- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi Umutumut16
-
yada isteemden durmak kendikendine yetmek lazim buni kaç kisi başarabiliyor bilmiyorumEvet haklısınız üzülüyorum kendimde dahil tüm kadınlara
Sanırım öyle.Şu karantina günlerinde bir evlenen bir de evlenmeyenler pisman sanirim :) Evli olanlar su vatandas olmasa ne guzel keyfime bakardim diyor, bekarlar da neden biri yok diyor(istisnalar vardir tabi)
Aslında sadece çocuk için değil. Çocuğum olsun ve bir ailem olsun istiyorum.Koruyucu annelik düşünebilirsiniz sadece çocuk için evlenecek iseniz. Allah gönlünüze göre versin
Zorla sokuluyoruz o yola anne olmak istiyoruz ve en dogal hakkımız ama evliliği zorunlu kılıyorlar. Evlenmeden çocuk yapan kadına kötü bir laf siz biliyorsunuz hele o masum bebege daha kötü laflar neyse çok üzüyor beni bu konular. Herşey gönlünüzce olsun.yada isteemden durmak kendikendine yetmek lazim buni kaç kisi başarabiliyor bilmiyorum
Ama çoğumuz birsekilde bu yola giriyoruz
Aslında sadece çocuk için değil. Çocuğum olsun ve bir ailem olsun istiyorum.
Eminim Tinder’daki talibiniz de sizinle pembe panjurlu ev hayal ediyordur.balım siber alem ve tinder dan şuan bir doktor bir avukat birde makine mühendisi talibim var bunlar zaten 30-36 yaşlarında
geç yaşta evlenenlerin ayrilik oranları çok düşük , mesleginizin olmasına çok sevindim , tek tavsiyem face ve instagramdan mesleği belirsiz insanlar vakit ayırıp gönlümüzü karistirmayin
Tinderı evlenmek isteyen birine önermeniz aşırı komik olmuş. İyi mesleği olup da korkunç olan bir sürü insan var, tinderda örneği çok mesela.Valla birtanem aklın varsa işe gir o ortamda i, hayatı düzgün eli ekmek tutan karakterli birisi denk gelir, sakin ola iyi mesleği olmayan birini seçme , illa calismayacam oturduğum yerden bulayim diyorsan tinder ve siberalem uygulamalarini öneririm , aklında bulunsun mesleği iyi olmayanin psikolojisi bozuktur.
balım siber alem ve tinder dan şuan bir doktor bir avukat birde makine mühendisi talibim var bunlar zaten 30-36 yaşlarında
geç yaşta evlenenlerin ayrilik oranları çok düşük , mesleginizin olmasına çok sevindim , tek tavsiyem face ve instagramdan mesleği belirsiz insanlar vakit ayırıp gönlümüzü karistirmayin
Ayy çok heyecanlı acaba hangisini seçeceksiniz, çok zor bir seçim. Merakla bekliyorum.balım siber alem ve tinder dan şuan bir doktor bir avukat birde makine mühendisi talibim var bunlar zaten 30-36 yaşlarında
Yardım almalısınız bunlar normal değilÇ
Çok kötü. Mesela tüm vücudum çürümüş, kurtlar yiyor filan. İrkilerek uyanıyorum. Sanırım 1 aydır kimseyi görmüyorum. O da etkiliyor olabilir. Daha önce böyle olmazdı.
Nedense zaten sanaldakiler hep ya dr ya mühendisbalım siber alem ve tinder dan şuan bir doktor bir avukat birde makine mühendisi talibim var bunlar zaten 30-36 yaşlarında
Aslında çevrem biliyor zaten evlenmek istediğimi. Ama ne bileyim bir aracı olma durumu olmadı. Bir de. Görücü usülü olunca ben geriliyorum. Olmuyor yani sonuç hep hüsran. Ya da ben beceremiyorum.Yardım almalısınız bunlar normal değil
Evlenmek istemek normal de evde bekleyince kısmet gelmez bence atağa geçin çevreye duyurun samimi arkadaşlara bahsedin.
Dikkatli olarak sanalda arayın vs
Cocuk ıcın evlenme fikri zaten cok dogru degıl, cocuk olacak diye garanti yok.Aslında sadece çocuk için değil. Çocuğum olsun ve bir ailem olsun istiyorum.
çok fazla seçici olduğun için olabilir. çünkü mutlaka karşına birileri çıkıyordur.Kızlar daha öncede açmıştım bu konuyu. Ama şu karantinadan dolayı iyice yalnızlıktan bunaldım. Geceleri kötü kötü rüyalar görmeye başladım. Neden benim de gönlüme düşecek birisi karşıma çıkmıyor diyorum. Yaşım 35 oldu. Ben de anne olmak istiyorum. Eve geldiğimde koştur koştur yemek yapacağım, haftasonları dışarı birlikte çıkabileceğim, ne bileyim zaman zaman beni delirtecek bir ailem olsun istiyorum. Ne olur dualarım kabul olsa. Sizlerle dertleşmek istedim. Umutsuzluğa kapıldım sanırım biraz.
Çıtalarım aslında yüksek değil. Zamanında çok da yakışıklı olmayan, işi gücü olmayan bir adama aşık olmuştum. Ama o beni istememişti. Sonra da beni isteyenleri ben istemedim. Değişik oldu yani. Sonuç yalnızlık.çok fazla seçici olduğun için olabilir. çünkü mutlaka karşına birileri çıkıyordur.
ben de öyle etrafıma baktığımda bekar erkekler bir yana kimsenin kocasını bile beğenmiyorum. yani derler ya iyiler kapılmış diye öyle de bişey yok benim için. hepsine bir kulp takıyorum.
sonuç da maalesef yalnızlık. biraz da biz de bitiyor. çıtaları biraz düşürmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?