 yaşlarında

geç yaşta evlenenlerin ayrilik oranları çok düşük , mesleginizin olmasına çok sevindim , tek tavsiyem face ve instagramdan mesleği belirsiz insanlar vakit ayırıp gönlümüzü karistirmayin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…