- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.081
Allah kabul etsin, bahsettiğin kişi senin için hayırlıysa Allah kalplerinizi birbirine ısındırsın, hayırlı değilse kimse üzülmeden bir sebep olsun ve bitsin, hayırlı bir eşin, mutlu huzurlu bir yuvan, hayırlı evlatların olsun. Amin amin amin.
cok sagol kuzum benim.neyin var ?
Rainbyte ve esrazambak için dualarımı okudum. İkiniz için de, Rabbim hayırlı kapılar açsın.
İyi uykular kızlar.
Sağlık problemlerim var canımBu da her şeyi, ilişkimi bile etkiliyor. Öyle bir kısır döngü içindeyim ki.
rainbyte ve esrazambak için dualarımı okudum. Ikiniz için de, rabbim hayırlı kapılar açsın.
Iyi uykular kızlar.
Sağlık problemlerim var canımbu da her şeyi, ilişkimi bile etkiliyor. öyle bir kısır döngü içindeyim ki.
allah yardımcın olsun canım acil sifalar..allah yardımcın olsun
Allah razı olsun canımmm inşallah amin... senin için Rabbim hakkında en hayırlısını versin
canım iyice tanı düsün.bide sevince bazı seyleri ilk zamanki gibi göze gelmiyor.baktın için ısınmıyor düsünürsün.üzülme lütfen evet seytan bu aralar cok geziyor ortalıkta aynen herksede bir sıkıntı var.allah yardım etsin hepimize
sağol canımcım. Uzun yıllardır çok acı çekiyorum. Düşünüyorum da, şafi ismini düzenli zikretmiyorum. Düzenli yapsam şifa bulur muyum ki? öyle sıkıldım ki
sevince göze gelmiyor evet haklısın duygucum hakkımda hayırlısı olsun inşallah.. Sizler için de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çok çok mutlu olalım arkadaşlarım dua kardeşlerim.. "rabbim bizleri boynı bükük bırakmasın.. Ve artık şöyle dua ediyorum; rabbim hiç bir sevgi senin sevginin önüne geçmesin.. Hayırlı eş ve hayırlı evlatlar nasip et ama onların sevgisi de senin önüne geçmesin.. Benim imtihan unsurum olmasınlar.. Yokluklarını da gösterme amin"
henüz çok erken evlilik için ama hayırlı bir eşi kim istemez kiii
evli misin?
insallah canım kimse mutsuz olmasın herkes mutlu olsun insallah.hepimiz mutlu yuvamıza kavusalım insallah.allah sevgimizle yuvamıza mutluluk getirelim insallah.cocuk nasıl canım sana saygılımı kac kez görüstünüz nesi kafana yatmadı:26:
canım bu haftasonu geldi 1 kez görüştük. çay içtik. Muhabbet edebiliyoruz ama çok bilmiş gibi. Farklı zevkleri var. Ben sanırım benim eskisi ile karşılaştırıyorum malesef. Giyinişini beğenmedim bir de. Ama çok kötü diyemem. Belki bir şans daha vermem gerekiyor. Bir de evlenirsek onun olduğu yere gidilecekı sanırım benim oturduğum yerden gideceğim. Bakalım hayırlısı olsun. Hayırsızsa gözüme görünsün o kötü şeyler hayırlı ise içim ısınsın onun da içi ısınsın. Duygucum bu işle çok zor yaa anladım ben onu git gide de zorlaşıyor..
Inşirah suresi ve faziletleri(içi daralanlar,selamete çıkmak isteyenler,dileği olanlar)
2012-01-04 1124 dualar 509
inşirah suresi:
Bismillahirrahmanirrahim.
Elem neşrahleke sadrak.ve vedana anke vizrak ellezi engada zahrak.ve refana leke zikrak.feinne meal-usri yüsra.inne meal-usri yüsra.feiza ferağte fensab ve ila rabbike fergab.
biz senin için(mutluluğu) gögsünü açmadıkmı?.senden yükünü indirmedikmi? O senin sırtını ezen yükü.senin şanını yüceltmedik mi?.demek ki zorlukla beraber bir kolaylık vardır.evet,zorlukla beraber bir kolaylık vardır.o halde boş kaldın mı yine kalk(başka bir iş ve ibadetle)yorul.ancak rabbine yönel
inşirah suresi ve faziletleri.
Maneviyâtta ilerlemek istiyenler, bu sûreyi her gün 70 defa okumayı ihmal etmesinler
aldıkları yüksek seviyeli ilmi; karşılaştıkları yüksek müşahedeleri, değerli keşifleri hazmetmek istiyenler günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler
içi sıkılanlar, başı daralanlar, bunalımda olanlar selâmete çıkmak istiyorlarsa, günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler
her biri de görecek ki; bu sûreye devam, allah ın izniyle onları kesinlikle muradlarına erdirecektir
kim bu sureyi beş vakit namazlardan sonra okumaya devam ederse,cenab-ı hak işlerinde ona kolaylık verir ve rızkını çoğaltır,sıkıntısını giderir,ummadığı yerden rızıklandırır
bu sureyi her gün duha vaktinde ikiyüzer defa okumaya devam eden kimse bazı esrarı ilahiyyeye vakıf olur
dilek için ise;2 rekat hacet namazi kil besmele ile 152 kere elem neşrah leke sadrak süresini oku muradini iste gece yarisindan sonra okunması makbuldür.
cok sagol canım okuyacagım insallah bu duayı.kayıt ettim.tabi zor kuzum sevmek sevilmek ayırdıgımız zaman düsünmek onu cok zor kolay degil hele bizlere daha zor.hani laylaylom artık degil bizim için bunu bırakırım baskasını bulurum olmuyor.bir sans daha ver bakalım kuzum hıııı bakdın hala aynı canını sıkıyo bosver ozaman.herseye muhalefet insanları bende sevmem ama belki özünde öyle degildir daha cok yeni benimkide ilk tanıstıgımda cok zor biriydi halada öyle ama tanıdıkca yumusadı.
inşallah yumuşar canım benimmm ben koçum o balık anlaşırmıyız acaba bilemedim.. Zaman vereyim en iyisi
amannn kuzum burclara bakma.benimkide yay burcuidare ediyoruz.bende balıgım.duygusal olur biraz balık erkegi kıskanctır ama cok iyi bir es olur...romantiktir.
inanmamak gerek belki artık burçlara bakıyorum çıkarım yapamadığım için zaman ilaç diyeyim ve bekleyeyim Allah razı olsun duygucum pamuğumm desin eşin sana çok şekersinn öpüommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?