Hayırlı bir yuvam olsun istiyorum.

Ya nasıl anlattın bana evliliği. Beni korkuttun.

Ya nasıl anlattın bana evliliği. Beni korkuttun.
vallahi arkadasim burda o kadarr cok evlenemedim diye veryansin ediyorlar ki sanki çok matah bişeymiş gibi.
sizi korkutmak icin soylemiyorum hayallerinizden bahsetmissiniz o isler her zaman oyle olmuyor diyorum sadece

Nerde tanistiniz esinizle? Cok gecmis olsun

Sizin yerinizde olmak isteyen de vardir..Tadını çıkarmaya bakın derim olacağı kadar olmayacağı Kader✌

Sizin yerinizde olmak isteyen de vardir..Tadını çıkarmaya bakın derim olacağı kadar olmayacağı Kader✌
Tadını çıkarıyorum. Öyle mutsuz biri değilim. Sadece şu karantina sıktı beni. Ama okudum, iş sahibi oldum. Gezdim tozdum. Sıra ona geldi. Aile kurmaya.

Tadını çıkarıyorum. Öyle mutsuz biri değilim. Sadece şu karantina sıktı beni. Ama okudum, iş sahibi oldum. Gezdim tozdum. Sıra ona geldi. Aile kurmaya.
kaydirma yapılmıştır yoksa yeni insanlar tanımak evlenmek artık günümüzde daha kolay

Evlenmek isteyen de bu yorumdan sonra ardına bakmadan kaçar.

Ben çalışan biriyim zaten. Ama yine de sanırım gwç kaldım. Yaşıtlarım hepsi evli.

Kardesim 35 yasinda evlendi.Iki cocugu var.Ben 31 yasimda evlendim ama 36 yasinda kizim oldu.Bir arkadasim 40 yasinda evlendi 45 yasinda 3. cocugubnu dogurdu.Kendisi 50 yasinda olmasina ragmen 40 larinda görünüyor.Lütfen kendinizi bu düsüncelerle eziyet etmeyin .Rüyalariniz icinizdeki korkularin yansimasi.Umarim en kisa zamanda gönlünüze uygun birisiyle tanisip mutlu olursunuz.

Teşekkür ederim. Şu karantina sanırım yalnızlık korkularımı arttırdı. Ben sizin örneklerinizi okumadan sanki 30undan sonra kimse evlenemez diyordum. Demek ki varmış örnekleri.

Cogu arkadasim sizin yaslarinizdan sonra evlendi. Ben kendime dedim aman ne salakmisim erken evlenerek diye hakkinizda hayirlisi olsun,Allah gonlunuze gore versin
Çok teşekkür ederim. Ama benim etrafımda yaşıtlarım çoktan ikinci bebeklerini beklerken yani herkes evlenmiş bir ben kalmışım gibi düşünmeye başlıyorum. Bir de ben benim gibi hiç evlilik yapmamış biriyle evlenmek istiyorum. Ama bu mümkün değil sanırım.

Dua edin hakkinizda hayırlısı olsun
Bazen çok istedigimiz şey bizim imtihanimiz olabiliyor
Evlilik istemeniz guzel yuva bunlar endogal hakkiniz
Ama nasipten öte köy yok

Niye mumkun olmasin? Dunyada bu sekilde olan tek kisi degilsiniz ya kafaniza takmayin,nasip kismet bir yerlerde sizi bekliyordur. Onemli olan dogru zamanda dogru kisi olmasi

Bence Allah'tan eşin hayırlısını isteyin hayırsız olup çekeceğinize bekar kalın daha iyi üzülmeyin herkezin nasibinde vardır biri herşeyin hayırlısınï nasip etsin Allah

Sizce neden? Kendinize sorunca ne cevap veriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…