Hayırlı bir yuvam olsun istiyorum.

Allah şifa versin

Ben de benzer bir durumdayim, 31 yasindayim. Sosyal bir insanim ama ufukta ne evlilik ne sevgililik ne flört... Hele de şu karantina döneminde. Allah sağlık sıhhat versin en basta tabii. Artik 30 sonrasi evlilik giderek artan bir durum, eskisi gibi degil. Geç olsun güç olmasin demişler ya :) insallah isteyen tüm iyiler dogru zamanda dogru kişiyle karsilasirlar.

29 yaşımda evlendim 32 yaşımda boşandım. Evliliğimin ilk yılında hamile kaldım sonra üzüntü, stres vs düşük yaptım. Evet işten eve gelip sırf kavga cıkmaısn diye, görevimmiş gibi yemek yaparken cogunu ağlayarak yaptım. 5 yıl arkadaslarımla yasadım ilk atandıgımda yokmuş böyle bir güzellik. Şimdi boşandım ve ha erkek ha corona şu an bnm için.

Yalan söylüyorlar olamazlar mı?

Tinder genel olarak sadece kolay cinsellik amaçlı. Evlenmek isteyen biri için zaman kaybı ve hüsran
Aa benim Tinder’dan vizyonlu (ne demekse, diye düşünüyordum ona göre lüks mekanlarda gezen tozanmış), meslekli, zengin koca arayan arkadaşım var Ciddi ciddi Tinder’dan bulup düzgün ilişkileri olabileceğini düşünen kızlarımız var, öyle demeyin...

Bilmiyorum. Çok üzülüyorum ama. Özellikle karantina beni daha da etkiledi.

Bende 30 yaşındayım yurt dışında nasıl bilmiyorum ama bizim ülkede bu yaştan sonra evlilik zor
Sanki 55 yaşındaymışım ve hiç evlenmemişim gibi tepkiler gördüğüm çok oldu
Ben etrafımdan öyle tepkiler almıyorum çünkü insanlardan izole oldum. Yani baktım millet abuk sabuk şeyler söylüyor şimdi kimseyle görüşmüyorum. Tabi bu yalnızlık duygumu daha da arttırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…