- 10 Nisan 2020
- 46
- 138
- 8
- 40
- Konu Sahibi Umutumut16
-
Bilmiyorum. Belki de çok seçici davranıyorum. Bir arkadaşım da ilişkilere çok kapalısın diyordu. Nedenini bilmiyorum.Sizce neden? Kendinize sorunca ne cevap veriyorsunuz?
Belki daha hayırlı zaman gelmedi.. sabretBilmiyorum. Belki de çok seçici davranıyorum. Bir arkadaşım da ilişkilere çok kapalısın diyordu. Nedenini bilmiyorum.
Allah şifa versin34 te evlendim o yasa kadar evde kalmış muamelesi gördüm gece uykularımdan sıçrardım uyuyamazdim krize girerdim nerdeyse tatile giderdim kafam dagilsin diye denizde yuzerken bile aklima gelirdi hiçbir seyden zevk alamazdim neyse evlendim cok şükür şimdi birde çocuğum var kafaya takmaya degmez inan herşeyin hayırlısı bak şimdi kanser hastasiyim beterin beteri var Allah bir dert verdi geçmişteki tum dertlerimi unuttum herşeyin hayırlısı sağlıktan kıymetli birşey yok su hayatta sağlığın kıymetini bil gez dolaş ama internet uzak dur ordan arama tüm sahtekarlar orda Allah tez zamanda hayırlı kapılar acar
İnş dediğiniz gibidir. Allaha şükür bundan başka derdim sıkıntım yok. Bir de yuvamı kurabilseydim, anne olabilseydim.Belki daha hayırlı zaman gelmedi.. sabret
Aa benim Tinder’dan vizyonlu (ne demekse, diye düşünüyordum ona göre lüks mekanlarda gezen tozanmış), meslekli, zengin koca arayan arkadaşım varYalan söylüyorlar olamazlar mı?
Tinder genel olarak sadece kolay cinsellik amaçlı. Evlenmek isteyen biri için zaman kaybı ve hüsran
Bir de face ve instadan mesleği belirsiz insanlara vakit ayırmayın demişNedense zaten sanaldakiler hep ya dr ya mühendis
Bilmiyorum. Çok üzülüyorum ama. Özellikle karantina beni daha da etkiledi.Ben de benzer bir durumdayim, 31 yasindayim. Sosyal bir insanim ama ufukta ne evlilik ne sevgililik ne flört... Hele de şu karantina döneminde. Allah sağlık sıhhat versin en basta tabii. Artik 30 sonrasi evlilik giderek artan bir durum, eskisi gibi degil. Geç olsun güç olmasin demişler ya :) insallah isteyen tüm iyiler dogru zamanda dogru kişiyle karsilasirlar.
Ben etrafımdan öyle tepkiler almıyorum çünkü insanlardan izole oldum. Yani baktım millet abuk sabuk şeyler söylüyor şimdi kimseyle görüşmüyorum. Tabi bu yalnızlık duygumu daha da arttırdı.Bende 30 yaşındayım yurt dışında nasıl bilmiyorum ama bizim ülkede bu yaştan sonra evlilik zor
Sanki 55 yaşındaymışım ve hiç evlenmemişim gibi tepkiler gördüğüm çok oldu
Tinder, siberalem v.b yerlerdeki erkeklerde hep doktor avukat ve mühendis anammEminim Tinder’daki talibiniz de sizinle pembe panjurlu ev hayal ediyordur.
Yaşın kaç kiİnş dediğiniz gibidir. Allaha şükür bundan başka derdim sıkıntım yok. Bir de yuvamı kurabilseydim, anne olabilseydim.
Değişik bakış açıları işte :)Bir de face ve instadan mesleği belirsiz insanlara vakit ayırmayın demiş
35Yaşın kaç ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?