- Konu Sahibi Umutumut16
-
Kızlar daha öncede açmıştım bu konuyu. Ama şu karantinadan dolayı iyice yalnızlıktan bunaldım. Geceleri kötü kötü rüyalar görmeye başladım. Neden benim de gönlüme düşecek birisi karşıma çıkmıyor diyorum. Yaşım 35 oldu. Ben de anne olmak istiyorum. Eve geldiğimde koştur koştur yemek yapacağım, haftasonları dışarı birlikte çıkabileceğim, ne bileyim zaman zaman beni delirtecek bir ailem olsun istiyorum. Ne olur dualarım kabul olsa. Sizlerle dertleşmek istedim. Umutsuzluğa kapıldım sanırım biraz.
Ayy çok heyecanlı acaba hangisini seçeceksiniz, çok zor bir seçim. Merakla bekliyorum.
Bilmiyorum. Vakit çabucak gidiyor gibi bir panik hali var. Kendi evim, yuvam olması çok güzel bir şey değil mi? Bir de en güzeli anne olmak. Çok istiyorum anne olmayı.Hiçbir şey vaktinden önce olmuyor. Öyle pek matah bişey de değil zaten evlilik. Ama gel gör ki bekarken herkes "benim evliliğim farklı olacak" diyor.Yaşayıp görmek gerekiyor.
Ne güzel. Sizden böyle örnekler duyunca umudum artıyor.Kuzenim 36 yaşında evlendi ve bir de cocugu oldu =) cok iyi bi adamla evli. hic bir şey için geç degildir her şey nasip kısmet ve zamanı var bence
Canım çok geçmiş olsun. Senin için dua edeceğim.34 te evlendim o yasa kadar evde kalmış muamelesi gördüm gece uykularımdan sıçrardım uyuyamazdim krize girerdim nerdeyse tatile giderdim kafam dagilsin diye denizde yuzerken bile aklima gelirdi hiçbir seyden zevk alamazdim neyse evlendim cok şükür şimdi birde çocuğum var kafaya takmaya degmez inan herşeyin hayırlısı bak şimdi kanser hastasiyim beterin beteri var Allah bir dert verdi geçmişteki tum dertlerimi unuttum herşeyin hayırlısı sağlıktan kıymetli birşey yok su hayatta sağlığın kıymetini bil gez dolaş ama internet uzak dur ordan arama tüm sahtekarlar orda Allah tez zamanda hayırlı kapılar acar
Evliliğe hiç bu açıdan bakmamıştım. Yani dışardan tüm evlilikler mutlu mesutmuş gibi geliyor. Arkadaşlarımın sosyal medyada fotolarını görünce çok imreniyorum.şuan şu mesajinizi evlilik yil donumunde severek evlendigim babasinin gozunun onunde halilari boyamis kizimin boyadigi yerleri sildikten sonra okuyorum.
seveceksenizde adam gibi adam sevin böyle benim gibi sinirden stresten helak olmayin.
sıkmaktan dişleriniz bir birine geçmesin.
evlenmek meziyet değil arkadaşım.
hele bizim erkeklerimiz gibi kirli donunu yikayacak birini bulmak icin evlenen erkeklerle hic meziyet degil.
ye iç keyfine bak.
Şu vatandaş olmasaŞu karantina günlerinde bir evlenen bir de evlenmeyenler pisman sanirim :) Evli olanlar su vatandas olmasa ne guzel keyfime bakardim diyor, bekarlar da neden biri yok diyor(istisnalar vardir tabi)
istersen sana şuan çok mutlu bir aile pozu atabilirimEvliliğe hiç bu açıdan bakmamıştım. Yani dışardan tüm evlilikler mutlu mesutmuş gibi geliyor. Arkadaşlarımın sosyal medyada fotolarını görünce çok imreniyorum.
Bak kardeşim. Benim eşim çok çok iyidir. Belki dünyanın en iyi adamıdır. Ama ben ikidebir onunla olan resimlerimizi sosyal mecralarda yayın etmiyorum.Evliliğe hiç bu açıdan bakmamıştım. Yani dışardan tüm evlilikler mutlu mesutmuş gibi geliyor. Arkadaşlarımın sosyal medyada fotolarını görünce çok imreniyorum.
İşleri yapılsın diye evlenmek mi??? Allahım erkeklerin olaya böyle baktığına inanamıyorum.Evlenmiş ve ayrılmış,Şuan çocuğumla tek yaşayan bir insan olarak diyebilirim ki, evlenmiş olmak için evlenmek bir marifet değil çoğu erkek düzeni olsun işleri yapılsın mantığıyla evliliğe bakıyor.
Valla ne yalan söyleyeyim insanın tek düzeni olması, istediğini yapabilmesi güzel bir duygu,rahat ve özgürsün bu saatten sonra biriyle aynı evi paylaşabilmem için Deliler gibi aşık olmam falan lazımsevgililik en iyisi bence tabi istisnalar mutlaka vardır
aklindaki eş profilini çok merak ediyorumİşleri yapılsın diye evlenmek mi??? Allahım erkeklerin olaya böyle baktığına inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?