Hayırlı bir yuvam olsun istiyorum.

yada isteemden durmak kendikendine yetmek lazim buni kaç kisi başarabiliyor bilmiyorum
Ama çoğumuz birsekilde bu yola giriyoruz
Zorla sokuluyoruz o yola anne olmak istiyoruz ve en dogal hakkımız ama evliliği zorunlu kılıyorlar. Evlenmeden çocuk yapan kadına kötü bir laf siz biliyorsunuz hele o masum bebege daha kötü laflar neyse çok üzüyor beni bu konular. Herşey gönlünüzce olsun.

Üzülmeyin lütfen. Bazen gerçekten yalnızlık hissi kaplıyor insanın içini. Bir yandan bakıyorum evli olup, aile olmuş insanlar da yalnızlık hissine kapılabiliyorlar dönem dönem. Nasipten ötesi olmuyor, muhakkak her şeyde bir hayır vardır. Herkesin sınavı ayrı ayrı dünyada. Dilerim karşınıza hakkınızda hayırlı, iyi olan birisi çıkar ve mutlu bir ömür süreceğiniz bir yuva kurarsınız

Eminim Tinder’daki talibiniz de sizinle pembe panjurlu ev hayal ediyordur.

Tinderı evlenmek isteyen birine önermeniz aşırı komik olmuş. İyi mesleği olup da korkunç olan bir sürü insan var, tinderda örneği çok mesela.

Yalan söylüyorlar olamazlar mı?

Tinder genel olarak sadece kolay cinsellik amaçlı. Evlenmek isteyen biri için zaman kaybı ve hüsran

Ayy çok heyecanlı acaba hangisini seçeceksiniz, çok zor bir seçim. Merakla bekliyorum.

Ç

Çok kötü. Mesela tüm vücudum çürümüş, kurtlar yiyor filan. İrkilerek uyanıyorum. Sanırım 1 aydır kimseyi görmüyorum. O da etkiliyor olabilir. Daha önce böyle olmazdı.
Yardım almalısınız bunlar normal değil
Evlenmek istemek normal de evde bekleyince kısmet gelmez bence atağa geçin çevreye duyurun samimi arkadaşlara bahsedin.
Dikkatli olarak sanalda arayın vs

Nedense zaten sanaldakiler hep ya dr ya mühendis

Yardım almalısınız bunlar normal değil
Evlenmek istemek normal de evde bekleyince kısmet gelmez bence atağa geçin çevreye duyurun samimi arkadaşlara bahsedin.
Dikkatli olarak sanalda arayın vs
Aslında çevrem biliyor zaten evlenmek istediğimi. Ama ne bileyim bir aracı olma durumu olmadı. Bir de. Görücü usülü olunca ben geriliyorum. Olmuyor yani sonuç hep hüsran. Ya da ben beceremiyorum.

çok fazla seçici olduğun için olabilir. çünkü mutlaka karşına birileri çıkıyordur.
ben de öyle etrafıma baktığımda bekar erkekler bir yana kimsenin kocasını bile beğenmiyorum. yani derler ya iyiler kapılmış diye öyle de bişey yok benim için. hepsine bir kulp takıyorum.
sonuç da maalesef yalnızlık. biraz da biz de bitiyor. çıtaları biraz düşürmek gerekiyor

Çıtalarım aslında yüksek değil. Zamanında çok da yakışıklı olmayan, işi gücü olmayan bir adama aşık olmuştum. Ama o beni istememişti. Sonra da beni isteyenleri ben istemedim. Değişik oldu yani. Sonuç yalnızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…